Gecen hafta tamda bugun annemi kaybettim bi suredir saglik sorunlari vardi gecen hafta 2.kez beyin ameliyati oldu ameliyattan cıktı ama yogunbakimdan çıkamadı ömrü bu kadarmış gittim gordum ama icimde kaldı helallik alamadım evime döndüm dönmek zorundaydim aklim ord geride kalanlarda biz 2 kardesiz ve kardesim yeni evli 2 aylik bi bebegi var cok cici bi gelinimiz var uzuntuden sütu kesildi hangisine yanıyım babam yanliz kaldı annemi morga gotururlerken babama sen dokunma uzakdan bak nikahın düstü dediler adam 30 senelik karısına son kez dokunamadı moral olarak psikolojik olarak cok kotu durumda onu oyle bi basina biraktim kardesim aliskin degil ben 8 yildir gurbetteyim ama kardesim annesiz kalmaya hic alisik degil o kotu durumda gelinimiz cok kucuk tecrubesiz ilk bebegi sutu kesildi o oyle kotu ben belcikaya dondum cocuklarim kucuk agladigimi gormesinler diye yutkunmakdan mahvoldum hayat cok kisaymis basimiza ne gelcek ne olcaz hic belli degil sevdiklerinizi sakın uzmeyin hic kimseyle küs kalmayın bundan sonra babami buraya getirmekle ugrasicaz umarim kagit kürek isleri kisa surer bi sureligine babami belcikaya getirmek istiyoruz noel tatili sonrasi basvuru yapicaz bakalim surec nasi ilerlerse umarim cabuk gelir cunku bende iyi degilim oda hayat durdu gibi ama su iciyorum bisiler yiyorum degisik bi durum acinin tarifi yok burdan cok sayida mesaj gelmis bi kismina dondum ama mesajina bakamadigim bi cok kisi daha var cevap veremediklerim kusura bakmasin mesaj atan arayan bana destek olan herkesden allah razi olsun
Kizlar suan tek tek cevap veremiyorum ama okuyorum kusuruma bakmayin
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Annene Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır ve metanet diliyorum. Başın sağ olsun.💐
okurken agladim canim rabbim mekani cennet etsin. artik hem anne hem abla olmak durumundasin bunun yaninda es demek biyandanda anne demek adami cekip ceviren yonlendiren demek biyandan da babana annesi esi cocugu herseyi oacaksin o yuzden herkesten dirayeli herkesten guclu durman lazim. nekadar yurt disinda olsanda baban dahil herkesi kendi şemsiyen altinda toplayacak olan sensin
Rabbim size sabır versin, gönlünüze inşirah ferahlığı versin inşallah. Anneciğinin de mekanı cennet olsun Sevda, sana tek tavsiyem ağla bacım içine sakın atma başka odaya git tuvalete git birine bırak o an varsa bebeleri git ağla. Bende ağlamadım çocuğum için babam için ama sonrası çok kötü hasta oldum psikolojik olarak içindekini dışa vurman lazım geldikçe ağlaman geldikçe ağla
Allah sabrını bol versin
Rabbim cennet bahçesi etsin kabrini inşAllah 🤲🏻 İnşAllah en kısa sürede babana kavuşursun
😭😭😭başiniz sağ olsun Allah rahmet eylesin sızede büyük sabırlar versın inşallah 🤲🏻 çok zor bu durum ama bu hayata kaderin önüne kimse geçemez hepimiz birer yolcuyuz ne zaman ineceğimizi Allah bilir 😭😭
ana gibisi olmuyor işte. Allahım seni evlatlarına bağışlasın. başın sağolsun.
bu acı geçmez, zamanla kabuk bağlar. Allah sabır versin
Başın sağolsun arkadaşım
Rabbim anneni cennetine kabul etsin inşallah cennette bir arada olursunuz buraya paragraf yazsam bir anlamı yok. Sana babana kardeşine geride kalan herkese sabır versin. Kendini boslama sende annesin iki tane bebeğin var onlar için ayakta olman gerekiyor.
Ayy uyarımı ohaaa
Birinin eli yanlışlıkla degmistir diye düşünüyorum
Kelimeler kifayetsiz kalıyor ne diyeceğimi bılmıyorum Rabbım yardımcınız olsun Rabbım mekanını cennet eylesin acın hiç gecmeyecek ama ılk gunku gıbıde olmcak allahtan gelduk Allaha gidiyoruz bunun ınancındayız kendını bırakma cpcukların var
Allah rahmet eylesin annen için sureklı sadaka ver vede yaptırabılırsen bır hayrat su kuyusu tarzında bırsey surekkı sevap kapısı acık kalacak bırsey
Bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim mekanını cennet eylesin. Çok üzüldüm. Çokça sabır diliyorum cnm bnm 🌸
Allah rahmet eylesin çok çok üzüldüm Rabbim sana da babana da sabır versin bı gecenin yüzü suyu hürmetine 🤲🤲
Başın sağolsun sevdacım. Kelimelerin anlamını yitirdiği yer tam da burası.
Başın sağolsun Sevda. Mekanı cennet olsun annenin.
Başınız sağ olsun. Annene Allah’tan rahmet, size babana sabır diliyorum.
Çok üzüldüm daha gözlerim seni arıyordu.
Kendim yaşamadım . Bence bu acının tarifi yok.
Zamanla acını yaşaya yaşaya hafifler.
Geçmez ama alışırsın🥀🥀
Şu mübarek günlerin hürmetine Rabb'im Anneni rahmetiyle muamele etsin mekanı cennet kabri nurlarla dolsun inşallah Sevda duyduğum zaman cok üzüldüm 🥺 Annenin ruhuna Kur'an okudum şuan müsait değilim okumaya aklıma geldikçe fırsat buldukça ruhuna okuyacağım inşallah ❤️ Rabb'im sizede dayanma gücü versin inşallah 🥺😢
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sabır versin sizlere
Rabbim mekanını cennet etsin çoban kalanlara sağlık uzun ömür versin gerçekten ölüm zor
Basın sağolsun mekanı cennet olsun geride kalanlara sabırlar versin rabbim 😔
Basın sagolsun sevdalıyım inan çok üzüldüm Allah size sabır versin umarım babanıza alabilirsin ama şuan bildiğim kadar ile vize alamiyorsun ablaman kayinvalidesi eşi gitmek istedi almanyaya çocukların dugunu vardi kac defa Red yediler üstelik yaşları varken umarım siz yemezsin
tamda bu yuzden belcikadan basvurmiycaz iste esimin hollandali arkadasi var yabanci o basvuru yapicak gecen yaz eskosehire gelmisti o davetiye gondericek belcikadada kapali vizeler ama suan hollandada vize veriliyomus
Anlamlar Fransa'daki cikardilar olmazsa orayida deneyebilirsin Hollanda'daki kaynim var veriyorlarmış bilmiyorum işiniz rast gitsin
başınız saolsun geride kalanlara sabır versin mevlam
Sevda ne denir nasıl teselli verilir bilmiyorum bende babamı kaybettim biliyorsun hala tam kabul etmiş de değilim insan aylarca şokunu yaşıyor galiba Rabbim sana sabır versin ama gönlünü şöyle ferahlat annen seni ebedi dünyada bekliyor sadece suanlik bir ayrılık kardeşim mekanı cennet olsun
Rabbim sabrini veriyor elbet gene yiyip içiyoruz guluyoruz yeri geliyor hayat böyle Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun 🤲🥺
Allah mekanını cennet eylesin
Annesiz lik çok zordur en iyi ben bilirim
😔😭
1,491,963 soru
24,378,969 cevap
348,570 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın