eşlere göndermelik içerik
https://www.instagram.com/reel/DR5BEO6DFI0/?igsh=MWEyZXpnZmYwdDUwZw==
bu aralar eşime kızgınım diye her fırsatta dile getiriyorum, büyük bir şey değil ama kırıldım. pasif agresif bir tavır sergiliyorum, olmadık yere patlıyorum. burada da koca sorunu falan görünce iyice bileniyorum sanki. bu videoyu da dert yandığım arkadaşım atmış bana😅
eşlerinize gönderin diyeceğim de çoğumuzun eşi, anlamayacak bile ona çok üzülüyorum 🤦🏼♀️
Hiç benim kocanın anlayacağı şeyler değil.böyle şeyler atmayı bırakalı 2 yıl oldu
beybito sen mi ekledin? biri daha eklemiş o kim😂
Yağmur benim😂
tammdır ✌🏻
Ben hemen atayım 😅😅
Sakın buna pasif agresif deme. Bu olması gereken bir ifade gerçekten üzülmüşsün ve bunu böyle dile getiriyorsun. Her zaman güçlü olmak zorunda değiliz.
ya böyle isteksiz oldum her şeye yemek bile zor yaptım. dün kaynanam kızım tavuk yemiyor diye ona ayrı yemek yapmıştı kalanı kıza yedirdim. bize de brokoli, havuç haşladım hadi dedim bi de tavuk haşladım, önceden de kaşan kabak yemeği vardı😂 acayip saçma bşr menü oldu😂 ha aç kalmadık şükür ama yemiş olmak için yedik😂 zaten eşim de biliyor suçunu mahçup görüyorum ne bileyim geçecek inşallah
Afiyet olsun
ortaya karışık olmuş biraz o kadar 😅
Elbette geçer. Zaten her zaman Mutlu olmak mümkün değil.
Hele koca ile küsmemek kavga etmemek imkansız 🙄🤣
Bunu görmüştüm hatta eşimle birlikte gördük biliyordu hızlıca geçti 😂
işlerine gelmiyor
Gelmez valla
Benimki şükür uyar buna . Anne babasına saygıda kusur etmez ama öncelik bana verir hep . Anne babasını sever ama bağımlı değildir
Ama küçük kaynım çok bağımlı annesine eltim hep der keşke evlenmeseydi 2 ev arası onada zor oluyor der eşine
ya kimse anasını babasını satmasın saysın sevsin korusun ama artık roller değişiyor, hayatlar değişiyor. evlenmeye karar veren insanın önceliği de değişiyor. sorun mu yaşadın boşan geç olmuyor öyle hemen.
öyle 2 ev arası da olmuyor. eltin haklı
https://youtube.com/shorts/6Zazgi0UlE4?si=RzP4b8oHHRPD74gz
Bu video geldi aklıma gecen karşıma çıktı
Genelde izlemem programı ama nekadar çok oğluna bağımlı yaşayan anneler var
Benim kaynım da benzer. Yeni evlendi henüz bir şikayetlerini duymadım ama bence olabilir. Çünkü evlenmeden önce annesine "sana bakmayan kadını ben karı diye almam, sen her şeyden önemlisi" falan diyordu. İnanılmaz derecede annesine düşkün ve sürekli başkalarından üstün tuttuğunu değişik bir üslupla dile getiriyor, bu da kayınvalidemin hoşuna gidiyor tabii.
Yeni evliyse normal.ilerde sıkıntılar başlar. Yani kaynım işten çıkıyor ilk annesine gidiyor sonra evine geçiyor
Eltim çok bile sabrediyor maşallah 10 senelik evliler
Gecen grip olmuş kaynım bir sürü yemek yapmış benim eşimi çağırıyor gel kardeşine götür hastaymış die
Niye anne karısı yokmu yapar dio . Olsun benimkini de yesin dio
Bide bunu sürekli yapıyor her geldiğinde eline yemek tutuşturuyor eve giderken götür die 😂
Karısıda yapıyor Allah var gayette güzel
Kaydedeyim de Allah korusun aramız bozuk olunca atarım şimdi sebepsiz yere adami strese kendimide gunaha sokmiyim özellikle bu aralar çok düşünceli😂😂😂😂
😂😂 kaydet kaydet elbet lazım olur 😅😅
Tabi canım orası kesin😂😂😂😂
Yok ya ben göndermem. Benim kocam bu anlatılan gibi değil. Şimdilik tabi ilerde ne olur bilemem
İnstagramı yok be çiçeğim haketmiyorda şimdilik
Gönderdim ama izlemez
1,492,264 soru
24,383,001 cevap
348,874 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın