Bu bir merak postudur Yaşınız kaç benden küçükler var mı merak ediyorummm
Ben 24 yaşındayımmm
32 yaş yolun yarısı eder 😊
Yolun başı daha aşkımm 30 yaş en verimli yaşmış duygusal ve zihinsel olgunluğun yeterli seviyede oldugu ve hala bedenen de genç oldugu içinnn🥰
yas 37 daha genc kizliga yeni adim atmis biriryim kiz ne yolun yarisi dion 60 li uaslar en rahat yaslarimiz olacak allahin izniyle cocuklar buyumus evlerini barklarini kurmus . biz halk egitimlerde falan vakit oldurup bi yandan torun tombalak severiz daha ne yasliligi. yaslilik 80 de 90 da baslar .
ben bankaciyken bagdat caddesinde zengin kesim hepsi milyoner eski istanbulun en zengin kesimlerinden iste yeşilcamli cogu zengin bagdat caddesi caddebostanda yasar. yasli tezeler zor yuruyor ama diz alti etek ceket dopiyes giymis elinde bastin saclari kisa fonlu permali. subenin yaninda kuafor var eski kuafor hergun sabahtan gelip ginluk fönunu cektirirlerdi.saclari beyaz yada bugday sarisi . kirmizi rujlu ruju y.amuk yumuk surulmus elleri titriyor ya ruju surerken bile ama yinede taviz vermiyor gorunumden takilar makilar o bicim ayahinda minik topuklu ayakkabi sandalet yasli teyzerler gelirdi . 1000 folar bozdurulardi naftalin kokulu dolarlari. butun sube naftalin kokakardu. bugunki hasligim caddede gezip alisveris yapip yeyip icip aksam edecek evine tintin gidecek. o kisiler bile benim nazarimda gencecek kiz hayatla bagi kopmamis .
Canan bağdat caddesinde yıllardan beri amcam çalışıyor kuaför biliyor musun oktay kuaför epey çalıştı orda eskidir yani şimdi yeni yerlerini açtılar 5-6 yıl oldu
aa cideenmi . bizim subenin yan taraftaydi dukkan hemen kosede ama adini hatirlamiyorum. sekerbank suadiye subenin binasindaydi acaba adi neydi kafirun cok kucuk eski biyerdi luks degildi. iste musterileri hep yasli eski istanbullu kokona teyzelerdi:) 2012 yilinca calistim suadiye subede o yuzden cokta hatilayamiyorum ordaki esnafi. bikere sacimi sariyken kullu kumrala kendim biyadim yem yesil yaptim. sagilsun hemen kuafor iki dakkada bise surdu sacima duzeltti akitti yesillenmeyi😂😂
Orda dp parfüm vardı işte onun o aralarda biryerde arada kalıyor yaşlılar oturmuş kesim gidiyordu oraya ama zengin yer yani bahşiş vs bırakıyrlardı şimdi ayrıldı tabi yeni yer açtılar ordan çıkanlar salon bağdat oda bağdat caddesinde
Biyolojik yaş 30 ruhsal yaş 70
Ya nedennnn 😢
Anlatmaya bile dermanım yok son 8 yıldır o kadar yorgunum ki...
33 yasinda 12 yıllık evli 2 çocuk anasiyim 21 de evlenmistim geçmişe gttim :)))))
Yok kız büyümüş sayılmazlar evliliğin ilk yılları bol bol gezdim çocuk yapmadım şimdi biri 6 yaşına grcek daha yeni anasinifinda ikinci ise 13 aylık :))) yeni sayilir
E 6 sene gezmişsin yeter o sana bacım 🤣🤣
O degilde biri okula gidiince tek çocuk öok rahat yinede
Vallah canm çok zorlandım büyüğün kskancliklari alisamamasi vs bide kimsem yoktu bugünlere gelene kadar çok zor olduda simdi yine en azından biraz oyalaniyor küçük en rahat olduğum zaman büyük okuldayken küçüğün öğle uykusu yapması bende o arada yemek iş ve rahat kafa ile hallediyorum çünkü küçük uyanknolunca bir dakika bile yok habire bir yerlere çarpıyor tek başına koltuğa çıkıyor kafa üstü aşağı inmeye çalışıyor çekmecelere ellerini skstiryir kaç ke zdusuyor sayamiyorum bile bide yürümeye çalışıyor ve hastalar bu aralar biraz zor ya sende kaç tane var
Bende de 3 tane büyük anaokuluna gidiyor 2.3 yaşında 3. De bugün 1 yaşadı genelde kız okula gidince yemek yedirip uyuturum ikisinse uyanınca da ya beraber oynarlar yada küçük olanı bazen babannesi falan alır öyle bende de
Maşallah sübhanallah 24 yaşında 3 çocuk helal olsun ya benm 3. Ye cesaretim yok cunku dogumda bile refakatcim yok tek olmak çok zor
Fotoya bayıldım Uzun'u çok severim 😂 26 yaşındayım
Bende çok seviyorummm 🤣 yakınmışız senle de kızz
Aynen yaşımız baya yakın 😄
31 yaşındayım 😂
Maşallah ya bazen düşünüyorum daha dün ilk okula gidiyordum 24 yıl yaşamışım bu dünyada ve göz açıp kapamışım gibi 🤣
Ben ilk birinci sınıfa kayıt olduğum gunu hatırlıyorum😂zaman su gibi
Ya evet evet kardeşimin dogumh okula başladığım gün oynadığım oyunlar herşey dündü 🥲🥲
Yaş 44 canım
Waaoow nasıl bi his 44 olmak yanlış anlama abla mesela ben 24 yaşındayım ama hala 15 gibi hissediyorum sende böyle 20 gibi falanmı yoksaa daha farklı mı
Aynı canım
30 👑
Maşallah maşallah ❤️ ❤️ ❤️
RRuhum 18 kalbım 105 bedenım ajda pekkan
KSDJKDMDKDB biyolojik olarak kaç 🤣
Mantar sporları gıbı bırsey mı kız
Ruhen 24 ama bedenen 50 60 falan😂
İlk okul arkadaşlarım bile hala aynısın diyor niyeyse hep neşeliyim kafama takarım ama neyse bunu için öelecek degilim derim biri beni suratsız falan görürse çok şaşırıyor 😂😂😂😂 4. Bebek çok sürpriz oldu ama oldu diyede ölecek degilim hayatım mecbur büyütücüm 😂😂
aman sağlıklı olsunda bakılır ıllakı sağ salim kucagına alırsın ınsallah 🥰❤️
Nasıll 24 yaşında 4 çocuk mu maşallah kaç yaşında evlendin
17 yaşında evlendim 🥲
Yaaaa çok küçük evlenmişsin
37 yaşındayım
Sebep
Bilmem ben seni öyle hayal ettim hayatım 🥰
Hayaller 20 hayatlar 37 diyelim ozaman 89 luyum canım ben
36 oluyorsun ozaman cm 37 dgl
2026 yakın
28 yaşındayım.
Ay alaska çok gençsin hayalimde çok güzel cnlanıyorsun sen benim 🥰
Allah Razı Olsun güzelim o senin güzel bakmandan kaynaklanıyor ❤️✨
31 yaşındayım 🥴
Maşallah aşkım profildeki sensen Max 26 derdim
Benim teşekkür ederim 🫠
35 sanırsam 😁
Maşallah maşallah ❤️ ❤️
y kuşağı hissettiği yaşı mı söylesin kimlikteki yaşı mı? 😂
Kimlik bilgilerinizi alıyım 🤣🤣🤣
Galiba sem 34 yaşındaydın inşallah yanılmammmm
35😅 90lıyım
Ya bişi diyimi 2000 ve üstü olmak kötü bir his bence söylüyorum gülüyorlar Bebek diye oysa o kadar da küçük degilim gözlerinde nasıl görünüyorsam artık 🤣🤣
Sen çıtırsın bu arada adana kebabım benim 🥰😍
atıyorum 2004 doğum yılı mı olur araba modeli gibi diyorlardı 😅biz yaşlandığımızı kabul edemiyoruz. arada kaldık 😅
ay yarın kebap mı yesem😋
Bende 24 ama daha çıtırım yeni girdim😂
Ay hoşgeldin yaştaşım 🤣
31 den merhabalar 😎
Kızlar herkes 30 yaşında galiba 🤣🤣
En sevdiğim yaşım diyebilirim
Bende geliyorum bekleyin 6 senecik kaldı merak ediyorum bir fark olacak mı diye 🤣
28 alemde tekiz😀😀😀
💃🏻💃🏻💃🏻 huuu 4 yıl sonra bende ordayım 🤣🤣
Ben hala 28 olcam dort yıl sonra beklerim 😀😀😀
Evet buzlugq mı girersin naparsun biz anlamayız 4 yıl sonra burda buluşuruz 🤣
Hahha cok mantıklı geldi kendimi dondursammi ki 😁
27 buçuktan biraz fazla
Nisan da 28 inşallah 😅
27 nerde diye bakıyordum 😄 28 Şubat'ta 28 e giriyorum
@SP 😂 aramızda iki aycık var abla mi diyim şimdi 🤣
Kız kocam benden 8 ay kucuk ,😄 ahaha deme deme
Ayy benimde benden bir yaş bir ay küçük 😅🤣
36 kendimi alıştırayım şurda günler kaldı :)
Yaaa ne zaman dogum gününnnn
Şimdiden dogum günün kutlu olsun hayatummm yeni yaşın sana bütün dileklerini hayırla getirsin inşallah 🥰
Ay amin inşallah sen gebeydin değil mi bende istiyorum bunun için dua eder misin canım. Seni de sağlıkla bebeğine kavuştursun
Tabiki ederim rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre hayırlı evlatlar versin sana inşallah 🥰
32 yaşındayım, 6.5 yıldır evliyim
35 yaşındayım 18 seneyi bitirip 19 girecem ama ruhum 60 70 gibi çökmüş
Ay sizi böyle üzen şeyleri varya bakalım zaman uzun bu arada bende bir insanın ortalama ömründe yaşayabilecegi birçok şeyi 24 yaşında yaşamış bulundum ama umudu kaybetmek yok ne kadar yol kaldıysa kalanını güzel yaşamaya çalışakım 🥰
Benim hayatım hiç düzelmedi hep eşim beni birgünde10yaş çokturdu canım
1,492,976 soru
24,394,269 cevap
349,571 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın