Çok özür diliyorum inşallah aseren yoktur ,aşure var fazla ,mastit oldum emzirmedigim halde ,süt yapıyor biliyorsunuz ziyan olmasın dedim buzluğa atan varmı
Atılırmış canım ama üzerine fındık fıstık eklemeden atacakmışsın Bir de tamamen soguyunca koyacaksın
Fındık fıstık yok cnm biraz ceviz vardi sadece
Valla ben attim ama çıkarınca
Eski lezzeti tadı kacmisti canım
Yiyemedim bile
Asa valla nebilim atmazsam ziyan olur ,ben gene atayım olmazsa başka bir çaresine bakarim
Aşeren yok ama diyette olup ben gibi bir ah çekenler vardır illaki😅 atılır canım ama sulu bir şey olduğu için çıkarınca aşırı bir buz tadı oluyor.
Deme öyle yaaaa🙈 inşallah çıkarınca iyi olur
At canım at bende atarım vallahi azcık tadı kaçıyor ama yiyiliyor 🤗
İnşallah iyi olur 🙈sağol cnm
Şifa olsun bol bol süt olsun inşallah canim 🤗
Gaz yapar mı ,yeni doğum yapana özellikle.deneyen varmı 😊
Atılıyor evet
Sağol canım
Alt komşum konserve şisesine koydu güzel oluyormuş tadı
Şişe olayına hiç giremiyorum ya ,hep bi korku var bende zehirlenirim diye ,menemeni bile kavanozlayamiyorum
Annem atmıştı çıkarttığında aynı tadı olmuyo ben sevemedim yiyemedim valla
Bazıları iyi diyor bazıları kötü, inşallah iyi olur ya
Canım biz atıyoruz ama çözüldükten sonra tekrar kaynatıyoruz biraz suyla yeni yapılmış gibi oluyo
Bide biz kavanoza da koyuyorux sıcakken konserve gibi o da gayet iyi
Dediğin gibi yaparım ozaman canım çok çok sağol 😊
Rica ederim 🥰
Ben iki kere attım canım birisi çok iyi oldu aynı yaptığım gündeki gibi oldu tadı vs dahi.. ama ikinci attığım da kesik gibi oldu hani yoğurt çorbası kesilir ya öyle gibi oldu.
Annem yaptığından benim için atmıştı ama tadı çok bozulmuştu. Donup tekrar çözdürünce içi sulanıyor
Buğday kum gibi olur biraz değişir ziyan olmasın diye at istersen
Güzel diyenler var ama 🙈
Atılır, sonra çözününce ısıt ye.kıvamı koyulduğu için az içme suyuda döküyorum ben. Annem yaptığı zaman çok yapar.ablam yada ben denk gelmediysek buzluğa atar yedirir muhakkak 🥰🥰❤️ afiyet şifa olsun
Ayyy çok sağol cnm benim ya 🙈
Bana göre pişen bişey buzluğa girince tadı bozuluyor. Ben konserve şekilde yapıyorum küçük kavanozlarda canım istedikçe bir tane açıp yiyorum.
cok seviyorum diye koydum tadı kötü olmustu komsularina ver daha iyi
1,491,992 soru
24,379,312 cevap
348,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın