0 oy
788 göst.
Diğer kategorisinde (1,261 puan) tarafından

Merhaba hanımlar, 

Elimde 0-3 3-6 aylık erkek bebek kıyafetleri var ihtiyacı olana verebilirim yada bildiğiniz ihtiyaç sahibi birileri var ise gönderim yapabilirim. Karşılık beklentim yok hediye sayılırsa hediye edeceğim tertemiz kullandım bir çoğu çocuk marka kıyafetleri. Satmak istemedim ihtiyacı olana gitsin istiyorum. 🫶

14 Cevaplar

+1 oy
(1,328 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Post yukarı 💝👏👏👏👏

(1,328 puan) tarafından

Senin niyetin önemli olan ama bu ihtiyaçtan değil yani biraz rahatliktan aramış sanki 

(6,308 puan) tarafından

5 yaşındaki çocuk için kullanması tuhaf. Belki vereceği kişiyi göremedi daha vermeden pazarda işimi görsün kullanayımmı dedi acaba 🙄

(1,328 puan) tarafından

Olabilir Allah hayrini kabul etsin sendeki iyi niyet ondaki eğer o çocuk istemisse çok hayrini görmez bence

(1,150 puan) tarafından

Ben de sizin gibi düşünüyordum  ama cami cemaatinden biri dediği için yakınlarda biri olduğunu düşündüm bir ay geçmiş üzerinden elbet bulup verebilirdi.

@Delirik dediğiniz gibi annem o niyetle verdi. Hayrı kabul olmuştur inşallah 

(1,170 puan) tarafından

Olsun kız sonuçta onunda ihtiyacıni görmüş oldu her türlü sevap damlıyor o verir vermez onun meselesi ama o da kullansa sevap size ameller niyetlere göredir ♥️

-Reklam-
+1 oy
(378 puan) tarafından

Allah razı olsun inanıyorum ki çok güzel bir kalbiniz var inşallah ihtiyacı olan birine nasip olur 🌺🌺 

(1,261 puan) tarafından

Amin inşallah allah razı olsun🫶

(378 puan) tarafından

❤❤❤

+1 oy
(746 puan) tarafından

Allah niyetinizi kabul etsin 

İnşallah gerçek bir ihtiyaç sahibine gider 

(1,261 puan) tarafından

Amin amin inşallah gitsin ya allahtan korkusu olanlar ihtiyaç sahiplerine engel olmaz

(746 puan) tarafından

İnşallah 

+1 oy
(346 puan) tarafından

Rabbim inşallah herşeyi gönlünüzce verir böyle insanlar çok az kaldı artk 😇🥰

(1,261 puan) tarafından

Amin inşallah allah razı olsun 🫶🏻

+1 oy
(34,898 puan) tarafından

Lütfen ihtiyaç sahibine gitsin hemen ben ben yazmayın bilindik kişiler 😉

(1,261 puan) tarafından

Şey buradan alip satan bir kaç kişiyi görmüştüm ben teyit ediyorum sonra veriyorum 

+1 oy
tarafından

Sana tavsiyem mahalle muhtarına ya da derneklere bağışla Ankara abisi gibi yada çevrene bak ihityaci olabilecek biri varsa ver ben şahsen bu uygulamada artık samimi bulamıyorum 

(1,261 puan) tarafından

Bu uygulamadan ihtiyaç sahipleri gerçekten var çok kişiye yardımcı oldum burada ben muhtarda uğraşamam dedi

(1,170 puan) tarafından

Ay bencede Ankara abisinin çok videosuna denk geldim onlarla iletişime gecsen de olur çoğu kişiye ulaşıyor yardıma ihtiyacı olan çok gerçekten hak eden birine gitsin inşallah 🤲🏼

0 oy
(106 puan) tarafından

@Derya Z05 di sanırım yanlış da olabilir ihtiyacı vardı gebeydi 

(6,308 puan) tarafından

Evet ilçeye gidiyor oraya gidip almaları gerekiyor bazı yerlerde 

(1,328 puan) tarafından

Biz uzaydayiz desene😂

(7,313 puan) tarafından

Aynen öyle PTT şubesini adresini veriyor 

(303 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim abla

(303 puan) tarafından

Yok kargo merkeze geliyor ben köydeym ama gidip alabilirm bana da çok lazm 

0 oy
(147 puan) tarafından

Allah hayrınızı kabul etsin 🤲🏻inşallah ihtiyacı olan bırıne nasıp olur🤲🏻❤️

0 oy
(63 puan) tarafından

Merhaba abla bende hamileyim 32 haftalık varsa eger ben alırım giydiririm abla erkek benim de

0 oy
(948 puan) tarafından

İnşallah gerçekten ihtiyaci olan birine gider

0 oy
(13 puan) tarafından

Merhabalar böyle post açılmışken ben de yazayım dedim kusura bakmazsanız. Benim de elimde 0-3 ve 3-6 ay kız bebek kıyafetleri var. Tertemiz hepsi aynı sekilde çocuk marka kıyafetleri, ihtiyacı olan varsa iletişime geçelim 

(500 puan) tarafından

Selamün aleyküm kardeşim özele bakar mısın 

(13 puan) tarafından

Aleyküm Selam özelden göndermiş olduğunuz bir mesaj görünmüyor şuan bende

(189 puan) tarafından

Aynı şeyi Sizin için de söylemek istiyorum inşallah belki bir hayra vesile oluruz Söyleyeceklerim aşağıda 3-6 ay arası Bence Kız erkek fark etmez Yeter ki ihtiyaç olsun

Burada var bi komşum hatta oğlum 8 aylık kendi oğlumun da kıyafetlerini verdim hatta annemlerin yedek bebek arabası vardı yengemlerin onlara da eğer kullanmıyorsanız ihtiyaç sahibi var diye vermiştim kendisi 6 aylık hamile kendisine yine de sormak istiyorum Eğer bir ihtiyaç sahibi çıkmadıysa hala ona da sorup öyle size de dönüş yapmak isterim 

(500 puan) tarafından

Siz bana özelden yazar mısınız 

0 oy
(241 puan) tarafından

Allah hayrını kabul etsin inşallah bende hep vermişim küçülenleri bende post açmayı düşünüyordum çekindim açıkçası  hazır açmışken yazayım kızlar benimde 7 8 yaş erkek kıyafetine ihtiyacım var oğlum için istiyorum 

0 oy
(189 puan) tarafından

Burada var bi komşum hatta oğlum 8 aylık kendi oğlumun da kıyafetlerini verdim hatta annemlerin yedek bebek arabası vardı yengemlerin onlara da eğer kullanmıyorsanız ihtiyaç sahibi var diye vermiştim kendisi 6 aylık hamile kendisine yine de sormak istiyorum Eğer bir ihtiyaç sahibi çıkmadıysa hala ona da sorup öyle size dönüş yapmak isterim

0 oy
(303 puan) tarafından

İki ay kaldı doğumuma bana cok lazım yenidgaon iki takim ikinci elden de satabilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 185 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetsc (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 423 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 185 göst.
+2 oy
1 cevap 180 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu