Merhaba hanımlar,
Elimde 0-3 3-6 aylık erkek bebek kıyafetleri var ihtiyacı olana verebilirim yada bildiğiniz ihtiyaç sahibi birileri var ise gönderim yapabilirim. Karşılık beklentim yok hediye sayılırsa hediye edeceğim tertemiz kullandım bir çoğu çocuk marka kıyafetleri. Satmak istemedim ihtiyacı olana gitsin istiyorum. 🫶
Post yukarı 💝👏👏👏👏
Senin niyetin önemli olan ama bu ihtiyaçtan değil yani biraz rahatliktan aramış sanki
5 yaşındaki çocuk için kullanması tuhaf. Belki vereceği kişiyi göremedi daha vermeden pazarda işimi görsün kullanayımmı dedi acaba 🙄
Olabilir Allah hayrini kabul etsin sendeki iyi niyet ondaki eğer o çocuk istemisse çok hayrini görmez bence
Ben de sizin gibi düşünüyordum ama cami cemaatinden biri dediği için yakınlarda biri olduğunu düşündüm bir ay geçmiş üzerinden elbet bulup verebilirdi.
@Delirik dediğiniz gibi annem o niyetle verdi. Hayrı kabul olmuştur inşallah
Olsun kız sonuçta onunda ihtiyacıni görmüş oldu her türlü sevap damlıyor o verir vermez onun meselesi ama o da kullansa sevap size ameller niyetlere göredir ♥️
Allah razı olsun inanıyorum ki çok güzel bir kalbiniz var inşallah ihtiyacı olan birine nasip olur 🌺🌺
Amin inşallah allah razı olsun🫶
❤❤❤
Allah niyetinizi kabul etsin
İnşallah gerçek bir ihtiyaç sahibine gider
Amin amin inşallah gitsin ya allahtan korkusu olanlar ihtiyaç sahiplerine engel olmaz
İnşallah
Rabbim inşallah herşeyi gönlünüzce verir böyle insanlar çok az kaldı artk 😇🥰
Amin inşallah allah razı olsun 🫶🏻
Lütfen ihtiyaç sahibine gitsin hemen ben ben yazmayın bilindik kişiler 😉
Şey buradan alip satan bir kaç kişiyi görmüştüm ben teyit ediyorum sonra veriyorum
Sana tavsiyem mahalle muhtarına ya da derneklere bağışla Ankara abisi gibi yada çevrene bak ihityaci olabilecek biri varsa ver ben şahsen bu uygulamada artık samimi bulamıyorum
Bu uygulamadan ihtiyaç sahipleri gerçekten var çok kişiye yardımcı oldum burada ben muhtarda uğraşamam dedi
Ay bencede Ankara abisinin çok videosuna denk geldim onlarla iletişime gecsen de olur çoğu kişiye ulaşıyor yardıma ihtiyacı olan çok gerçekten hak eden birine gitsin inşallah 🤲🏼
@Derya Z05 di sanırım yanlış da olabilir ihtiyacı vardı gebeydi
Evet ilçeye gidiyor oraya gidip almaları gerekiyor bazı yerlerde
Biz uzaydayiz desene😂
Aynen öyle PTT şubesini adresini veriyor
Çok teşekkür ederim abla
Yok kargo merkeze geliyor ben köydeym ama gidip alabilirm bana da çok lazm
Allah hayrınızı kabul etsin 🤲🏻inşallah ihtiyacı olan bırıne nasıp olur🤲🏻❤️
Merhaba abla bende hamileyim 32 haftalık varsa eger ben alırım giydiririm abla erkek benim de
İnşallah gerçekten ihtiyaci olan birine gider
Merhabalar böyle post açılmışken ben de yazayım dedim kusura bakmazsanız. Benim de elimde 0-3 ve 3-6 ay kız bebek kıyafetleri var. Tertemiz hepsi aynı sekilde çocuk marka kıyafetleri, ihtiyacı olan varsa iletişime geçelim
Selamün aleyküm kardeşim özele bakar mısın
Aleyküm Selam özelden göndermiş olduğunuz bir mesaj görünmüyor şuan bende
Aynı şeyi Sizin için de söylemek istiyorum inşallah belki bir hayra vesile oluruz Söyleyeceklerim aşağıda 3-6 ay arası Bence Kız erkek fark etmez Yeter ki ihtiyaç olsun
Burada var bi komşum hatta oğlum 8 aylık kendi oğlumun da kıyafetlerini verdim hatta annemlerin yedek bebek arabası vardı yengemlerin onlara da eğer kullanmıyorsanız ihtiyaç sahibi var diye vermiştim kendisi 6 aylık hamile kendisine yine de sormak istiyorum Eğer bir ihtiyaç sahibi çıkmadıysa hala ona da sorup öyle size de dönüş yapmak isterim
Siz bana özelden yazar mısınız
Allah hayrını kabul etsin inşallah bende hep vermişim küçülenleri bende post açmayı düşünüyordum çekindim açıkçası hazır açmışken yazayım kızlar benimde 7 8 yaş erkek kıyafetine ihtiyacım var oğlum için istiyorum
Burada var bi komşum hatta oğlum 8 aylık kendi oğlumun da kıyafetlerini verdim hatta annemlerin yedek bebek arabası vardı yengemlerin onlara da eğer kullanmıyorsanız ihtiyaç sahibi var diye vermiştim kendisi 6 aylık hamile kendisine yine de sormak istiyorum Eğer bir ihtiyaç sahibi çıkmadıysa hala ona da sorup öyle size dönüş yapmak isterim
İki ay kaldı doğumuma bana cok lazım yenidgaon iki takim ikinci elden de satabilirsiniz
1,493,261 soru
24,398,861 cevap
349,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın