0 oy
268 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

buraya içimi  dökmek için yazıyorum. Şuanda da kendimi iyi hissetmediğim bir süreçteyim. Abimle küsüm. Annem de babam da abin geldi sen gelme diye aradılar. Ki ben gurbetten çocukla gelmiştim. Eşim anlamasın diye kaç gün ablamlar da idare ettim. Bir insan diğer evladını niye ayırır ki. Ona da denmeli onun da evi diye. Hamileliğim doğumum  çocuğum vs derken tüm süreçlerde zaten yalnızdım. Eve geldim bu sefer annem diyor sen yatıyorsun. Ablam sürekli burada eve elini sürmez. Ben birkaç günlüğüne geliyorum hemen söyleniyor. Küçükken de böyleydi insanların içinde beni sevmediğini söyler beceriksiz bu gibi laflar ederdi. Hadi büyüyünce karakterimi beğenmedi ya küçükken.

4 Cevaplar

+1 oy
önce (693 puan) tarafından

Lütfen yanlış anlamayın ama aileniz de olsa istemediğiniz yere gitmeyin böyle üzülüyorsunuz sonra 

Anne baba hakkı nasıl ki evlat üzerinde varsa evladın da anne baba üzerinde hakkı var siz gorevinizi yerine getiriyorsunuz gidip gelmeye çalışıyorsunuz arayıp soruyorsunuz tamamdır bence 

Ablaniza gelince yaptığı çok ayıp dusmanda olsa eve geldi mi böyle muamele görmemeli ha belki kocası istemiyordur o da bu şekilde davranıyordur bilemiyorum el evi sonuçta ne kadarda kardeşte olsa belki onlarda istemiyor olabilir 

önce (4 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Ablamın sürekli bahanesi ben çalışıyorum yok çocuğum yok şunum bunum. Annemin evini ben varsam temizlemez. Annemde ona kıyamaz yok sen yatıyorsun yok ablan yoruluyor diye. Zaten pişmanım eşim anlamasın diye kalıyorum. Daha da kalmam uzun süre

önce (693 puan) tarafından

Boş ver o zaman en yakın zamanda evine git bence huzur evimizdir herzaman 

önce (4 puan) tarafından

Öyleymiş teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
önce (26,365 puan) tarafından

Ben okurken madem öyleler neden gittin diye sordum içimden sonra bari yorum yapayım da sana sorayım dedim çok rahat net böyle olsa görüşmezdim onlara gideceğime tatile giderim bir iki şehir gezerim en azından kendimi iyi hissederim sevgi verneyenlerden sevgi beklemek bana göre değil. Sevecek olsa çocukluğunda gençliğinde severdi zaten 

önce (4 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Eşim anlamasın diye kalıyorum. Onun bir şeyi hissetmesini istemiyorum. Daha da böyle uzun süreli kalacağımı düşünmüyorum

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Gitmeyeceksin aramayacaksin benim ailemde baska bi model aramasam aramazlar sormazlar bi yanyana gelsek kavga gürültü benim eşimde cok sinir olurdu sana gitme arama diorum diye ama hep kafamda biz aileyiz baska kimsemiz yok derdim ama kendimi bi çekince dışarıdan gördüm ki herkes zaten kendi içinde aile olmuş bi ben çabalıyorum değer veriyorum bende artık eskisi gibi değilim alıştım gibi evet cok yalnızım ama en azından onca kalabalığın içinde koca bi yalnızlıktan iyidir

önce (4 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Rabbim kimseyi ne ailesi ile ne evladı ile sınamasın. Çok zor bir durum

0 oy
önce (361 puan) tarafından

Anne babanın görevi çocukların arasını bulmaktır. Ben ve abim de küstük. Ben doğum yapınca annem, abimin evine gidip onu eşini alıp bana getirmişti. Hatta sonradan öğrendim abim adına bir çeyrek getirmişti. Yani demem o ki ben ve abim küstük diye evime gelme demek yerine bizi barıştırmayi denedi ve barıştık da. Keşke Tüm anne babalar öyle olsaydı 

önce (4 puan) tarafından

Teşekkür ederim.Benim ailem yangına körükle gidiyor. Oğullarına kıymet veriyor. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
16 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Es25 (4,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.

Kategoriler

1,492,573 soru

24,388,065 cevap

349,115 kullanıcı

...