0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (1,463 puan) tarafından

image

Günaydın kızlar nasıl gidiyor diyetler ne kadar verdiniz ben 73 günde 10 kilo verebildim beni asla tatmin etmeyen bir ekşi oldu kaldı 10 kilo 76 ile başladım 65.9 oldum şuan dün itibariyle 15 günlük Karatay yapmaya karar verdim dünki öğünlerim böyleydi

image varmı güzel evde bulunan malzemelerle verebileceğiniz tarifler

8 Cevaplar

0 oy
(9,274 puan) tarafından

tatmin etmedi deme, çok iyi vermişsin. ağır ağır verilen kilolar daha sağlıklı ve geri alması zor. 

tavuklu salata yapabilrsin 

tavuk olmazsa nohutlu mercimekli salatalar yaparsın 

(1,463 puan) tarafından

Ya evet bayılıyorum öyle salatalara hem hafif hem hacimli olduğu için doygunluk veriyor

-Reklam-
0 oy
(126 puan) tarafından

Maşallah sana. Yaaa nasıl verdin benimde bi dokuz kilo vermem gerekiyor ama ben açlığa gelemiyorum ve sürekli kendimi aç hissediyorum şuan basen bide göbek bölgemden vermem gerekiyor ama bı türlü başlayamıyorum. Sen belki ilham olursun bana.

(1,463 puan) tarafından

Ah canım ben yeme bozukluğu olan bir obezdim hâlâ da yeme atağı oluyor geceleri dün gece zor tuttum kendimi

0 oy
(26,622 puan) tarafından

Önemli olan ne gittiği ödem mı atıyorsun yağ mı yakıyorsun giden yağ ise 10 kilo çok çok iyi 

(1,463 puan) tarafından

Diyetisyene hiç gitmedim kuzum ama incelmem çok belli

0 oy
(3,919 puan) tarafından

Önemli olan hızlı kilo vermek değil canım sindire sindire vermek daa iyi hızlı kilo verince aynı hızla alma ihtimali yüksek bence böyle devam et çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim 

(1,463 puan) tarafından

Teşekkür ederim kuzum daha önce kahve kullanmiştım o zaman çok hizlı gitmişti bu kez kendi çabamla veriyorum

0 oy
(12,371 puan) tarafından

Gayet güzel vermişsin. İlk zamanlar çok güzel gidiyo sonralara.dogru son kilolar çok zor gidiyo. Zamanında bende 3 ayda 16 kilo verdim çok güzel bir şekilde ama asla o eski azmim iradem yok çok hızlı sıkılıp pes ediyorum. Uzun zamandır vermek istediğim son 5 kilom var🤣 bir iki hafta güzel güzel ilerleyip bir yerden sonra pes ediyorum 

(1,463 puan) tarafından

Heleki evde o mis gibi güzel yemekler pişince

0 oy
(7,512 puan) tarafından

20 ekimde basladim 6.4 gitti benim de ama biraz diyet surecim sarsildi kayinbabam vefat etti kayinvalidemdeydim ben simdi spor falan yapiyorum yarina diyetisyen kontrolum var benim hesabima gore 2 kg daha gitti 84.300 le basladim bende 

(1,463 puan) tarafından

Basinız sağ olsun kuzum 

(7,512 puan) tarafından

Allah razı olsun canim 

0 oy
(8,011 puan) tarafından

Maşallah bende inşallah veririm 3 kilo verdim bir ayda ama çok dikkat edemedim bazı sebeplerden dolayı 6 kilo daha versem istediğim kiloya ulaşıcam

(1,463 puan) tarafından

Benimde ilk hedefim 60

0 oy
(339 puan) tarafından

Bende diyetteyim 2.5 ayda 19 kilo verdim vermem gereken 3 kilo kaldı ama ben 5 kilo vermek istiyorum inşallah onuda veririm

(339 puan) tarafından

77 den 58e düştüm canim

(1,463 puan) tarafından

Benimde hedefim 56 kuzum benim eksiğim spor bel fıtığından dolayı yapamıyorum

(339 puan) tarafından

Anladım canım tabi bel fıtığı varsa yapılmaz geçmiş olsun sağlık olsunda zamanla inersin sende istediğin kiloya zaten en sağlıklısı yavaş yavaş verilen kiloymus Allah hepimizi istedigimiz kiloarda görmeyi nasip etsin inşallah pes etmediğimiz sürece istediğimiz kiloda oluruz bizdugum günlerde oldu dayanamadigim zamanlar ama bırakmadım ertesi gün hemen telafi ettim

(1,463 puan) tarafından

Bende öyleyim kuzum tabiki bazen yeme atağı vs. Oluyor ama aman zaten bozuldu diye bırakmıyorum  senin boyun kaç benim 164

(339 puan) tarafından

Benimki 1.58 biraz kısa olduğum için 53-54 olmak istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 564 göst.
0 oy
6 cevap 355 göst.
0 oy
11 cevap 471 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde UmAYElcin (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.