Keşke burda da böyle olsa
Kara hasret kaldık
Ankaradayiz bol bol ayaz soğuk
Yaa güzel gozukuyor ama mahsur kaldık, markete dahi gidemiyoruz, lojman içi diyr kar küreme aracını almadılar, evde hasta olsa dısarı cıkamayız :(
Bizde lpjmanda karın altındayız
O da kötü
Kimi kara hasret, kimisi yağmura kimisi de ikisine de değil:)))
Ekmek yiyecek pdun varsa dert deil bence ee zsten ayın 15.de illaki bişseyler almaya cıkıyorsun
Oğlum 2021 doğumlu. Doğdu doğalı adam akıllı değil kar yağmur bile yağmadı Anakra'da 😔 Çok üzülüyorum inşallah bu sene Allah yardım eder
Ay ne güzel bızde kara hasret kaldık bol bol yağmur yahıyor
Ben izmirliyim hayatımda kar görmedim valla ilk basta guzeldı de sonradan resmen çığ düştü evin önüne
Güya dün hava durumlarında Konya'da kar gözüküyor du yalancılar bugun Güneş var hemde hiç bulut bile yok
Nekadar şanslısınız hiç bukadar bereket yağmadı Konya merkeze yıllardır en son nezamn yağdı hatırlamıyorum sanırsam 2020 di
Kuzum bende kar yagınca cocuk gıbi heyecanlanırım ama böyle kar cidden kötü, bahcenın onune yarım saatte vardık bata çıka, inşaAllah sizin orayada yagar şöyle bi ferahlarsınızzz
Çilesi gecici bir durum öyle düşün canım
Konya'da obruk oluşumu çoğaldı yer altı suları çekildi . Çiftçiler sürekli kuyu kazdırıyor su yok. Mısır ekimi yasaklandı çok su harcıyor die
Diğer ekilenlerde bu yıl kar yağmazda ekilemicek . Konya bide en büyük ekim alanı olan memleket düşün . Eşimin sektöründe herşey durdu kimse satış yapamıyor. Aşırı bereketsizlik var Rabbim acıyıp göndermezse bu yılda naparız bilmiyorum. Yağmur lar yeterli olmuyor kar istiyor toprak
Rabbim yardımcımız olsun, devir çok kötü, mevsimlrr değişti, hiçbir yediğimiz mevsim meyvesi sebzesi değil.. ülkemizi, dünyamızı feraha çıkartsın Rabbim, sizede bol bol kar versin🩷
Ay keşke burayada yağsa meloş bayram eder ama güneşli bizde
Zaten cocuklar dısında kardan keyıf alan yok :D çileyi büyükler çekiyor😂
Yakınlara kar yağdırılmış biz soğuğunu çekiyoruz elhamdulillah 🫣🤍😊☃️⛄❄️🌨️🏔️🗻
Sizede iyi eğlenceler, tadını çıkarın ✨
Sagolunn, siz nerdesinizzz
Kırklareli 😊
Ankara yağar umarimmn çok güzel ben severim kar
2 gundur aralıksız yagıyor bir süre sonra çok zor olduuu, inşaAllah yagarrr sizin oralara da
Amin inşallah
İstanbul’a henüz kar yağmadı dün dolu yağdı. Herkes kar yağınca hava yumuşuyor diyo bakalım ne zaman yağıcak.
Siz nerdesiniz burası neresi.
Ya hiç yumusamadıııı, Vandayım ben şark görevii
Yağmurlu havalar suan
Karı hiç sevmiyorum ama yağsın istiyorum çünkü mevsimler değişiyor.
Çok zor oluyor ya ilk başlarda güzeldi ama şuan kapıyı açamıyoruz
Sular donuyor, elektrik kesiliyor çok kar yağınca. Dikkat edin kendinize
Sardık hepp boruları 😅 yoksa harbıden donuyor
Keşke bizim de dizimize kadar yağsa hasret kaldık yıllardır kuraklık aldı başını gitti bu yaz kuraklıktan meyve bile olmadı bahçelerde tarlalarda ne güzel çocuklara da eğlence olmuş
Ay yağar inşaAllaah heryere ne kadar özleyenn varmış ❤️
Öğle canım çok kuralık var bildiğin gibi değil sen egeli olunca bilmediğin alışık olmadığın bir durum şu an neredesin
Kıştan nefret ediyorum ben ya soğuk falan hiç sevmiyorum yani
Ay ben çok severim kışıııı yazı hiç sevmeeem
İstanbul Arnavutköy hiç kar Yok
Oğlum camda ağaç 🌲 oldu
Ne zaman gelirsin kaaarrrr diye
Arnavutköy neresindensinn yağmur var Arnavutköy de 😂
Arnavutköy Boğazköy sincanlar mahallesi canım
Yağmur var ama arada bir yağıyor
Şaka gibi ha
Haberlerde İstanbul karla kaplı diyor 😂😂😂
Yok artık ne karı 😂😂😂
Burda bazen atistiriyo ama cok az ruzgarla ucuyo o da bi kac gun daha yagmasim oglusum hasta cikamaz uzulur
Ay benım kızlar karın içinde yüzdüler, valla cocuklar cok keyif alıyorr
Cocuklar cok seviyo tabiki gecen sene oynamisti o zamandan beri kis gelsin kar yagsin kar topu oynayalim diyip duruyodu zaten simdi cikamazsa cok uzulur
Çok soğuk yağmur felaket yağıyor kar gelir yakında İstanbula
Ay bu kadar mumkun degıl yagmazzz oralara
İlk basta guzel bir his birakir huzurlu hissettirir ve sonra çile bülbülüm çilee :D
Özellikle kürerken o acı hissi anladım :D
Yaaa bizde istiyozz🥹 akom günler öncesinden bugün için sağanak yoğun kar uyarısı verdi hava buz gibi ama arada yağmur yağıyor kar henüz yok
Ay neresi orası çok güzel yaa biz kuru soğuk çekiyoruz valla 🥹
Bursada hava soğuk kar dağ ve eteklerinde var bizde yok 🙂
Aboooo burayada yagdi da sabah erimiş yollar
Bitlisde çok kar yağdı
Ankaradayım yeni başladı yağmaya bakalım ne kdar yağacak 🥹
1,492,486 soru
24,386,649 cevap
349,041 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın