2 aylık bebeğim için yeşil alan randevum ne kadar geçerli?

0 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (742 puan) tarafından

Yarın gidecektim hava baya kötü,ne zamana kadar açık kalır bebeğim 2 aylık 

7 Cevaplar

0 oy
(1,056 puan) tarafından

182 den öğrenmeyi deneyın burda cevabını bulamazsanız

(742 puan) tarafından

Tmm teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(2,637 puan) tarafından

10 gün içinde randevu alman gerekiyor canım, almazsan tekrar doktora görünüp alan açtırıyorsun

(742 puan) tarafından

Yanıt için teşekkürler 

0 oy
(1,132 puan) tarafından

Uzun süre doye biliyorum bizde alerji immünolojiye gidiyoriz gitmediğim zaman ertelyip sorma gittim 

(742 puan) tarafından

Yanıt için teşekkürler 

0 oy
(9,219 puan) tarafından

image

yapay zeka böyle diyor bende 3 ay olarak biliyorum 
(742 puan) tarafından

Tmm ben aricsm

0 oy
(871 puan) tarafından

Biz çocuk nefrolojiye gidiyoruz yeşil alanın  6 ay süresi oluyor

(742 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(1,019 puan) tarafından

Eğer çocuk yandal içinde 6 aylık bir süre açık kalıyor eğer iptal etmezsen 15 gün içinde gösteremezsin çocuğunu en azından ben alerji için 6 ayda bir aldım alanı 

(742 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(6,346 puan) tarafından

3 ay biliyorum doktor başka bölüme alan açınca hep uyarıyor 3 ay süresi var diyor

(742 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Yeşil alan (bebek izleme) sonuçları ne kadar süre geçerli?
Bebek izleme veya yeşil alan olarak adlandırılan rutin kontrollerin geçerlilik süresi genellikle yapıldığı tarihten itibaren 15 gün ile 1 ay arasında değişmektedir. Ancak bu süre kurumun politikasına ve bebeğinizin sağlık durumuna göre farklılık gösterebilir, bu yüzden en kesin bilgiyi ilgili sağlık biriminden öğrenmeniz önerilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
2 aylık bebeğimin rutin sağlık kontrolleri ne sıklıkla yapılmalı?
Sağlık Bakanlığı bebek izlem programına göre, ilk 6 ay içerisinde her ay düzenli olarak bebeğinizin gelişimi takip edilmelidir. İkinci ay, aşı takvimi ve büyüme takibi açısından kritik bir dönemdir ve bu kontrollerin aksatılmaması bebeğinizin bağışıklığı için oldukça önemlidir.
Kötü hava koşullarında bebekle dışarı çıkmak uygun mudur?
Kötü hava koşullarında 2 aylık bir bebekle dışarı çıkmak enfeksiyon riskini artırabilir ve bebeğinizin sağlığını olumsuz etkileyebilir. Eğer zorunlu bir sağlık kontrolü değilse, hava şartları düzelene kadar beklemek ve gerekirse randevunuzu ertelemek daha güvenli bir seçenek olacaktır.
Bebek izlem randevusu kaçırılırsa ne yapmalıyım?
Bebek izlem randevunuzu kaçırmanız durumunda vakit kaybetmeden aile hekimliğinizi veya sağlık kuruluşunuzu arayarak yeni bir randevu oluşturmalısınız. Aşı ve gelişim takiplerinin zamanında yapılması bebeğinizin sağlık çizelgesinin takibi açısından oldukça değerlidir.
Bebek izlem randevusuna giderken yanımda neler bulundurmalıyım?
Bebek izlem randevusuna giderken bebeğinizin sağlık karnesini, aşı kartını ve kimlik bilgilerini mutlaka yanınızda bulundurmalısınız. Ayrıca 2 aylık bebeklerde beslenme ve bez değişimi sık yaşandığı için yedek kıyafet, bez ve emzirme örtüsü gibi temel ihtiyaçlarınızı içeren bir çanta hazırlamanız işinizi kolaylaştıracaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 351 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 474 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (16,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 900 göst.
0 oy
5 cevap 1,935 göst.

Kategoriler