Annem çok sığ düşünceli bir insan .bize misafir şuan ama beni hasta etti farkında değil .dün kizimla17 yaşında ev alınca tek oda istiyorum diye konuşuyor filan annemde atıldı oradan diyor ki senin kendi evin olur büyük kızım İstanbul da oluyor yanıma Ankara ya gelmek istiyor diyor ki senin artık orada bir hayatın olur çok kızdım şuan kendi hala dedemin evinde oturuyor binbir başka yanıma geldi sürekli bana diyor memleketten ev al diye kendi sözlerine bak için soğutmuyor şuan gene titreme nöbetin tuttu eşime de diyemiyorum çünkü çok kızar bu hastalık yüzünden çok çektim uzun zamandır kurtuldum diyordum yine basladu
Fazla abartıyor olabilir misin okuduğu için öyle demiş olamazmı yani artık orda çalışırsın vs anlamında demiş gibi geldi bana aman anne yine yanıma gelip kalacaklar olsun odaları burdada de geç titreme tutacak kadar kötü bir olay değil canına yazık
Elimde olan birşey değil geçmiş yaşantılar kendi beni hiçbir yere göndermedi en son lisede bir Kur'an kursu beni çok istedi hem üniversite okuyalım hem burada ders görür hoca olur çok başarılı diye göndermedi ortaokulda burslu özel okul kazandım yollamafi uzak diye şimdi benim çocuklar olunca gitsinler filan
Hiçbir şey anlamadım
1,500,369 soru
24,503,982 cevap
358,451 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın