0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından

Kızlar evlilik yıl dönümü nikah günü tarihi mi yoksa düğün günü tarihi mi? :ermm:

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bildiğim düğün tarihi 
(67 puan) tarafından
Bnmdee öyle eşim nikah diyor
tarafından
Anladım bacım ama yani o gun bu eve geldim o gunden itibaren esimin evindeyim o yüzden bizim icin dugun gunu geçerli nilah tarihimi hatırlamıyorum valla kac kere gittim belediyeye kac kere evrak vs doktor saglik raporu derken hangisinde imzalari attik acaba :)
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından
Benim için nikah. Eşim için düğün. Ama ikisini de unuttuk gitti artık :( 
(67 puan) tarafından
Aa nedenn
(964 puan) tarafından
Benim ailemde özel günlere hız çok önem verirdik. Kendi evimizde kendi halimizde mutlaka kutlardik birbirimizi sevindirirdik. Ama esim 30 yaşına kadar hayatında hiç doğum günü dahi kutlamamis. Yapmamış ailesi. Yok onlarda. İlk doğum gününü ben kutlamistim çok sasirmisti. Diğer özel günler de de yaptim elimden geldiğince. Ama çok Afedersin alismamis popo da don durmaz hesabı benim adam pek sevemedi kutlamaları. Zamanla bende de bitti tabi istek falan kalmadı. 1 aralık evlilik yıldönümüydu ama düğün.  Çok bekledim birseyler olur diye ama evde tv izledik bırak yemeğe götürmeyi gelip opmedi bile. O kadar bitti yani bizde özel günler.  Çok üzülüyorum  böyle olmasına :(
(6,769 puan) tarafından
Bizde de aynı durum var :/ esimin aileside hiç kutlamamış . Biz annemlerle hep pasta hediye alırdık birbirimize. Maalesef eşimde yok ailesinden uzak olduğu için diyeceğim ama aileside pek olumlu bakmıyor hediye kutlama vs. Bana da bi pasta alır artık hediye falan beklemem pastamı da haftalar aylar sonra alır ☺☺ o gün de benimle tartışır 2 senedir öyle yapar. Beni deli eder böyle özel günlerde. Çocuk olunca iyice salıyor lar kendilerini önemsemiyorlar Esma'mmm ☺❤⚘
(964 puan) tarafından
Malesef öyle oluyor tatlım.  Takmiyorum artık kendi bilir. Bitti bende çok şey
0 oy
tarafından
Dugun tarihi cnm :)
(67 puan) tarafından
Bnm icin de oyle :)
0 oy
(135,933 puan) tarafından
Hic kafani yorma hepsi birden ☺️
(67 puan) tarafından
Ahahha aynen :)))
0 oy
(200 puan) tarafından
Benım ıcın dugun esım ıcın nıkah
(67 puan) tarafından
Aynen bizde öyleyiz onu tartışıyoruz:))
0 oy
tarafından
Bi kere bunu bizde tartışmıştık bence düğün yaaa 
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Düğün tarihi ama biz hep nikahtan itibaren hesaplıyoruz:)
0 oy
(88 puan) tarafından
Vallahi ben dini nikah ne zaman kıyıldıysa o zamanı baz alıyorum. Ama kaynanamlar dügün gününü baz aliyo cunku o gun gerdek oluyomus ondan :D tobe ya 
0 oy
tarafından
Nikah canim bence cunku benim.dugunum sonra oldu biz kacarak.evlendik nikahtan hesapliyoruz
0 oy
(5,821 puan) tarafından

Bence düğün tarihi biz eşimle öyle kutladık <3

0 oy
(664 puan) tarafından
Esin nikah diyorsa bırak nikah kalsın sende ayriyetten düğün yıl dönümü kutlarsın akıllım:)))
0 oy
(36 puan) tarafından
Benim bildiğim nikah tarihi kuzum :)
0 oy
tarafından
Nikah aslında ama Bn dügnü sayiyorum
0 oy
tarafından
Dugun tarihi bence canim
0 oy
(2,741 puan) tarafından

:)Benim icin dugun cunki yasim kucuktu nikah kiyamdk esimle 18 oldum aralikta insallah 10 gun sonra gidip kiycaz nikahii 

0 oy
(10,044 puan) tarafından

Benim düğünümde oldu nikâhım o yüzden ikiside:D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Keremalimm (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
23 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meltemm24 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 513 göst.
23 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Can__can58 (5,399 puan) tarafından soruldu

412,629 soru

12,422,698 cevap

45,302 kullanıcı

Kategoriler

...