Doğumunuz vajinal mi sezeryan mıydı
kız ne alakası var bunun alerjiyle.
seni bununşa suçlayan biri varsa o kişiyle daha d muhatap olma
sadece normal doğumda bebek doğarken vajinal akıntıyı yutuyor ve onun bağışıklığa iyi geldiğini söylüyor doktorlar, hatta bazen sezaryenda da o akıntıyı alıp bebeğin ağzına sürdükleri oluyormuş. ama bu bağışıklığa karşı, alerjiye karşı değil.
ben normal doğmuşum ama baya bir alerjikti çocukluğum
kızım sezaryen, hiçbir alerjisi yok çok şükür
Açıkçası ben isteğe bağlı sezeryan doğum yaptım sonra pişman oldum , isteğe bağlı olduğunu eşim dışında kimse bilmiyor da yinede bu tarz söylemler beni çok etkiliyor. Sizin de isteğe bağlı mıydı
benimki zorunluydu preeklemsi yüzünden, ama doğum zamanında çatı, açıklık muayenesi yapıldığında doktor sen normal doğuramazsın demişti, kemiğim basıkmış
canım bi de ha isteğe bağlı ha değil. normal doğuma karşı anlatılan olumsuz hikayeler, yanlış yönlendirme sezaryena itiyor. ama bu kötü bir şey değil o yüzden sıkma canını. önemli olan ikinizin sağlıklı olması
Sizin durumunuz zorunluymuş evet geçmiş olsun, doğru normal doğum hakkındaki söylentiler biraz çekinmeme sebep olmuştu ama işte şu anda da şöyle düşünüyorum normal doğumdan sezeryana dönüş var ama sezeryandan normal doğuma dönüş çok zor niye böyle bir şey yaptım diye, ama toparlanırım herhalde 2. kez yeniden anne olmanın (kolik ve alerjik bebekle) verdiği psikoloji da belki buna sebep oluyor olabilir
hiç kendini suçlama, sezaryen olmak kendini suçlu hissedeceğin bir şey değil. yanlış değil. önemli olan şu an sen ve çocukların sağlıklı mı? gerisi boş. nasıl doğurduğunun önemi yok, bunu konuşan insanlar karşısındakinde ezecek bir şey arayan insanlar. kimse kimseyi bu şekilde anneliğinden vuramaz. ucuz insan işi bu. canını sıktığına değmez. bebeğinin de bu günleri geçecek, unutacaksın bile
Bunun doğumla ne alakası var
Bebek alerjisi doğumla alakalı bişey değil Sezeryan olup alerjik bebekte vardır normal doğum olup alerjik bebekte vardır .
Evet eltim ilk bebeği normal ikincisi sezeryan oldu ikiside alerjik bebek
Çünkü annesi babası öyle çocukların geçiyor onlardan
Kız bendede babasinda da yok
Sen sezeryan oldun ondan çocuk böyle oldu diyen bi kocakarı falan mı oldu bu nasıl soru?:)
Evet kısmen diyelim:(
Sezeryan, ama 2 çocuğum var. İkiside sezeryan. Biri alerjik egzaması var diğerinde yok
2 bebeğim de sezaryen. Büyüğü alerjik atopik ciltli. Küçüğünde hiçbir şey yok. Büyüğü hem fiziksel hem alerji olarak dayısının fotokopisi
Ya etkisi var vajinadaki sıvının etkilediğini bende duydum ama alerji için bu tek etken değil en büyük etken genetiklik eğer anne ya da baba alerjikse çocukta mutlaka oluyor benim eşim sezeryanla dünyaya gelmiş hem yiyecek hem yün alerjisi var kardeşleri de aynı şekilde toza tüye ağaca alerjileri var ben normal yaptım kızımın belirgin bi şeye alerjisi yok ama yine de sık burnu tıkanır çok terler etkilenir hemen soğuktan sıcaktan doktor muhtemelen genetik dedi
Benim çocuğum da egzama vardı alerjikti doğum ile alakası yok doğum genel de enfeksiyonla olur
Sezaryen ama ben de alerjik bunyeliyim genetik aktarim etkili daha cok
3 üde normal iki oğlum alerjik astım bunun doğum şekli ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Gecmis olsun alerjinin dogum ile alakasi yok
Nornal dogum yaptim çocuklarimin hepsinin coklu besin alerjisi vardi
Alerji eşinin senin veya Ailede başka kimler de varsa onların geninden gelen şeyler genetik genelde doğum ile alakasının olmasının temel nedeni normal doğum yapan kişilerde alerjiye daha kolay iyileşebiliyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum alerji doktoru bana doğum hakkında bir şey sordu mu diye düşünüyorum sanki normal doğum yapıp yapmadığını sormuştu
Sizin neye alerjisi var tek care diyet kac aylik bebek
2 buçuk aylık bebeğim
Neye alerjisi var peki emziririyirmusunuz
1,492,545 soru
24,387,428 cevap
349,077 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın