Kizlarr selam. Engelleme postu bu shshd.
Kim kimi engelledi kimi kim engelledi shdjd
Bu posta yazmada sıkıntı yok bence çünkü zaten karşı taraf goremiycek:)
Beni pakize engellemis ne alakaysa.
Ben kimseyi engellememisim:)
Var hiçbir şey yapmadan bile engellediklerim oluyor. Rojin650mt , kahveseveranne, zezenin annesi, delirik :) storyleri saçma geliyor bir daha görmek istemedigimden engelliyorum ya da beni daha önce engellemiş oluyor sonra engeli kaldırıyor bu sefer ben engelliyorum.
Ay kiz az daha hepsi normal kisiler diycektim sjsjs.
Güzel fikir aslında storyleri dusmemesi
Ben kimseyi engellemedim kakaosever kimse o beni engellemis😅sebep ne bilemedim tanimiyorum da
Kakaosever benj de engellemiş şaşırmıştım görünce 😂😂
Bence bu sevgi/demet her ne haltsa o sahis.
yok kız o değil, yani burda yeni hesap açtı mı bilmiyorum bebek bölümünde yazıyor bazen. pek örtmüşmüyor orada yazdığıyla burada yazdığı şey. en azından ben öyle düşünüyorum
Burada da hesabı vardı yine ya. Bişey su sonu 😂😂 bulursam atayım
at at merak ettim😅
Ben kimseyi engellemedim sanmam beni engelleyen varsa gıcık olduğum biri var ama yinede engellemedim daha bir gıcıklık yapsın engellerim 😂😂
Ahahaha timammm
Bi tane cahil agzi bozuk kufurbaz haydo vardi onu engelledim kendini reklam yapmak icin yirtinan biri. Onun disinda yok beni engelleyen var miymis bilmiyorum nereden ogreniyorsunuz sizi engelleyenleri 😂
Yahu olay niye çıksın isteyen istedin engeller
Acikcasi o kadar ugrasacak kadar umursamiyorum kimseyle aman aman bi sorun da yasamadm beni engelleyen olacagini sanmam 😂
Benim dikkatimi cok daha farkli bi sey cekti bu posttan sonra hhahahshd
Neymiş o söyle bakalım
Seri seni tanimiyorum bacim alakasiz bir yere alakasiz bi sey yazmisim kbkma onemli bi sey de degildi
2 kişiyi engelledim, birinin soruları artık baymıştı, belli akıl olgunluğuna gelmeyen evlenmesin yani, çocuğuna üzülüyordum o yüzden engelledim görmeyeyim diye
diğeri da negatiflik basan biriydi 😅
pakize beni engellememşş ama aktif de değil sanki
Sumisali var bir de sadece aynı konu üzerine post açıyor 50 kişi çözüm yazmış 2 gün sonra aynı postu yeniden karşımda 🙄
onun bu aralar biraz sorunu var, takıntılı biri, zorlu bir süreçten geçtiğini tahmin ediyorum. çok atışıyorduk bir ara şimdi aramız iyi😅 eskiden de kıskançlık postları açardı, onu ya aştı ya da buraya yansıtmıyor artık.
Engellemedim kendisini ama üzülüyorum biraz yardıma ihtiyacı var
Renkli hatunca ve civcivik bendede engelli. Sorduğu soruya cevap veriyorum tersliyor ozamn ne soruyon dedim deli oldum kaç kere yaptı bidr
Değişik biri
Benden bahsedilmiş😁💜vala kizlar haklisiniz sizde ama bzn tutamiyorum kendimi sormak istiyorum
Yasemin1644
terslale
Keklik
Neyla
Bunları engelledim
Benide engelleyen pakize var başkada varmı bilmem
Pakizede karsisina gelene engeli basmis jsjs
Bende bakıcam belki benife engelemmiştir. Her kesi engelemmiş
Bence Pakize ban yedi
Kız onune geleni engellemiş ben bakamadım
Kimseyi engellemedim daha :D biri var çok gözüme batıyor ama her an engelleyebilirim 😄
Ahahah
Beni 1 kişi engellemiş tesadüfen fark ettim inciiiii diye biri . Başka da engelleyen varsa bilmiyorum. Ben de bir kişiyi engelledim sürekli vaazlarından sıkıldığım için.
Aa oda iyi kizdir eli falan kaymistir
Aslında engelleme olayı iyilik kötülük değil ki. Yorumlarım ,düşünce yapım hoşuna gitmemiştir engellemiştir, sürekli görmek istememiştir . Sıkıntı yok benim için.
Bende 1 kişiyi engelledim onun dışında engellemedim oda bana küfür ettiği için Pakize benide engellemiş heralde görünmüyor 🤣🤣 casperiya Indigo soslu tavuk onları da göremiyorum benimi engellediniz kız 🤣🤣
soslu tavuk evet yok birkaç gündür, indigo da. cananın yeni hesabı var
Onlari bende gormuyom
yok la ne engellicem😆. ban casperiye @NuReLLa -_-
Ahahahhaha pakizeee ablaaa beni de engellemis 😭😭😭😭😭😭
Çok üzüldüm sjsjsj
Bendeee bende
Değil engellemeyi kimseyi ne takip ediyorum nede kimse beni takip ediyor 😂
Artık ediyor 🙈😅😅
Hahaha esroş ya teşekkür ederim dur seni
Bende edeyim😂
Takip etmek istersen canım ettim bende 🤗😂
Ettim kuzum neden etmeyim 🌸
Ben kimseyi engellemedim 😂
Bendeee
Kötü kalbinden dolayı Canan ı engelledim yeni hesap açmış ban yediği için sanırım o da beni engellemiş iyi de olmuş . Onun dışında kimse yok.
Bir de geçen Ayliz diye bir kız vardı erkeksin sen dediği kişiye senin kocan gavat falan diye saldırıyordu 😅 çok gerginsin dediğim için engel yedim.
Evet demişti hatırladım ayliz.i
Ahhahah tutusmayanlar oluyo demekki
Mahalle kavgasına dönmüştü ama bir o kadar da komikti 😅
@Sekerkizz herkes biliyor herkesi sorun olacağını sanmam ki ben gir çık yaptım hepsini okudum geçtim
Sadece alaska ile atlaskalbimi engelledim
Alaska😲
Benim kimseyle derdim yok valla kimseyle samimiyet kurmuyorum kafam ağrımasın diye o yüzden no engel no dırdır 🤣🤣😂
En iyisi:)
Hic kimseyi engellemedim beni engelleyen var mi cok merak ediyorum
Olmaz mervis kimin senle isi olur
Gicik olan vardir belki kiz yazdilar mi
Yok kiz kimse yazmadi
Aman hic umrumda olmaz zaten
Kimseyi engellemedım gormedım daha bana zıt olanları yenı gelmedim geri geldım ama bılmıyom artık dhhshshsh
Ahahaha
İdilt dp ve bunların kafasından bi kac kişiyi.... engelledim
.. sebebide belli .... imam. hanımı boyle mi olur yada olmadıgın kişi gibisin..kanat mı takınmam gerekiyor..hiç kafam almıyor....
Bazen insan yalnis anlasilabiliyor malesef. Bende seni bir ara yalnis anlamistim sonradan hata yaptigimi fark etmistim
Farkındayım.... imam hanımı olmam..bi cok kişiye kışkırtılma hakkını tanımışdı... ama artık secme secilme (engellenme )özelligi gelene kadar ✂️ sende yapmışdın..hatırlıyorum.✋️
imam hanimimisin ? nolmuski oleysen sorun ne :)) benim kuzenimde imamla evlendi . imam falan deyince boyle cok asiri dinibutun biri beklioduk imam benim esimden daha modern daha cool ula bu nasi imam loooo demistim gizumde canlanan damat adayi profilinden bambaska cikti 😆😆
Senide hatırlıyorum... Casperi ye.. bi konuda post acmısdın cevap verdim... kafa dengisin yazmışdın ..o gün bugundur.... Burdakileri onemsememeyi ögrendim.. DEDİGİN GİBİ ..KALIPLAŞMIŞ OLAMIYORUM ..✋️👌
Ben kimseyi engellemedim ama beni engelleyen varsa desin düşmanımı bileyim😂🤣🤣
Ahahahaha
sekerlik naber
Sevdo bu gün eski posttan birini okuyordum senin neşeni özledim o posstaki ☹️
beni engelleyen varmi
Yok kimse yazmamis seni.
tek pakize demekki
O herkesi engellemiş sevdo sjsjs
1,494,880 soru
24,421,545 cevap
351,619 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: