Kizlarr selam. Engelleme postu bu shshd.
Kim kimi engelledi kimi kim engelledi shdjd
Bu posta yazmada sıkıntı yok bence çünkü zaten karşı taraf goremiycek:)
Beni pakize engellemis ne alakaysa.
Ben kimseyi engellememisim:)
Beni kimse engelledi mi merak ediyorum 😂
Haha engellenmişsin 😃
Gördüm bir de storyyleri saçma geldi diyor🤣 bugüne kadar sadece bir kere günaydın demiştim, zoruna gitmiş 😂😄
🤣🤣🤣
Ben engelledim birakç kişiyi çünkü bir postuma aşırı sert cevap verdiler beni kendimden nefret ettirdiler ağladım postuda sildim çok yanlış anlaşıldığım bir posttu o niyetlerle açmamıştım ki çoğu kişi gayet güzelde cevap vermişti o yüzden resmen hakkım helal değil o kişilere
Konu neydi canim
@h@-HoneySeptember- canım her kötü yorum yapanı engellemedim ki burada her kötü yorum yapanı engellesek kimse kalmaz ki ben gerçekten anlatmama rağmen beni resmen allah kitap bilmez ****** kul hakkına giren pislik bir insan olmakla suçlayana hakkımı helal etmedim engelledim seninle ilgili sorunum yok merak etme sevdiğim kişilerdensin ❤️❤️
@Sekerkizz özelden yazayım canım tekrardan biriyle uğraşamam 😅
Tamam canim
Bende öyle canım kanımın kaynağını kişilerdensin 🥰 üzme kendini bosver seni senden iyi kimse bilemez 💖
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun☺️❤️❤️🤲
Ben 2 kişiyi engelledim ikisi de buradaki herkesin engellediği kişiler yorumları okuyunca gördüm :) beni kimse engelledi mi bilmiyorum varsa bile sorun değil çünkü benim burda arkadaşım samimiyet kurduğum kimse yok :)
Pakize ve atlaskalbimdir sjsj
Yok hayır pakize kimdir tanımam aslında ben burda kimseyi tanımıyorum ilk kızımı doğurduğumda 4 sene önce buradaydım sonra epey bi zaman yoktum :) şimdi ikinciyi doğurdum can sıkıntısından gene düştüm buralara:) ama bazı kullanıcılar cidden çok itici geliyor. Atlaskalbim beni tanımadan etmeden cahil falan dedi. Kur'an-ı Kerim ile ilgili bir yorumdu yazdığım şey. Ötekisi de casperiye diğer adıyla mcfadden mi nedir. Aşırı aşırısı fazla konuşuyor her şeye kendini katarak kendinden örnek yazarak yorum yapıyor ayrıca demet akalın gibi klavye kullanmayı bilmiyor heralde sürekli yazım hataları. Gına geldi o yüzden engelledim :) şahsi olarak bir problemim yok kimseyle
🤣🤣🤣🤣 çok güldüm
😂😂 inşallah okuyup gücüne gitmez ama tutamadım içimde ne yapayım
Gitsin nolcak? Kendisi gelene gidene yardırıyor 😅
Lütfen ismimi eneglleyen varsa gören vars adedin hele merak ettim sadece vallahi 😂 çünkü ben kimseyi engellemedim
Birde isim aramasini nerede yapıyorsunuz
Yok kimse engellememis kiz
Bilemedim ki merakta ettim açıkçası 😅
Beni engeledilermi canım 😊
Nerden görüyonuz kimin kimi engelledini
Profiline girdigi zaman engellenen kullanicinin
Profiline giremediğimiz kişi mi bizi engellemiş oluyor
Evet canim
Ben kimseyi engellemedim.öyle şahsıma laf söylenmedikçede engellemem kolay kolay.beni engelleyen varmı söyleyiverin😂
Yok kiz kimse yazmamis
Tıklanma sayısı şaka midur? Ahshah bir de hep bu sayfayı ciddiye almıyorum denir Bi de ciddiye alsak kaç görüntülenme olacak acaba😂
O değil de @sekerkizz bu postu açarken bu kadar çok cevap geleceğini tahmin ediyor muydun doğruyu söyle😂😂
İyi oldu ona sıkılıyordu😂 yazık kimseyi kırmamak için kötü bir şey de yazmamış arada kalmasın da
Ahaha vallahi ya tam arada kalmalik durum yalnız 😊😂😂
Cəvaplari seçerek yazdım kızlar caktirmayin lütfen sjsjsj
Tahmin etmiyordum valla nerosum sonuna kadar haklısın ♥️
Ben kimseyi engellemedim
Engellemem de açıkçası
Baktım ters konuşuyor bilmişlik yapiyor lafını verir gecerim ;))
Ahah en iyisi
Ne engellemisim ne engellenmisim😄
En iyisi
Engellendiğimizi nasıl görüyoruzki
Uğraşman gerekiyo kimle ait düştüysen hesabına gir bak yorumlari gözükmüyorsa engel yemissin
Feyzo anlatmis:)
Ait ne laa ben klavyenin neyse zit demek istedim
Şekerim de sekerimmm :) benim bu tsne yeğenim var ismi şeker seni görünce aklıma o geliyo ikinizde adınız gibi sekersiniz🥰🥰
Ben birisini engelledim ama kim olduğunu hatırlatıyorum
Beni hiç kimsenin engelliyeceğini hiç sanmıyorum.
Agahah nasıl hatirlamyon abla
Onu nerden görüyoruz ya bizi kimin engellediğini
Profiline girdiğinde anliyon adas o kisinin
He anladım beni yoktur heralde engelleyen
Konuyu anlamadım bayadir yokum
Engelleme özelliği gelmis:)
Çok iyi ozmn
O kadar yeniyim ki :) aslında eskıyım ama yenıyım kimseyi tanımıyorum desem yeri:)
Zamanla tanırsın:)
Senın nick değişti mi:)
Yok ben boyleyim hep:)
2024te katıldım
Nick tanıdık geldı de bazen benzer isim denk gelıyo dıye sorayım dedım🙃
Anladım canim ☺️
@sekerkizz açtığın post ile görüntüleme rekoru kırmışsın 😊😊
hahahah dimi abla şok oldum görüp
Kimseyi engellemedim ,beni de kimsenin engellediğini düşünmüyorum 😊 Engelleyen varsa da söylesin 😃
Yok kimse yazmadi seni cnm
Kimseye ne bi lafım ne bi kötülüğüm dokunmuştur benim canım
Kimseyi engellemedim bildiğim sorulara cevap verip geçiyorum benide engelleyen olacağını sanmıyorum arada bir giriyorum zaten 😃
Yok canim kimse yazmamis
Kimseyi engellemedim kimsede beni engellememiştir çünkü sadece okuyucuyum son zamanlarda bakıp çıkıyorum 😊😊😊
Yok kimse engellememis:)
Nerden belli oluyor canm görünüyomu
Ancak suphelendigin biri varsa profilind girsen goruyon canim
Hm tamm canm
1,494,009 soru
24,409,020 cevap
350,767 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın