Kızlar kızım dünden beri yataktan kalkmıyor. İlk defa başımıza böyle bir durum geldi. Karnım ağrıyor diyor, burnu akıyor ya da tıkanıyor, ara ara da öksürük var. Ateşi çok. 36-40 arası değişkenlik gösteriyor her an her saniye. İştahı asla yok. Sadece su içmek istiyor. Hastaneye de götürüp götürmeme konusunda çok kararsız kaldım. Ne yapmalıyım?
Kızım 5 yaşında ve anaokuluna gidiyor.
Herkese toplu bir açıklama olsun. Kızımı hastaneye götürdük, eşimin zoruyla. Önümüzde 70 kişi vardı. Salgın varmış malumunuz. Kızıma da sadece parasetamol ilaç verdiler. Ateş düşünce de tekrar kontrol edip gönderdiler. Halen bir değişiklik yok. Sarımsak kürü yapıyorum evde. İnşaAllah o bari toplar
Kuzum kan almadılarmı ? Kanda enfeksiyona bakmadılarmı yüzde doksan kanda enfeksiyon vardır yani dirençli ateşi var çünkü . Çok geçmiş olsun
Yok bakılmadı. İnfluenza dediler gönderdiler
Çok geçmiş olsun tabii ki de götürmelisin canım
Oncelikle cok gecmis olsun tabi ki goturmelisin istah yo ates var yataktan kalkmiyor diyorsunuz dr goturmeniz icin bu rahatsizliklar yeter
Ateş yüksek ve baya rahatsız belli beklemek hata olur
Götür tabiki bacım.
Canım doktora götür tabi ya sağlık bu ihmale gelmez
Bi zahmet götür dün götürmen lazımdı zaten
Ateşi de yükseliyor diyorsun neyi bekliyosun
İnfulanza olmuş olabilir evde durma havale geçirme olasılığı bile yüksek
Götur en azından neyi varmış öğrenirsin
Götür tabi canım Gecmiş olsun haber
Et yaz yani :)
Götür cnm yazık çocuğa
Benim Oğlum geçen sene karın ağrısı mide bulantısı ateş hastaneye götürdüm 6 gün yatırdılar çok geçmiş olsunn hemen hastaneye götür
1,494,483 soru
24,415,734 cevap
351,234 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın