0 oy
201 göst.
önce Diğer kategorisinde (740 puan) tarafından

2 buçuk ay oldu ama hâlâ kizarik, kabarıkligi geçiyor gibi yavaş yavaş ama hâlâ mor gibi sanki böyle. Kaşıntı vs yok birşey sürmedim. Geçer mi ya kötü duruyor 

7 Cevaplar

0 oy
önce (5,955 puan) tarafından

Nasil birsey sürmedim onun için özel kremi var izi kalmasın diye

önce (7,076 puan) tarafından

Ben 2021 yılında doğum yaptım o zaman 300 lü gbi bir rakama almıştm diye hatırlıyorm . Şuan fiyatınu bilmiyorum

önce (5,955 puan) tarafından

image

Ben bunu kullandım doktor berdi
önce (12,151 puan) tarafından

Bende 2 sezeryan oldum krem sürüldüğünü ilk defa duydum sizden. İzim de yok doktor bana da vermedi

önce (1,016 puan) tarafından

Bende madecasol ve hirodaid kullandım Allah allh

önce (8,785 puan) tarafından

Doktor banada bahsetmedi ya kremden hic haberim yoktu, oglum 4 yasina geldi iz artik kayboldu Benimde belli. Olmuyor

-Reklam-
0 oy
önce (14,183 puan) tarafından

Krem vermıstı doktor bana su an izi zor bulunuyo kucucuk zaten krem vermedımı

önce (740 puan) tarafından

2 aylık benim geç mi acaba ya

0 oy
önce (105 puan) tarafından

kadinin ten yapisina bagli bise benim on senedir kirmizi. zanki bir iki ay once dogum yaptim gibi. kuzenimin mesele beyaz silik bir cizgi hic belli degil. oysa ben jeller aldim scar izi geciren masaj topu aldim masaj yaptim dokular canlansin diye kac cesit krem surdum😂😂 kuzenim saldim cayira mevlam kayira . kaldiki ben kilo almadim gobusum kalmadi. onun karni sarkik kaldi yani yarasi hava bile almadi ama ten yapisi demekki cok cabuk iyilesti silik izi var onun. benim bariz belli 

önce (183 puan) tarafından

Benm de oyle bir suru krem surdum ikinci dogumda yine ayni ilk doguma gore daha az ama keloidli ve gecmiyor 

önce (105 puan) tarafından

ilk dogumda benimd keloidliydi - - - bu dekilde uc sisik alan vardi sanki icerden kablo gecio gibi:) ikincide ayni yerden kesti doktor o sisik alan gtti . ama buseferde ice gogru girik . tersten tehelle dikilmis cevrilmis yastik yuzu gibi. nede olsa gozukmuyir ama lazer dusunuyorum co 2 plazma cold lazer yara yanik izlerini haffleten. boyle karsima gozumu kestirecegim hijyenikik temiz guvenilir biryer cikinca ilk firsatta aklimda o

önce (183 puan) tarafından

Benim de oyle oldu ya ilkde bildigin kablo gibiydi ikinci daha hafif bakayim dedigne

0 oy
önce (1,838 puan) tarafından

Canım krem vermedi mi hic doktor var onu sürdüm hep geçiyor şimdi :) 

2 buçuk ay oldu gecermi kremle

0 oy
önce (716 puan) tarafından

Krem falan sürmedim vermedide iz falan da yok İnce bir çizgi belli belirsiz

0 oy
önce (5,392 puan) tarafından

Benim ikinci sezeyanim banada bisey surme dedi doktor, ilki cok guzel.kendiliginden gitti izi, yani şok olanlara bende burada şok oldum :)

Maşallah diyelim ne zaman geçti cnm benim iki buçuk aylık 

0 oy
önce (1,777 puan) tarafından

Bazı ciltler tepki veriyor bazısı vermiyor. Benimde kendi kendine eriyen dikişti ama vücudum tepki vermiş iz kaldı bende de dahakine alınan dikiş yapalım demişti doktor. Kremde kullanmıştım Bepanthol ün masaj toplu bi kremini ama düzelmedi 3,5 yıl oldu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
0 oy
5 cevap 317 göst.
9 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Silbastan_95 (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
+1 oy
4 cevap 279 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde persil (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler