Ay kızımla ikimize namaz elbisesi aldım ilk kez bu şekilde kapandım nefsime hep ağır geliyor ama içim de bir tuhaf olmadı değil ♥️
Duanizda yer verin nefsimi yeneyim
MaşaAllah barakAllah🌺🌺🌺 tam islam kisvesine bürünmüşsün🌻🌻🌻 sanki hep tesettürlüymüşsün gibi yaa. Seni hep görüyorum fakat örtülü yüzün daha aşina geldi gözüme aslında içindeki islam ruhunu şimdi tam yansıtıyor. Örtü yüz hattına çok yakışmış , tesettür yakışsın diye takılmaz fakat yüzün kemikli olduğu için gerçekten vakarlı duruyorsun hemen bi islamın heybeti gelmiş 🌠 Peygamber aleyhisselatu vesselam Efendimizin duası ile dua edeyim sana kalpleri evirip çeviren Allahım kalbini dini üzerinde sabit kılsın. Allahümme Amin 🌷🦋🌷🌹🌷🦋🌷
Rabbim islam ahlakı üzerine evlatlarını yetiştirmeyi nasib etsin amiiiin🌙
Ay okurken gözlerim doldu canım benim iyiki hayatımdasin bu adımda attığım her adımda bana çok destek ve yardımcı oldun hakkını nasıl öderim bilmiyorum bile ♥️♥️🌹 evet bana giysilerimi değiştirmeye karar verdim öncelikle biraz daha kapalı giyinerek kendimi alıştırayım diyorum inşallah sonrasında nefsim kabul eder ben de tam anlamıyla bu hale bürünürüm
Ne hakkı ya hu canım Allahın yoluna hizmet ederken gönül dostluğu kurmuşuz şükür rabbime
Maşallah maşallah Allahım tesettüre girmeyide nasip etsin inşallah 🤲bende öyleydim hep arada kapanıp içimde tuhaf mutluluk olurdu hazır değildim yapmıyordum 2020de kararımı verdim kapandım pişman değilim hiç inşallah sende hazır oluncs kapanırsın merak etme ❤️❤️
İnan her şeyden çok keyif alıyorum namazdan zikirden ibadetten ama kapanmak nefsime ağır geliyor kıyafetlerimi yavaş yavaş değiştirip kendimi hazırlamayı düşünüyorum ben de İnşallah ben de nefsimi yenerim bir an önce bunu atlatırım duaların için çok teşekkür ederim canım ♥️
caaannım hemşehrime de ayrı yakışmıştır tesettür Allah cümlemize daha bilinçlisini nasip etsin
@SP emin ol önce namazın tam olsun kapanma sonradan olur ha ikisi bir arada tadından yenmez bak ben hala namazı oturtamadım tam düzenli kılmaya başladım çocuklar hep üst üste hasta oldu aksadı en son oğlum hastanede yattı hastanede kılamadım eve geldim 2 çocuk hasta bunlar bahane tabiki ama kılamadım üstüne adet oldum yine kaldı 15 aralıktan beri kılamadım bir kıldım bir bıraktım psikolojik olarak çok kötü hissediyorum bu ara kendimi uzaklaştım diyede bunalıma girdim toparlanmam lazım 😟
@veraaa bacım benim Allah razı olsun inşallah tekrardan secdemi doğru ederim bu ara ihmal etttim
Ben şuan namaza koşarak gidiyorum kılmayınca içimde bir sıkıntı oluyor çok şükür onu alışkanlık edindim insalalh sende edinirsin ♥️
Maşallah canım inşallah bende öyle olurum 🤲🤲
Ama şimdi oldu mu bu resmi ben görmeden uçmuş gitmiş benim gibi bir kadına yapılır mı büyü😭😭😭😭
Altı attım ablacım ♥️
Rabbim hakkıyla örtünmeyi nasip etsin kalbini tesettüre ısındırsın🌹
Amin canım amin ♥️
Maşallah çok güzel siniz. Rabbim en yakın zamanda nefsini yenip tesettüre girmeni nasip eder.
Çok teşekkür ederim amin canım benim ♥️
MaşAllah canım size rabbim hakkıyla örtünmeyi nasip etsin İnşAllah 🤲
İnşallah kuzum amin ♥️
Sevgi inan tesettür çok daha yakışmış sana daim olur inşallah
Ya canım inşallah ya inan ki ben de istiyorum ama yapamıyorum niyeyse ♥️
Ben tesettürlü olduğum halde gerçek tesettüre girmek bana ağır geldi yapamadım hakkıyla kolay değil maalesef ama inşallah hakkıyla kapanmak nasip olur bize de
Evet canım biliyorum insallah hepimize
Ay canım ne güzelsiniz çok yakışmış ya 🥰
Çok teşekkür ederiz canım ♥️
ama siz cok tatlisiniz❤️❤️❤️❤️❤️
Yaa teşekkür ederiz ♥️
Rabbim guc kuvvet versin hayatim cok yakismis
Teşekkür ederim bebeğim İnşallah mervem İnşallah bir gün kapanırım ♥️
Asiri yakismis masallah bebekler ❤️❤️
Çok teşekkür ederim evde bizi görünce umre elbisesini giyen bir de paşa var minik Hacı gibi geziyor ♥️😂
Yaa masallah cok hevesleniyorlar oyle kiyafetlere 😍
Masallah suphanallah miniklere cok tatlilar tam isirmalik❤️❤️
Ya çok şirin oluyorlar evet daha çok küçükler ama namaz kılarken falan elbiselerini giydirip yanımda namaz hareketlerini yapıyorlar İnşallah kıldıkları günleri de görürüm
İnsallah canim Rabbim yolundan ayirmasin göznurlarimizi.
yaaa maşallah barekallah çok hoşsunuz ikinizde ayrı ayrı rabbim nasip etsin çoook güzel şekilde minnoşta tam yemelik olmuş
gönlünde var belli ki Allahta nasip eder biiznillah niyetini almışsın sen 😍 tesettür gerçekten insana güzellik katıyor
Ya inşallah gerçekten çok istiyorum ama işten nefsimi bu konuda yenemiyorum mesela namaz konusunda bu nefsi astım hiçbir iş vesvese namazın önüne geçemiyor artık bende önceliğim her zaman ona veriyorum ama ibadette verdiğim gayreti tesettürde yapamıyorum nedense ki ben de biraz açık giyiniyorum yani yalan yok bunu ne kadar doğru bulmasam da ya vücudumu teşhir etmek için değil sadece o şekilde kendimi rahat hissediyorum kendimi öyle sevdiğim için giyiniyorum birileri bana baksın ya da ne bileyim bedenime baksın diye dedim ama bunun yanlış olduğunu farkındayım sanırım artık önce giysilerime biraz değiştirerek başlamam lazım daha böyle uzun vücut hatlarımı belli etmeyen elbise tek tarzı şeyler almakla başlasam belki gözüm daha çabuk alışır
Bak sana bir şey söyleyeyim mi önce güzel bir dolabını yenile açıklığında bir sınırı olduğunu biliyorsun Ne güzel Önemli olan bilmek bundan sonra Allah'ın istediği şekilde hareket edersin kesinlikle Ben sana inanıyorum var içinde bir şeyler Ve eminim Sen bu konularda çok dolu bir kadınsın güzelce dolabını Yenile ardından Siyer okumaya başla Bir de Hanım Sahabeler okumaya başla İstersen sana kitap da önerebilirim ya da başka tarzda kitapları önerebilirim bu şekilde kendini daha güzel yetiştirebileeminie eminim mesela Sezai Karakoç'un Diriliş neslinin amentüsünü okuyabilirsin çok güzel bir şekilde insana kendini sorgulatan bir kitap
Söylediklerini araştıracağım canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için evet yanlış olduğunu her zaman kabul ediyorum zaten ama işte nefis ah
Valla hic alınma kızcen senden cok daha yakışmış, Allah insanı bu fıtratta yaratıyor , nefsini yenersin inanıyorum ben sana , Allah tamamına erdirsin ❤️
Amin kuzu İnşallah ya ben de isterim gerçekten ♥️ ya benim kuzuma gerçekten çok yakıştı görünce gözlerim doldu ayrı bir güzellik geldi çocuğa
Maşallah çok yakışmış 😍
Çok teşekkür ederim canım ♥️
Maşallah barekallah. 🤲🏻🥹🌸
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Çok yakışmış canım 💙
Amin canım inşallah ♥️
Maşallah ikinize de çok yakışmış 🌸
Ayy cok mutlu oldumm. İnanır mısın hep içimden senın kapalı olman gelıyor rabbım layıkı ile kapatmayı nasip etsin❤️
Sızı gorunce aklıma eltım geldı kızım ıcın kıyafet ıstedım onların orda cok guzel var :)
Ya benim umreden çok fazla namaz elbisem geldi aslında ama onlar Medine ipeği ve viskon tarzında olduğu için namaz kılarken rahat edemiyorum kızımınki de küçüldü oradan gelen bunları pratik olsun diye sefamerve'den çok uygun fiyata aldım
gönlünden geçen buysa eninde sonunda yaparsın 🤗
Teşekkür ederim canım inşallah ♥️
Merhaba güzel olmuşsun
Eşin istiyormu kapanmani?
Teşekkürler eşim bu konuda herhangi bir istek yada yorumda bulunmuyor tamamen kişisel kararıma bağlı ki öyle olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası kapanırsam destek olur yapamıyorum desem de dediğim gibi bu benim kararım o herhangi bir yorumda bulunmaz
Ne güzel. İnşallah hazır olduğun zaman kapanirsin
Amin canım
Ay ben goremedim bidaha atsrmisin
bakta sileyim canim
Ag gene goremediim. Kismert eminim cok. Guzel olmustur
Alta attım canım sende hep kaçırdın:)
Gene goremediim sy kismet
1,493,672 soru
24,404,114 cevap
350,373 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın