0 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

image

Kizllar bugune bugune kadar bir dr haric( ki o dr de sonradan kiz dedi)butun drler  kiz dedi ama bugun ki 30 hafaliguz dr dr ek dedi hatta pipi gotosu bile verdi sizce ne

image

6 Cevaplar

0 oy
(5,993 puan) tarafından
Çok bulanık cnm
(105 puan) tarafından
Yuklemeye calisiiyorum canim
(105 puan) tarafından
Ekledim
(105 puan) tarafından
Huhu baktin mi
(5,993 puan) tarafından
Cnm baktım ama valla birşey anlamadım cok tohaf gözüküyor
(105 puan) tarafından
Anladim canim
-Reklam-
0 oy
(164,060 puan) tarafından
Çok şasirdim yaa alisveris yapmismiydin
(105 puan) tarafından
Acikcasi basindan beri ivimizden erkeek geciyordu dun dr bu fotoyi verdiginde baska sr ye ge gosterdim oda erkekk dedi erkekk kiz dedilwri zmann bile lacivert seyler qmistik icimze hep o doğuyor
(105 puan) tarafından
Sence ney
0 oy
(111 puan) tarafından
Banada 18 haftalıkken erkek denildi 21 haftalıkken gittim başka doktora kesin kız dedi 
(105 puan) tarafından
Kordonmis demej canim
0 oy
tarafından
Sasirdim valla alisveris yapmismiydin
(105 puan) tarafından
Erkeek icin yapmistik biraz tuhaf ama oyle
tarafından
Allah allah demekki hissetmişsin
(105 puan) tarafından
Basindan beri ouele hissediyorduk kiz dediklerinde bile aldigimiz batyaniye ve kundaklae lacivert renk yani erkek icin
0 oy
(2,983 puan) tarafından

Ayy en korktugum sey bana kiz dedi doktor insallah degismez havaya girdim iyce bi oglum var bide kizim olsa 

Rabbim gonlunuze gore versin cnm erkek gibi gozukuyo ama dogunca netlesir herhalde komsum 15 gun once dogm yapti kizi olucakti bebek dogdu o da ne erkek herkes soka girdi herseyinide pempis yapmislar bide :D

(105 puan) tarafından
Biz hep erkek bebek kiyaftei almistik icimizden o geciyordu hic inannmamistik kiz olduguna gercektende erkekmis
0 oy
(482 puan) tarafından
Kaynananın teorileri doğru çıktı. Kızlarından sonra oğlunun olmasına sevindim. Allah iki meyveden de tattırsın inşallah ❤
(105 puan) tarafından
Amij canim benim kayanan yeorileri postunmu gorduysen ordakilerin cogu kiz dedi o zman kiz biliorduk dogru demistim onlara simdi hepsini duzlettim yani kayannan teorileri uanildu ramzi nub ve skull teorileri tuttu
(482 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim ❤❤ İnşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına
(105 puan) tarafından
Amin canim
(482 puan) tarafından
Söyledin mi kaynanana ☺☺☺ ne dedi
(105 puan) tarafından
Cok guldurdun beni kaynana derkekkn genwll olarak dedim kendi kayananam degil yani ama actigim postta kilere dedim tek tek erkeek oldugunu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 272 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Bebekgeliyor (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 679 göst.
13 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 559 göst.
8 Nisan 2019 Diğer kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,768 göst.
6 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,894 soru

24,392,826 cevap

349,429 kullanıcı

...