0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yalnız file kullandım ve file kullanmama rağmen minik çorap fırlamış resmen makinenin içine, aldım asmaya başladım baktım teki yok ağlayacaktım moralim bozuldu ve en son koltuğun üstünde buldum. Yarım saat aradım nerdeyse. :Dd 

Bir de zıbını boya vermiş yavrumun yaa, hediyeydi üzüldüm. Buna bir çare yoktur değil mi bacılar?

6 Cevaplar

0 oy
(135,797 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️ kurusun utule zibin konusunda fikrim yok
tarafından
Ona çare yok kesin yaaa, neyse yapacak bir şey yok. Ay Sevda elim ayağım titredi resmen, nasıl güzel bir şey bu yahu ☺☺☺
(135,797 puan) tarafından
Kiz mis gibi kokuyar yaa ☺️☺️
tarafından
Evetttttt ve onlar daha bebek kokacaklar Rabbimin izniyle ☺☺
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından

Kaç haftalıksın merak ettim :D bende haftaya güneşli günleri bekliyorum canım hemen başlıcam 

tarafından
Annen falan yardıma gelemez mi canım? Tek biraz yorulursun, benim bile canım çıktı annem ile alt üst oturuyoruz ikinci postu o yıkadı makinede. Ayyy o temizlik tam bir baş belası, ben bu eve yapmak istemiyorum ama mecbur yapacam çünkü taşınacak gibi değiliz ayar oluyorum. Temizliğe sakın tek başına girişme, yardıma kimse yok mu? Olmadı eşin yardım etsin sana
(143 puan) tarafından
Ya ederler ederler de son hafta halıları falan yıkamaya göndericemm evin her yeri temizlenecek inan sabahları ağrıyla kalkıyorum artık yemek yap düzenle çok zor ama işte şimdi kıyafetler temiz ev pis olursa olmaz içime sinmio Ben önden yavaş yavaş yaparım
tarafından
Çok yormamaya çalış ama kendini, ben az bi evi süpüreyim ölecek gibi oluyorum bir de ağrılarım falan var zor geçiyor yani. Sen de dikkat et, dinlene dinlene yap temizliğini
(143 puan) tarafından
Aynen öyle yaparım artık bu arada güle güle kullansın miniğin sağlıkla Al kucağına inş :-)
tarafından
Amin inşAllah cümlemize :))
0 oy
(316 puan) tarafından
Boya bulasan çamaşırlar beyaz zibin koyu renkli ise bulaşanlari makina tabletiyle uzun süre yika renk cikiyor sonra bebek deterjaniyla yika iyice durulama yap gunes varsa gunese serr
tarafından
Mavi renk canım ama zıbının üstündeki yazıdaki boya akmış, yine de dediğin gibi yapsam işe yarar mı?
(316 puan) tarafından
Simdi ustundeki yazi tamamen gidebilir de o yuzden kesin yap demem ama beyazlarin arasina karisan ve boya veren renkliler icin cok iyi cozum oluyor hemen geciyor
tarafından
Tamam canım çok sağolasın, yapacak bir şey yok artık bir şekil bakacağız
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ya ben napıyımm ☺

Kızımın çamaşırları elde yııyordum ilk doğduğunda. Durulama suyunu klozete bi döktün kızımın eldiveninin teki gitti çok üzüldüm. Hastane çıkışıydı
tarafından
Ayyy bak valla benim bile içim gitti, yeminle ben ağlayacak raddeye geldim eşim kalktı makinenin içini aradı düşün yani. Kaybolsaydı ben oturur ağlardım ama cidden şimdi gözümün önüne geldi yeminle üzüldüm yaa, içim gitti gerçekten bebişin eldivenine
(5,328 puan) tarafından
Tekini saklıyorum artık bende mis kokulu kızımın ☺☺
Sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah rabbim giyindirmeyi nasip etsin ❤
tarafından
Amin inşAllah bütün anne adaylarına ❤
0 oy
(964 puan) tarafından
Benimde solan olmuştu beyazlarini tekrar yikadim kurumadan. Tekrar yıkayın geçti cnm. Bence sende kurumadan tekrar yıka 
tarafından
Kuzum ama zıbının üstünde bulunan yazıdaki boya akmış mahfetti onu yani saçılmış her yere
(964 puan) tarafından
Haa sadece zibin da var.  Ona bişey yapılmaz canım ya. Bundan sonra aklında olsun öyle yazılı basılı kıyafetlerini ilk önce elinde yıka cnm. Sonra utuledikten sonra oturur yerine. Diğer yikamalarinda sorun yasamazsin
tarafından
Sağol kuzum, ilk deneyim olunca bilemedim ki attım hepsini :D
Sağlık olsun artık ne yapalım canım
(964 puan) tarafından
Aynen öyle canım.  Sağlıkla giysin inşallah ❤
tarafından
Amin canım inşAllah ❤
0 oy
(10,044 puan) tarafından
Maşallah şekerliğim Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah ❤❤☺
tarafından
Amin tatlım inşAllah ☺❤❤