Evlendiğim zaman 188gr altınım vardi bunlar satıldı eşim sağ olsun babasının borcu için zorla alıp sattı. İşten çıktı tazminat yatacak kalan 200milyar ile alyans yüzük, kolye, küpe, künye 22 ayar gelir mi? Şatafat seven biri değilim sade şeyler seçeneğim? Piyasaya hakim olanlar vardir muhakkak 200 milyara dediklerim gelir mi acaba?
Saydıklarının tamamı işçilikli seçtiğin modelin gr mına göre değişir mesela 4 gr bir alyans alsan 1 gr işçilik ile 30 bin o tutar küpeler klasik modeller 3 4 gr oluyor onuda öyle hesapla kolye nasıl model mesela ince ince olanlardan alabilirsin dün aldım 10 gr işçiliksiz 60.000 tuttu
Kolye değil canım ben Ajda aldım kolyede işçiliksiz model malesef yok kolyelerimi çok önce almıştım
bende ajda aldım geçen yine acaba kolye varsa bende alayım dedim başka model 🥲
Bu arpalar pahali uzun ve dolgun istersen dedigi gibi yuz elli civari o tutar. İtalyan ezme zincir var nispeten uygu
Sanmıyorum kolye olduğunu canım ama takacaksan ce satmayacaksan zaten o kusmı çıkarıyor zamanla benimkiler baya yıllandı 8 5 ve 4 yıl oldu alalı kolyelerimi
yok kolyelerim var zaten ajdalarımda var dedim velki farklı bir modelse adını öğreneyim.
cevap için teşekkürler 🌻
Eşim işsiz kiradayiz demişsin.. yatırımlik değil ihtiyaç olanları alcam yüzük küpe kolye künye demişsin.. kusura bakma da ayranın yok içmeye...yani millete göstermek için ne gerek var bu dar gününde eşini de kendini de sıkıştırmaya
Eşimin sorun etmediği şeyi neden siz sorun ediyorsunuz? Almak istiyor ne yapabilirim?
Bundan 1 ay bile geçmeden önce eşimin psikolojisi iyi değil işi bırakacak maddi yönden çok sıkıntı cekecez ona nasıl yardımcı olabilirim diye post açmışsın.. simdi küpe yüzük peşine düşmüşsün..ben daha bisey demem..
Maddi sıkıntı aldığı tazminat ile sonuca varacak kalan para ile de benim.eksikleri alacak ne gibi bir çomak sokmalık durum arıyorsunuz?
Çomak sokmuyorum banane senin yuzugunden kupenden.. tam tersi senin aklını başına getirmeye çalışıyorum.. eşin bunalimdaymis yeni bir iş kurmaya çalışıyormuş.. maddi olarak çok sıkıntıya düşecez 10bin bile bizim için çok önemli demişsin..6 aylik ve 4 yas çocuğun var akıllı ol ve satacagin zaman 5 kuruş etmeyecek kupenin yüzüğün peşine düşme diyorum..önceki postunu ve altları yazdıklarını ac oku..bir anda o halden zengin hale dönmüş olamazsiniz ki tazminat bile anca borçları kapatır demişsin..eşinin kafası iyi değil belliki al yüzüğü küpeyi dediyse de sen parayı tutmalisin..ya da ne yaparsan yap kendin bilirsin
Tamam teşekkürler ;))
Tabiki de gelir ben olsam iki tane burma bilezik yapardım
Gönül bilezik almak ister ama takacak yüzüğüm küpem yok
Yüzük ucuz onu daha sonra alırsın ama bileziği alamazsin çok pahalı çünkü.. yüzük 15 bine bile var..
Daha sonra alacak imkanim olmaz eşim şuan işsiz kiraya çıkacağız benim için yüzük daha önemli bilezik gösteriş işi ben yatırımlık almıyorum canım olmasi gerekenleri alacağım
5ibiryerde al baska bisi alma en iyi yatirimlikdjr
Yatırımlık almıyorum, takacak yüzüğüm ve küpem yok
resat kupe al o zaman
esi alip alip bizdurmasin bence isvilikli seyler al da para etmesin bizdurmak istediginde alip bizduramasin. ama sahsen ben olsam bende isciliksiz seyler alirdim . ama senin durumun icin hem kullanmalaik istiosun hemde esin alip alip hozdurmasin haliyle iscilikli olsa bile mantikli sana
ben alyanslarimi tek tasimi falan bile bozdurdum ben celik yuzukde takarim illa altina gerek yok celik gumus yizukd kupede kolyede takarim. yatirimlik biseye zarar etmicek biseye donusturmek daha onemli benim icin mesela .
cankuşum ❤️
Altın küpeye karşıyım günün sonunda mutlaka ya kayboluyor ya çalınıyor ben altının gramı 6 bin civarı seçtiğiniz modele göre değişir
Hiç kaybetmedim, bebekliğimden beri hep altın küpe var kulağım da
kabaca bak trendyoldan fiyatlara az çok fikir olur sana
30 gram Ajda alabilirsiniz o paraya. Ben olsam yüzüklerimi küpe alırdım, kalana full Ajda alırdım
O para sadece aidata yeter. Dediğin o diğer şeyler gelmez bacım. Altın uçmuş
Klasik alyanslar 8-9 bin, altın tektaşlar 13 falan, küpede 15-16 ya çok rahat alınır. 3 grama da küpe var, 6 gramada. İsteyen hepsini alır
Dün eşim 1.76 gramlık bir küpe kızıma aldı 10 bin 650 lira. Sadece gram değil işçilik de ekleniyor
Şatafat sevmiyorsan Ajda bilezik al bacım. Hem yatırımlık hem takmalık. 200 bine alabilirsin
35 gram bilezik al
Ben ajda almistim valla tazminatimla 😄 20 gramdan 4 tane yaptim
On gr 22 ayar ajda 59 bin. Gr 5900 du en son 22 ayarda. Oradan hesapla. Gelir sanirim gunluk kullanim icin
1,495,585 soru
24,432,098 cevap
352,583 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın