Kızlar bnm bugün adet günüm olmam gerekiyor ama olmadım bı hafta önceden beri kasık ağrılarım çok oluyordu ve göğüslerim elledigimde çok ağrıyor bı haftadır belki daha fazladır bunlar hala devam ediyor sizce hamile olabilir miyim bu belirtileri yasayipta hamile kalanlar var mi
Herkesin farklı oluyor ama ben de en çok ayak tabanlarim ağrıyordu ilk belirti olarak
Benim bu gebeliğimde öyle olmuştum göğüslerime dokunamıyordum çok hashastı kasık ağrısı ve bel ağrısıda vardı ben adetimi bekliyordum meğersem 6 haftalık hamileymişim belirtiler bazen çok değişik olabiliyor
Bu ay hissediyorum inşallah vardır 🤲🙏
6 haftalık bide adet olmadiginizda farketmediniz mi
Ay yok ağır griptim ağrım sızım çok vardı grip dedim bide adetimi bekliyordum. O yüzden hiç hissetmedim
Artık test yapabilirsin. Şimdi yapsan bile çıkar varsa
Bugün yeni adetim gerekiyordu erken dgl mi
Yoo, adete 3-4 gün kala bile çıkar erken gebelik testinde. Ben de tam adet olacağım gün akşam tesadüfen test yaptım öğrendim.
Yaa🥰
Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin inşallah 💕
Amin inşallah oğlum çok istiyor kardeşi olsa
Benim de ilk belirtilerimde memede hassasiyet ve kasık ağrısı vardı. Hatta test yapmadan anlamıştım hamile olduğumu
Umarım bnmde öyledir 🙏🤲
Göğüs uclarim çok ağrıyor yalnız
Bir çocuğa süt verir gibi
Evet canım öyle
Benim iki gebeliğimde de kasık ağrısı gögüs de hassasiyet bulantı aşırı uyuma istediği olmuştu
Evet bazen saat daha 9 da uyku basiyor
benım ılkınde uykusuzluk karın agrısı kasık agrısı olmustu bıde tam adet gunu lekelenme oldu ben o zamanlar tedavı olcaktım beklemıyordum dedım tedavıden korktum gerı cekıldı dıye dusundum o lekelenme uzerınden 11.gunde kan testı verdım 😁 biraz daha bekleseydım dogcakmış gıbı😅
😅😅😅doğumu bekleseymissin
olabılır valla şimdide bi 10 gun gecıkmem var daha 4 ay oldu doguralı ama ben ona adıyorum suanda test yapmaya korkuyorum aslında😅
😅😅
Canım ne alakaysa bendede omuz ve kulunç ağrısı olmuştu çok fazla bir hafta hiç geçmemişti birde göğüs ağrısı bacak ağrısı
Bendede pcos var göğüslerim şiş ve hassasiyet var üzürüm dıe testyapmıyprum perşembe kontrolüm var bakalım
1,494,170 soru
24,411,381 cevap
350,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın