0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından

Kızlar bnm bugün adet günüm olmam gerekiyor ama olmadım bı hafta önceden beri kasık ağrılarım çok oluyordu ve göğüslerim elledigimde çok ağrıyor bı haftadır belki daha fazladır bunlar hala devam ediyor sizce hamile olabilir miyim bu belirtileri yasayipta hamile kalanlar var mi

8 Cevaplar

0 oy
(503 puan) tarafından

Herkesin farklı oluyor ama ben de en çok ayak tabanlarim ağrıyordu ilk belirti olarak 

-Reklam-
0 oy
(314 puan) tarafından

Benim bu gebeliğimde öyle olmuştum göğüslerime dokunamıyordum çok hashastı kasık ağrısı ve bel ağrısıda vardı ben adetimi bekliyordum meğersem 6 haftalık hamileymişim    belirtiler bazen çok değişik olabiliyor

(60 puan) tarafından

Bu ay hissediyorum inşallah vardır 🤲🙏

(60 puan) tarafından

6 haftalık bide adet olmadiginizda farketmediniz  mi

(314 puan) tarafından

Ay yok ağır griptim  ağrım sızım çok vardı grip dedim bide adetimi bekliyordum. O yüzden hiç hissetmedim 

0 oy
(8,129 puan) tarafından

Artık test yapabilirsin. Şimdi yapsan bile çıkar varsa 

(60 puan) tarafından

Bugün yeni adetim gerekiyordu erken dgl mi

(8,129 puan) tarafından

Yoo, adete 3-4 gün kala bile çıkar erken gebelik testinde. Ben de tam adet olacağım gün akşam tesadüfen test yaptım öğrendim. 

(60 puan) tarafından

Yaa🥰

(8,129 puan) tarafından

Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin inşallah 💕

(60 puan) tarafından

Amin inşallah oğlum çok istiyor kardeşi olsa 

0 oy
(1,930 puan) tarafından

Benim de ilk belirtilerimde memede hassasiyet ve kasık ağrısı vardı. Hatta test yapmadan anlamıştım hamile olduğumu

(60 puan) tarafından

Umarım bnmde öyledir 🙏🤲

(60 puan) tarafından

Göğüs uclarim çok ağrıyor yalnız 

(60 puan) tarafından

Bir çocuğa süt verir gibi 

(1,930 puan) tarafından

Evet canım öyle

0 oy
(7,981 puan) tarafından

Benim iki gebeliğimde de kasık ağrısı gögüs de hassasiyet bulantı aşırı uyuma istediği olmuştu

(60 puan) tarafından

Evet bazen saat daha 9 da uyku basiyor

0 oy
(180 puan) tarafından

benım ılkınde uykusuzluk karın agrısı kasık agrısı olmustu bıde tam adet gunu lekelenme oldu ben o zamanlar tedavı olcaktım beklemıyordum dedım tedavıden korktum gerı cekıldı dıye dusundum o lekelenme uzerınden 11.gunde kan testı verdım 😁 biraz daha bekleseydım dogcakmış gıbı😅

(60 puan) tarafından

😅😅😅doğumu bekleseymissin

(180 puan) tarafından

olabılır valla şimdide bi 10 gun gecıkmem var daha 4 ay oldu doguralı ama ben ona adıyorum suanda test yapmaya korkuyorum aslında😅

(60 puan) tarafından

😅😅

0 oy
(35 puan) tarafından

Canım ne alakaysa bendede omuz ve kulunç ağrısı olmuştu çok fazla bir hafta hiç geçmemişti birde göğüs ağrısı bacak ağrısı 

0 oy
(265 puan) tarafından

Bendede pcos var göğüslerim şiş ve hassasiyet var üzürüm dıe testyapmıyprum perşembe kontrolüm var bakalım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 143 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde ZeyyneppM (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,170 soru

24,411,381 cevap

350,961 kullanıcı

...