0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kizlar bu benim telefon dokumaniymis ama bunların hiç biri telefonumda yüklü değil bı yanlislik olabilirmi yoksa doğrumu 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bilen yokmuuu

-Reklam-
0 oy
(15,436 puan) tarafından

turkcellin verdiği hizmetler bunlar. zaten kullanılmadığı belli ücret sıfır tl

(15,436 puan) tarafından

eşin senin dökümanları nasıl çıkarıyor? hat onun adına mı? 

@Kahvelihuzur o yüklü paket kaynaklı kb, çok çok düşük bir kullanma miktarı, o kullanılmış bile sayılmaz.

30 gb tiktok diyor, bunun yüzde biri bile kullanılmamış. 30 gb yaklaşık 30 milyon kb eder

kısaca paket var diye kullanılmış gösterilen bir rakam ama kullanılmış sayılmaz. 

tarafından

Evet hat eşimin üzerine  o çıkarmış 

(14,060 puan) tarafından

Bak bendede aynı çıkıyor kullanım tutarı tamamı 0 Facebook yüklü bile değil ama oda var o kısmı nasıl oluyor onu anlamadım Upload failed: [object Object]

image

(15,436 puan) tarafından

şimdi paket olarak bunları vermişler. o kullanılan miktarlar sadece telefon İnternete bağlı diye çekilen kb. 

imagebak bende facebook, WhatsApp şeklinde paket yok sadece 20 gb İnterneti var ve kullandığım için mb yazıyor.

bu kb mb da aynı cm, metre tarzı bir ölçü birimi 1024 kb= 1 mg

1024 mg= 1gb

1024 gb = 1 tb gibi büyür. kb hiçbir şey aslında.

şimdi @EvLatlarIm71 sen eşinle ayrılma aşamasındaydın sanırım, o da bir koz yakalayabilmek için bunu yapmış. endişe etme. bu miktarlar senin kullandığını göstermez.

ha tavsiyem ilk fırsatta hattını ya üstüne al ya da numara değiştir. 

(14,060 puan) tarafından

Anladım canım benim pakettede ayrı ayrı değil sosyal medya o bu ama Facebook kullanılmış görünüyor mesela yüklü bile değil bir sorayım müşteri hizmetlerine 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 264 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 299 göst.
0 oy
7 cevap 589 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu

Kategoriler