Öğleye gecer inşaallah avm işimiz vardı nasıl çıkacaz bakalım
bizim yaylada böyle olurdu 😅
bizde hava açık, neyseki ısınıyor da hava, açtım her yeri havalandırıyorum😅
Miss gibi hava ohh. . Kar görmedik zaten bari temiz hava olsa oda yok bizde 🙄
azıcık esiyor diye temiz ya, yoksa doğal gaz adanada çok yaygın değil müstakil evlerin çoğu hala sobalı ve akşamları baya is oluyor. bizim burda yine apartman çok ama kayınvalidemlerin orası çok fena, kazara çamaşırı unutsan dışarıda bi daha yıkamak zorunda kalıyorsun
Bugün Antalya'da bulutlu Antep'te çok gördüm böyle sis çöküyordu hep ama kar kısa süreli ya ya da bir gün 2 gün bu yılda bayağı yağdı ama bu yıl ben yokum orada seneye geri taşınacağım artık nasipse o zaman görürüm
Kar göremedik daha şöyle bir araba üstlerini süsledi gitti. Bizede nasip olsa şöyle metre metre kar 🥺
Hayır olsun cnm neden tasınıyorsun tekrardan
Feyza anneme yakın olucam diye aylarca ev aradım biliyosun ama babamın vefatıyla 5 ay oturabildim yakın annem aileisnin evinden birine yerleşti doğal olarak yalnız kaldım çok zor oluyor çocuklarla kayınvalideme yakn olmak istiyorum
Annen uzaga mı gıttı hakkında hayırlısı olsun
Canım merkezdeyim o ilçede 200 kilometre falan var aramızda uzak yani
Dun hava o kadar sıcaktı dun aksam kapı acık oturduk o derece hava sıcaktı yıne oyle guya gecrn kısımız donmustu 50 vermıstım oetegı battanıye altına gırdık o derece soguktu
Konya'da mısın sende cano
Yok men skaryadayım :) ama kısın konyaya gelmıstım o sisin içinde amcam araba surdu 😁
Alışıktır Konyalı :)
Istanbulda yazdan kalma bir hava var peteklerı kapattım evın tum camlarını actım
Oda iyi değil bacı. Kış kışlığını bilecek 😢 Rabbim göndersin inşallah hayırlı bereketini
Kesinlikle cunku hastalıklar cpk fena
Atmayın şu konya postlarını🥲 valla haykırarak ağlayasım geliyor.
Kız manzara bilem yok 😅
Shsjsjsndn benim duygulanmama Konya'nın ismi geçmesi bile yetiyor galiba haklısın vallahi😅
Bizim buralarr cok soguk ya sabah gunes var cmtden berı ama gece olunca oda dahi ısınmıyor artık kızı kalın kalın sarıyorum üşümesin diye😂
1,494,305 soru
24,413,186 cevap
351,095 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın