En iyi kaşe kaban markaları ve modelleri nelerdir?

0 oy
295 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,037 puan) tarafından

Selam kızlar kaşe bakıyorum, bunu beğendim ama bedenleri yok.

Memnun kaldığınız kaşe modeli yada marka öneriniz varsa yazarmısınız

image

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(9,209 puan) tarafından

Marka olarak zühreyi önerebilirim. Biraz pahalı ama çok kaliteli ve sıcak tutuyor. İnternetten almayın ama kalıpları dar olabiliyor varsa imkanınız mağazasından deneyerek almanız.

(9,209 puan) tarafından

@Kahvelihuzur bedenleri küçük bir iki beden büyük almak gerekebilir ama işte hepsinde aynı mıdır bilemedim. 

Koton hiç kullanmadım. Nihan marka kullandım o da güzeldi.

tarafından

Nihan ve Zühre evet tesettür de kaliteli markalardır. Tuğba ve Kayra da öyle. Bakabilirsiniz. 

(2,037 puan) tarafından

Tekrar resim yükledim, söylediğiniz markalardan bakarmısınız.

Antrasit renk hoşuma gidiyor kaşede ama kararsızda kaldım, füme de ona göre daha açık rengi.

Siyahda çok mu kötü 😒

(13,662 puan) tarafından

Siyah sevmedim antrasit evet güzel bu arada senin kotondan attığının yorumlarına baktım iyi yorumlar yakınlaştırıp baktım keçe karışımlı değil ben vizon bej vs seviyorum ya 

(2,037 puan) tarafından

Bende siyahdan daha çok beğeniyorum, yani keçe karışmlı değilse mi kalitesi tüylenme yaparmı acaba

-Reklam-
0 oy
(13,662 puan) tarafından

Üstüne bin daha koyup kaliteli bişey al derim kaşenin kötüsü tiftik yapıyor tüy topluyor 

(2,037 puan) tarafından

Bu markada kaliteli değil mi kotondan bakıyorum, önerdiğiniz bi marka var mı

(13,662 puan) tarafından

Arkadaşta yazmış Zühre nin ürünleri güzel kotonda hepsi aynı değil keçeye benzer kaşeleri var mesela onlar tüy topluyor 

0 oy
(5,186 puan) tarafından

Lınkı alabılır mıyım 

(2,037 puan) tarafından
(5,186 puan) tarafından

Tesekkurler

0 oy
(1,021 puan) tarafından

Loreen marka cok. Hos 

(2,037 puan) tarafından

Teşekkürler

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kaliteli ve uzun ömürlü bir kaşe kaban nasıl anlaşılır?
Kaliteli bir kaşe kabanı anlamak için öncelikle kumaşın içeriğine bakmalı ve yün oranının %70-80 üzerinde olmasına dikkat etmelisiniz. Yün oranı yüksek olan kabanlar vücut ısısını daha iyi korur ve uzun yıllar formunu kaybetmeden kullanılabilir. Ayrıca dokunduğunuzda sert ve plastikimsi değil, yumuşak ve tok bir his vermesi, dikişlerinin düzgün ve astarının kaliteli malzemeden üretilmiş olması kabanın dayanıklılığını gösterir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kaşe kaban alırken hangi beden ölçülerine dikkat edilmelidir?
Kaşe kaban alırken kışın altına giyeceğiniz kalın kazakları göz önünde bulundurarak bir beden büyük tercih etmeniz hareket kabiliyetinizi artırır. Omuz dikişlerinin tam omuz başınızda bitmesi, kolların bilek kemiğine kadar uzanması ve düğmeler kapandığında bel kısmında potluk yapmaması doğru bedeni seçtiğinizi gösterir. Eğer oversize bir model düşünüyorsanız, kendi bedeninizden bir beden küçük alarak fazla geniş durmasının önüne geçebilirsiniz.
Günlük kullanım için hangi kaşe kaban modelleri daha kullanışlıdır?
Günlük kullanımda rahatlık arayanlar için kruvaze kesimli veya beli kuşaklı kaşe modelleri en işlevsel seçeneklerdir. Kruvaze modeller vücudu daha iyi sararak soğuktan korurken, kuşaklı tasarımlar farklı vücut tiplerine kolayca uyum sağlar ve bel oyuntusunu vurgulayarak şık bir görünüm sunar. Ayrıca cep detayları derin olan ve boyu diz hizasında biten modeller, hem günlük hareketliliğinizi kısıtlamaz hem de pratik bir kullanım sağlar.
Kaşe kabanlarda yün oranı neden önemlidir?
Kaşe kabanlarda yün oranı, ürünün hem sıcak tutma kapasitesini hem de tüylenme direncini doğrudan etkileyen en önemli faktördür. Yün oranı arttıkça kabanın nefes alabilirlik özelliği yükselir, soğuk havalarda vücudu daha etkili izole eder ve sentetik karışımlara göre çok daha geç deforme olur. Bu nedenle kaban seçiminde etiket kısmında belirtilen yün bileşenlerinin oranına bakmak, yatırımınızın kalitesini belirleyen en kritik adımdır.
Kaşe kabanın formu bozulmadan nasıl temizlenmelidir?
Kaşe kabanların formunu korumak için en güvenli yöntem profesyonel kuru temizleme hizmeti almaktır çünkü suyla temas eden kaşe kumaşlar çekme veya keçeleşme yapabilir. Evde temizlik yapmak zorunda kalırsanız, asla çamaşır makinesine atmamalı, hafif lekeler için sadece nemli bir bezle nazikçe silme işlemi uygulamalısınız. Ayrıca kabanı her zaman geniş askılarda saklayarak omuz kısımlarının sarkmasını engelleyebilir ve sezon sonunda mutlaka temiz bir şekilde kılıfında muhafaza edebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+4 oy
10 cevap 539 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 742 göst.
22 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Orhan Bencegay (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,511,949 soru

24,662,852 cevap

366,831 kullanıcı

...