Nasılsınız kızlar 🫶🏻 Oğlumun egzersizleri bitmişken evde de iş kalmamışken bir kahve molasını hak ettim diye düşünüyorum 😊 Siz neler yapıyorsunuz?
Afiyet olsun evi temizliyorum sonra yemek yapıcam Oğlumu uyutup
Teşekkür ederim bacım 😊 Sana da kolay gelsin 🧡
Kızımı okula bıraktım geldim şimdi mutfağı toplayıp banyoyu yıkımam lazım sonrada yemek yapcam akşam üzwride evi süpürdümmü tamam
Kolay gelsin bacım ☺️ benimkiler de büyüse de okula gitse artık ya 😂
Meloşu bıraktım geldim yemeği koydum artık bi kahve yapıcam
Afiyet olsun bacım karşılıklı içiyoruz varsayıyorum kahvelerimizi 🧡
Bende otobüs bekliyorum Ankara'ya ablama gidiyoruz
Hayırlı yolculuklar 🤲🏻 Bende bacimin yanına gidebilsem keşke burnumda tüttü 😔
kızımı uyutursam eğer ben de içeceğim 😂 direniyor şu an uykuya
Benimkiler öğlen uykusunu bıraktı bir aydır babaları evde diye bende zorlamiyorum artık 🤷🏻♀️😂
Afıyet olsun ben de kahve ıcıyorum:)
Afiyet olsun bacım 🧡
Teşekkür ettim🫠
Bende kızımı uyuttum kahve yaptım kendime eşim işten geldi bişiler atıştırcak dışarı çıkcaz inşallah 🤲
Afiyet olsun sanada ☺️
Hastanedeyim cinsiyet öğreneceğiz inşallah
Ay sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşallah 🤲🏻
afiyet olsunn bende kızı babaannesıne bıraktım temızlık yapıyorum allahtan dunden yemek kaldı ne yemek pişirsem diye düşünmüyorum 😅 şimdi biraz mola verdım buraya girdim bakalım neler konusuyorsunuz 😂
Ay ne şanslısın valla biz yapışık üçüzler gibi geziyoruz 😂
yok kız nerde benı gorse baslıycak aglamaya ona gorunmemeye calısıyorum zaten etrafına bakıyor benı arıyor 😂 yanındaysam bana gelmeye calısıyor almazsam aglıyor 😂 bi çay bıle içemiyorum bazen soğuk çay içiyorum sıcagı artık bulunmuyor😂😂
Oglumun Beslenmesine kurabiye yaptim Elhamdullah iyiyim icjm daraldi kuran okuycam
Allah kabul etsin bacım ogluma da dua et teyzesi yürüsün iyileşsin 🤲🏻🧡
İyiyim canım ben hamak yapmaya devam ediyorum az önce içtim kahvemi.
Kolay gelsin bacım bende şöyle evde yapabileceğim ek iş arıyorum ama bulamadım 😔
Sağol canım.
Ev olduğu gibi duruyo. Kizzım havayı güzel buldu çıktık market yaptık geldik. Keyfi yerinde bende temizliğe girişicem anca daha 😁
Hava güzel görünüyor ama çok soğuk burda ya ben cesaret edip çıkamıyorum haftalardır 😂
Burası çok güzel ya montları attık eve dönüştee
Afiyet olsun evi kaldırdım halıları cam perde giriştim ama yoruldum yarında devam edicem inşallah sular gitmezse yemek yapıcam çok iş var yani
Kolay gelsin bacım benim de ilk defa isim erken bitti 😂
Sagol canım hep öyle olur inşallah😂
Kahveden bile tiksinen ben 🤦♀️
Esim hasta raporlu cocuk oyun icin kuduruyo ama ben de pertim bi gun iyi bi gun kotuyum sabaha kadar uyudugum yetmemis gibi 11de yatik 1 bucukta zor uyandirdilar hala kendimde degilim makinadaki camasirlari serdi bi corba yaptim bu kadar geri doldurdum makinayi o yikamayi bitirecek ben hala oturuyorum dua edin bana kizlar
Ohhh mis afiyet olsun bende Halk bankası'ndan daha yeni geldim. Gitip kartıöı aldım bakalım para yatıcak mı 9ay hiç almadım
Afiyet olsun 😋
Kahvaltı yaptık çoçuklarla küçük aşı oldu ordan az gezdik sahil yaptık eve çiktık uyumalarıni bekliyorum ben de az kestirecem
Sabah sabah 2. Kahve içtim. Akşama kadar 4 lerim 🥲😄
1,495,557 soru
24,431,601 cevap
352,543 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın