Rabbim sen sabahın bu saatinde bu karanlikta soğukta okula işe giden tüm evlatlarımızı bütün kötülüklerden koru yarabbim 🤲 akşam evimize hayırla sağlam bir şekilde dönmeyi nasip eyle okullarında işlerinde başarılı olmayı çok görme rabbim evlatlarimiza🤲sıcakta annelerinin yanlarında sıcacık koynumuzda bizim gozumuzden sakındigimiz yavrularimizi tüm kötülüklerden sakın Allah im aminnnn🤲🤲🤲
Aminnnnnnn🤲🤲🌹
Amin ecmain 🤲
Amin, Peki bu saatte küçük bebeğini çocuğunu bırakıp ise giden annelere ne demeli😔 bebeğimi bırakıp çıkıyorum maalesef bu saatte
Evet tabiki onlarda var rabbim sizleri de korusun inşallah bu zamanda bu saatte çıkmak çok korkutucu geliyor bana ben evladım dışarda tek diye sende evladım evde bensiz diye üzülüyorsun çok zor cokkk😔
Allah razı olsun bacım
Ay ne kadar guzel masallah allahh razi olsun bacim amin yavrumu korusun hepimizin yavrusunu mevlam
Cümlemizin İnşallah
Cok aminnnn allah herkesin yardımcısı olsun
Amin ecmain
Amin amin inşallah Allah yardım etsin valaha geçen gün kat kat giyinmiştim o kadar soğuk tu ki köprünün altında Bi adam yatıyordu ay içim cız etti valaha
Malesef evsiz birsuru insan var Allah yardımcılari olsun biz evde üşüyoruz
Öyle Vala ALLAH yardım etsin inşallah
Amınn Yarabbim 🤲
Aminn inşallah. Daha küçücük okula gitme yaşı gelmesin diye dua ediyorum. Özenle büyüttüğümüz çocuklar saygılı diye zorbaya maruz kalabilir. Üniversite okursa okusun ama bana yakın olsun gerekirse okumasın. Okuduk uzaklarda ama artık evlatlarımızı okumaya uzağa gönderme devri de değil. Rabbim hepimizi evlatlarımızı anamız babamızı iyilerle karşılaştırsın
4 evladım var bitanesi 2 yaşında o evde ama 3 ü okulda ikisi lise öğrencisi sabah 7 demeden evden çıkıp gidiyorlar mesafede var okula gidene kadar devamlı arıyorum korkumdan meslek lisesine verdim bilerek üni okumasalar bile meslek sahibi olsunlar evet herzaman yanlarında olamayız ama duamız hep onlarla
Kesinlikle. Annelerin ışınlanma yeteneği olsa 5 dk da bir evlatlarımıza gideriz. Bende öyle düşünüyorum ya kuaför olsun salon tutalım,dükkan açsın içini dolduralım. Ama okumak için uzağa göndermek zor benim içinde. Zaten yazık günah bu çocuklara karanlıkta okula gidiyorlar. Buna da çözüm bulunmalı bence bide çocuklar yoruluyor uykulu uykulu sabahın kör vakti okul. Daha bulunduğum şehrin ilçesinde bir kadın kanser hastasıyken oğlunu doğuruyor haftalarca yoğun bakımda kaldı şu an bitkisel hayatta neden okulda uğradığı zorbalık yüzünden bu çocuk 15 yaşında lise öğrencisi çok acı ama gerçek
İnsanlar çocuklarına zarar vermemeyi ogretmeyor biri sana vurursa sende vur diyor bunu savunma sanıyorlar rabbim herkesin evladını korusun eskiden saatler ileri geri alınıyordu karanlık olmuyordu şimdi zifirikaranlik resmen
Bütün yüreğimle amin diye bağırarak blogunuzu okudum
🥰🥰
Amin ecmain 🤲çok kotu bi çağa denk geldi rabbim korusun kuzularımızı
Aminnnnn aminnnnn
Çok çok aminnnn 🤲🤲
Amin canım 🤲🤲
Amin canım ne güzel dua etmişsin
1,493,563 soru
24,402,394 cevap
350,251 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın