Kizlar çok özür dileyerek yazıyorum yoksa kafayı yiyeceğim eşim 2 ayda 3 ayda bı gelir biz birlikteyiz geleli 1 hafta oldu işte kaynanamın suratı 5 karış ağzının içinde homur homur eşim ana diyor ne var diye bağırıyor ters bakıyor eşim borcu çok çocuğumuzun biri özel çocuk onlarla uğraşıyoruz rehabilitasyon ana okulu hergun götür getir bide bunla uğraşıyoruz ne yapmalıyım ya defolup gitmiyorda rahatlığı bırakıp gidermi ne yapmalıyım nolur cvp yazın
Konuş canım neden böylesin neden ters konuşuyorsun bir sorun mu var de hiç kimsenin suratını çekmek zorunda değilsin kendi evi yok mu memnun değilsen git evine de
Yok koydeydik zaten çocuk böyle olunca eşimin patronu ev parası verdi öyle ev aldık yoksa oda yoktu
Niye sizle yaşıyor ki ne alaka
Tek oğlan koyde soğuk kızı var orayada gitmiyor başı agrirmis gorumcemin çocukları çok vuruyor
Hep sizinle mi yaşıyor?
Kusura bakmasın o zaman bir yerden memnun olsun.
Olmuyor ne yaparsak yapalım olmuyor hep bi kusur arıyor
Yapma o zaman canım. Söylemesi basit gibi ama gerçekten yapma yani.
Bu seferde yapmıyorum ona kavga öyle aradayim gerçekten
Yapsan da yapmasan da memnun olmadığı için yapma bence 😊
o mu sizin evinizde , siz mi onun evindesiniz
Canım eşimin patronu ev parası verdi öyle aldık çocuk öyle olunca
eee o zaman bos ver ne derse desin , hic umursama
Kendin demişsin rahat diye rahatını bozacaksin
Nazlanıyordur ilgi istiyordur başka ne olabilir ki. O da kör değil ya özel çocuğu olanın zaten yükü var o niye öyle yaparak yük oluyor ki
10 senedir aynı tantana kızlarına yapılanları mükafat iyibisey sanıyor bana en ufak bir şey yapılsa kavga çıkarıyor zaten yapmıyoruz orasida ayrı biseyde
Kocan neyi bekliyor çok sevdiği kızlarına gitsin öylesi gelinlerini ateşe atsa bile içi rahat etmez Vala içinde bişey bırakma sen öyle çekingen davranırsan oda böyle. Yapıcak
Gitmiyor eşim diyorki basın ağrıyorsa oraya goturum aboo ben oraya gitmem gorumcemin çocukları çok vuruyor kendisine o yüzden gitmiyor
Yine başına kaldı Vala ne diyimi Allah sana sabır versin
Amin canım
Biraz rahatı bozulsun o zaman şekerim görmezden duymazdan gel keyfini hiç bozma o size nazlaniyor
Haklısın valla bak
Bendede o türden bir kaynana var ciğerini bilirim aşko
Çok zor insanlar gerçekten
Ozel cocugun varmis, is buyuracaksin o zaman yardimci olsun sana. Yemegini yaptir, camasirini serdir katlat,.evi suputtur.
Oo ne diyon bacım sen bak bakalım neler oluyor kızlarına işte şunu yaptım da bunu yaptimda
Birak desin, surekli surekli yapınca bikacaktir emin ol. Sende ovun, kayinvalidem bana hic is bırakmıyor yapiyor sagolsun de kızlarına :)) sen öv, o yapsın, zamanla bıkar. Beraber yasiyorsaniz yapacak
Kocanın yanında değil kaynanana kötü davran oxaman gelmez kocanin yanında yapma ama huzur vermiyorsa defolsun
İş göster kocan yokken kötü davran rahatını boz
Surat asıyorsa sende as kendini ezdirme tek oğlan diye ömür boyu sen bakacak değilsin beğenmeyen gitsin oğlan çocuğu olmasaydı ne yapacaktı kendimi kalacakdı sanki seni ezmesine laf söylemesine izin verirsen her geçen gün daha fazlasını yapar emin ol
1,494,169 soru
24,411,361 cevap
350,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın