0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

biz küçük bir yerde oturuyoruz başka şehirdeyiz tayin nedeniyle burda birkaç ay önce biriyle tanıştım iki

çocuğum var maksat çocuklar kaynaşsın bize de bir muhabbet olsun onun da var bir tane çocuğu 

ben sürekli eve davet ederim asla lafını etmiyorum ikram etmeyi çok seven biriyim  ama çocuğu zaman çocuğun kendisinin yemeğini çayını kurabiye kek kahve meyve herşeyi ikram ederim ağzını boş bırakmam neyse ben 3 davet ediyorsam o 1 eder onu da yüzü halsiz soluk enerjimi emer yani neyse bugün oğlum onun yanında bu ablanın evine gidelim nolur anne oradaki oyuncaklarla oynamayalım diye tutturdu bende kızdım oğluma biri davet etmeden gidemezsin ve teklif de edemezdim diye neyse o da mırın kırın gelin dedi  biraz daha oynasınlar gidelim dedi aradan zaman geçti çocuklar oyuna daldı o da sonra kızını aldı iyi akşamlar dedi evine gitti birden biz orda kalakaldık gerçekten bu gibi şeyleri lafını edecek biri değilim ama memleketten uzaktayız tek kapı çalacagımız kimse yok çocuklar da evde sıkılıyor farklı ortam görmek istiyor o yüzden midir nedir çok üzüldüm o gidince oğlum 4 yaşında birsürü ağladı oraya gidecektik diye bende çocukları toplayıp eve geçtim ama içimde çok acınası bir burukluk var bu durumda ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum sizin fikrinizi almak istedim çünkü bu olay beni çok üzdü ve kimseye anlatamam o yüzden burda tanımadığım  insanlara açılmak beni rahatlatıyor 

14 Cevaplar

0 oy
(11,503 puan) tarafından

Takma demekki görüşülecek biri değilmiş işi çıktı dicem ama insan mazeret bildirir enerji sömüren insanları hiç sevmiyorum. oyun alanı olan kafeler yada saatlik çocuklara etkinlik yapan yerler vardır oraları araştır hem çocuklar arkadaş edinir hem sana iyi gelir 

(46 puan) tarafından

haklısın en iyisi mesafe koymak 

-Reklam-
0 oy
(6,319 puan) tarafından

Bazı insanlar öyle oluyor . Kendileri gitmeyi seviyor ama kendilerine gelinsin istemiyor. Karakter meselesi bu. Karakterinin uyuşmadığı biriyle sırf çocuk oynuyor diye görüşmem ben olsam.

(46 puan) tarafından

öyle yapacağım enerjimi emdigi yeter bazen kendine de değer vermek lazım herşeyi mütavaziliga vurmamak lazım bende bazı şeyleri hak ediyorum gösterdiğim saygıyı emeği bir nebze de olsa görmek hakkım 

0 oy
(6,790 puan) tarafından

Ben genelde gaza getirmem kolay kolay kimseyi 

Ama çok densizzlik etmiş. Hafıza kaybı felan mı var kadında nedir 10 dk önce davet edip sonra nasıl oralı olmaz

Komple kes irtibatı . Hatta numarası engelle gitsin 

Allah başka hayırlı komşu gönderir merak etme.

Benim nice komşularım oldu . Kullanıldığımı ***** yerine konulduğumu gördüğüm anda kestim iletişimi 

(46 puan) tarafından

ben öyle hissettim ki tekrar benim evime davet etmemi bekledi bende sanırıyorum ki onun evine gideriz oğlum bira oynar bir anda şok oldum be anladım ki 5 dk vaktimi harcayacak kadar değerli biri değil daha önce de birkaç şeyimi oldu ama ben insanlık halidir diyip durdum güler yüzümü tatlı dilimi eksik etmedim ama buraya kadar 

0 oy
(17,860 puan) tarafından

Belki evi derli toplu değildi. Bende bazen dışarı çıkmak zorunda kalıyorum evi toparlamadan. Eve o halde misafir gelsin istemem. 

(46 puan) tarafından

öyle bişey mümkün değil ben evimde oyuncaktan ayak basılacak yer olmadığı zaman bile davet ettim o da aynı şekilde her dagınlıkşıgı her pisliği görğdk evlerimizde çünkü çovukluyuz insan bunalıyor bir anda dışarı hava almak için çikiyoruz ev de dağınık kalıyor dışarda da dönüşte davet ediyoruz kimse kimseyi bu konuda eleştirmiyor ondan da bu yüzden beni yadırgadığını görmedim ben zaten yadırgamam hatta toplar sepete koyarım 

0 oy
(143 puan) tarafından

Aslında dışarda görüşün oynasınlar canım. Eger oyleyse sende cagırma olay bu kez "" Süreklı gel gıt oluyor benım halım olmuyor " Düşüncesi olabilir herkesin dinamigi aynı olnayabilir ben zırt pırt kımseye gıtmen her hafta birisi gelsın ıztemem. Gelen başım ustune 13 gün ust uste misafır agırladım da oldu ama mesala hep evine gıdeyım hep bana gelsın oşan bır  kımse yok. Hastalık oluyor evde oluyor olmuyor benım becerım kadar onun olmuyor. En guzelı oarkta bulusmak oyun alanlarında bulusmak 

(46 puan) tarafından

biz zaten öyle yapıyoruz ama onun kızı koşarak benim eve geliyor kapıyı aç aç diyor bende buyrun bi kahve içelim diyorum girince kızının karnı açsa birşeyler yapıyorum hemen ama benim oğlum onların evine gidince ordan geri

çeviriyor ben anladım sürekli bana gelmek istiyor kadın 

0 oy
(8,717 puan) tarafından

Sana gelince çok güzel ama davette yok hanım efendi. Ben birinş eve çağırmıyorsam kendimde gitmem. 

(46 puan) tarafından

bende öyle asla dever edilmeyen yere gitmem ama kızı gelince kapıya kadar o da tak giriyor eve bende buyurun diyşeuk asla yüz asmam tatlı dili eksik etmem ikramlarda bulunurum muhabbet ederim ama ona gidince öyle tek başıma sessiz sessiz otururum bilmiyorum değişik 

0 oy
(485 puan) tarafından

Eğer istemiyorsa zorla gidemezsin demeki o senin gibi Bi dost değilmiş  öyle samimi içten bence görüşmeyi kesmelisin  çocuklarda üzülmesin  

0 oy
(2,001 puan) tarafından

Belki evi dağınıktır 

0 oy
(228 puan) tarafından

Ay benim komşum.var çocukları sürekli bana gelmek ister hiç kiramam her gelmelerinde oyuncaklar veririm oynarlar benimkiler okulda olur ona rağmen çocuklar mutlu olur gider nolmuş ki çocuk mutlu olurdu ben bile üzüldüm ya

(46 puan) tarafından

bazı insanlar çok garip, birde yavrum ne kadar gözuaşı döktü evine kadar koştu o da pencereden çıktı el sallıyor yüzüne bile bakmadım oğlumu alıp geldim güzelce konuştum da sakinleşti 

0 oy
(1,787 puan) tarafından

İstanbul da 3 4 samimi komsuyduk birisi yaşlıydı çalışıyordu karşı komşum bende hep yemek tatlı yapar verirdim içimden derdim Allah için yani yaşlı felan bugün baktım diğer komşum dedi ona gidelim çaya neyse bunu aramış çaya gelcez demiş oda sen gel ... Ona deme onun çocukları var felan o arada da benimkiler 3 tane çokta küçük ve yaramaz değillerdi yani çok üzülmüştüm ama sonra 3nkomsudan oldu yani hepimiz cocukluyduk yani 8 yıl komşuluk yaptık öylesin gormemistik boşver sende ben olsam görüşmem yani 

(1,787 puan) tarafından

Biz 3 komşu aynı kattaydik diğeriyle 5 yıl olmuştu ona demiş sen ses etmeden gel onun çocuklar duymasın halbuki okadar ekmeğimi yemiş insan böyleleri soğutuyor iyilikten herşeyden boşver 

(1,787 puan) tarafından

Şuan dağ başındayım ne komşu nede ev var bı ben bide cami hocasinin evi var hanımıyla arkadaşım okadar düşün aman Elvis işinden gücünden zaten ben pert 😂

(46 puan) tarafından

valla en iyisi keşke bana da bir tane kareleri düzgün sıcakkanlı ve aklıbaşında biri denk gelse de kaliteli bir arkadaşlık kursam, bu gurbetin gözü kör olsun yüzüne ağrı arkadan ayrı davranırlar yer içer nankörlük ederler 

(1,787 puan) tarafından

Çok komşu arama canım daha rahat olursun bende gurbette sayılırım bu şehirde kimsem yokki

(46 puan) tarafından

sırf çocuklar için bana kalsa ben yanlışlığı seven bir

insanım 

0 oy
(12,841 puan) tarafından

Ya ben bu tarz davranan insanların, karşısındakine sizin verdiğiniz kadar değer vermediğini düşünüyorum. 

Yani gerçekten değer verse, sevip saysa bu şekilde davranmayacaktır bence. 

Şahsen bana böyle bir şey yapılsa karşı tarafın görüşmek istemediğini düşünüp ondan uzaklaşırım. 

Ne kadar gurbette de olsam,uzakta da yaşasam bana değer vermeyen insanla işim olmaz.

(46 puan) tarafından

bence görüşmek istiyor ama hep benim evde görüşmek istiyor ben öyle hissettim 

(12,841 puan) tarafından

Öyle de olmaz ki iste 

0 oy
(1,125 puan) tarafından

Benimde buna benzer kapı komşum vardı. Bazı günler 2 yaşındaki kızı saatlerce bana emanet eder alışverişe yada başka birşey yapardı  . Hatta yıkamadan gelen halımı saniyesine çiş yaptı kızı ben kalktım yıkadım üstelik tam dışarı çıkıyorsun bu oldu. Onun dışında sürekli bireyler hazırlar davet ederdim.  Mayaladığım yoğurdu bile götürürdüm. Doğum yaptı bebeğine hırka ördüm onun dışında hediye aldım. Ama ben düşük yaptım bi geçmiş olsuna bile gelmedi. Şu an o ilçede ben doğum yaptım 2.buçuk yıldır hala ara ara mesajda grlicem diyor. Gelmesin bu saatten sonra canı cehenneme. 

(46 puan) tarafından

bazı insanlar bazı insanları hal etmiyor gerçekten 

(1,125 puan) tarafından

Öyle valla 

0 oy
(4,290 puan) tarafından

En yakın komsumda aynısı ben bu sene iki çocukla uğraşamam diye valla cagirmiyorum iki ay olmuştur başka bi komşum var bı gün ocagir bı bugün ben cagirrim boşver selam ver geç sende davet etmee

(46 puan) tarafından

öyle yapacağım sınırlarımı koruyacağım rtık yok öyle selam selam bitti, ben neyse de oğluma bize gidelim dedi sonra çekti eve gitti yavrum peşinden ağladı ya onun tek damla gözyaşına değmez 

(4,290 puan) tarafından

Öyle tabii çocuk işte anlamıyor ister tabi Rabbim karşına iyi ve dert ortağı cikarsin

0 oy
tarafından

Ne ararım ne kapısını çalarım. Cocugumu da oyun parkına falan götürüp oyalarim 

(46 puan) tarafından

öyle yapacağım ya iki ve 4 yaşında çocuklarım artık biz bize yeteriz artık kimseyle uğraşmak istemiyorum hatır gönül bilmez insanlarla hele 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Esenb23 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 953 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
20 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,669 soru

24,494,134 cevap

357,877 kullanıcı

...