0 oy
76 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,043 puan) tarafından

Meme reddi nasıl oluyor? Galiba yaşıyorum şu an.

Çok küçük gazı oluyor, uykusu geliyor huysuzlanıyor normal. Benimki hem meme ariyor ağzı. Meme verincede bir iki beni ittiriyor kıp kırmızı oluyor. Çığlık atıyor ağlıyor. Çok zorluyorum emsin diye az bişey emiyor. Ama mama verince sakince emiyor.

Acılı yemiyorum. Omega vitamini alıyorum da. O yaparmı ki. Ne yapa bilirim emmesi için

3 Cevaplar

+1 oy
(476 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

emzirma posizyinunda kucagina alinca kafasini geri atar ayaklarini ileri yay gibi gerilir viglik kiyamet kipkirmisi kesilip aglar emmek ister ama emmek istemez iki istek ayni anda. sadece uyurken emer kendinde degil diye . ayikken gunduz emmez . meme reddi bu

-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından

Aynı sorunu yaşadık bebeğim 50 günlük ve aynıydık kabızlık fitili aldık hem Gazi çıkardı hem tuvaletini yapıyor rahat ettik valla bu sene istersen canm.gaz dan yapıyor 

(4,043 puan) tarafından

Fitilin adini yazarmısın. Normalde kabız değil ama

0 oy
(3,970 puan) tarafından

Süt tazyikli geliyor olabilir mi bende öyleydi kızım reddetti bende o zaman pek anlamıyordum akıl veren de yoktu bıraktık öyle 

Yada süt yoktur pompa ile sağ bak kaç cc çıkıyor

(4,043 puan) tarafından

Ay evet tazyikli. Ağlayıb ağzını açıyor öyle fışkırıyor. Ne yapa bilirim. Suyu azmı içmem gerekiyor. Sütüm azalsın diye

(452 puan) tarafından

emzırmeden 1 dk sık temız bişeye ondan sonra ver @Gunes1997

(3,970 puan) tarafından

Hayır tabiki az içme bi el pompası işini görür her iki memeyi emzirmeden önce sağ biraz tazyiklisi gidene kadar ondan sonra rahat emer

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 408 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde zezee (1,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 501 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bir ben (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 181 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ilosemins (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.