Meme reddi nasıl oluyor? Galiba yaşıyorum şu an.
Çok küçük gazı oluyor, uykusu geliyor huysuzlanıyor normal. Benimki hem meme ariyor ağzı. Meme verincede bir iki beni ittiriyor kıp kırmızı oluyor. Çığlık atıyor ağlıyor. Çok zorluyorum emsin diye az bişey emiyor. Ama mama verince sakince emiyor.
Acılı yemiyorum. Omega vitamini alıyorum da. O yaparmı ki. Ne yapa bilirim emmesi için
emzirma posizyinunda kucagina alinca kafasini geri atar ayaklarini ileri yay gibi gerilir viglik kiyamet kipkirmisi kesilip aglar emmek ister ama emmek istemez iki istek ayni anda. sadece uyurken emer kendinde degil diye . ayikken gunduz emmez . meme reddi bu
Aynı sorunu yaşadık bebeğim 50 günlük ve aynıydık kabızlık fitili aldık hem Gazi çıkardı hem tuvaletini yapıyor rahat ettik valla bu sene istersen canm.gaz dan yapıyor
Fitilin adini yazarmısın. Normalde kabız değil ama
Süt tazyikli geliyor olabilir mi bende öyleydi kızım reddetti bende o zaman pek anlamıyordum akıl veren de yoktu bıraktık öyle
Yada süt yoktur pompa ile sağ bak kaç cc çıkıyor
Ay evet tazyikli. Ağlayıb ağzını açıyor öyle fışkırıyor. Ne yapa bilirim. Suyu azmı içmem gerekiyor. Sütüm azalsın diye
emzırmeden 1 dk sık temız bişeye ondan sonra ver @Gunes1997
Hayır tabiki az içme bi el pompası işini görür her iki memeyi emzirmeden önce sağ biraz tazyiklisi gidene kadar ondan sonra rahat emer
1,497,171 soru
24,456,676 cevap
354,379 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın