eşimle rezil olduğumuz anıları konuşuyorduk. orda aklıma geldi.
lise2-lise3 gibi bir şeyim din kültürü yazılısı var. ya derse gelmedim ya da derste uyudum hatırlamıyorum (genel olarak bütün derslerde uyurdum)
yazılıya çalışırken elime bir kağıt verdiler bunlara bak diye. hepsi tamam bir şeye takıldım.
tabi o zamanlar akıllı telefonlar yok, telefon olsa okula getirmek yasak hocalar topluyor falan😅
sınıfta da aşırı dindar bir arkadaşımız var(erkek) ve hani beyefendi ağzından çıkan kötü bir söz duymadım hiç. gittim ona sordum gülecek gülemiyor, anlatamıyor da kızardı bozardı çocuk 😂önde başka bir arkadaşa seslendi, gözde bir şey soruyor baksana diye. ona sordum yarıla yarıla güldü, e ergen normal😂(bu kişi de benim çocukluk arkadaşım aynı sitede oturuyoruz falan baya samimiyiz)
ay sonra dedi bana bu, bu demek diye. gitmişim en cevaplayamayacak kişiye sormuşum ama dini bilgi en iyi o bilir diye düşünmüştüm 🤦🏼♀️
sorduğum şey ise cünup nedir😅
bir keresinde de tvde prezervatif reklamı dönüyor ama böyle açıklayıcı tarzda değil bir adam gece boza satar gibi okkeeyy diye bağırıyor, reklam bu şekildeydi. ablam anneme sordu okey ne diye, ben akıllım İnternet sağlayıcı diye atladım cevap verdim, evde de birileri vardı. nasıl gülmüşlerdi😅 tabii çok sonradan öğrendim okey in ne olduğunu 😂😂 bu tarz reklamların artık tvde dönmüyor olması iyi bir şey 😂
var mı böyle utanılacak tarzda rezil bir olay 😂
Geçen kurban bayramında 18 yaşındaki yeğenimle çarşıya çıktık. Abimi aradım abi beni eve bırak diye. Karşıda bi araba duruyor ben abimin arabası sanıp kapıyı açtım arka koltukta bir sürü eşya. Bende eşyalara bakıp ve öndeki adamlara hiç bakmadan " abi doldurmuş burayı e bize yer kalmamış " dedim öne baktım 2 yabancı adam 🤭rezil oldum defalarca özür dileyip kapısını kapattım arabanın. Meğer o sırada yeğenim hala o değil diye arkamdan seslenmiş ama hiç duymadım.
bunun aynısı benim arkadaşımın başına geldi, bizim araba yerine aynı renkte öndeki arabaya bindi 😂 tabi biz kahkaha krizine girmiştik 😅
Ben çok utandım ama adamlar gülüyordu😂
10 yaslarindayken eve babamın amcası ve ogulları gelmisti. Annem de cay servisi yapmak icin üstünü basini düzeltiyordu bende dısarı çıkacak sanıp yapıştım anneme "anne nereye gideceksin bende gelcem bende gelcem" diye tutturdum. Annem de sinirlenip k*rhaneye dedi ve içeri girdi.
Bende pesinden içeri girip baba annem k*erhaneye gidcek bende gidebilir miyim diye sevincle izin istedim😂
Ayy buda cok komik olmuş 😃
Hepsi duydu annemde babamda çok utanmisti😂 adamlar duymamış gibi yapmak için siyaset futbol karıştırdılar 😂
Sonrasında babamdan ilk tokadımı yedim
16 yıl var. O zaman 10 lu selpaklar çok meşhur. Işıklarda da hep çocuklar satıyor. Annemle ,yengem (abimin eşi) birer sene arayla doğum yaptılar. Kız kardeşim ve erkek yeğenim yaramazlık yapınca sizi ışıklara selpak satmaya yolluyacağım derdim. Birgün samimi bir arkdaşım geldi. Elit bir aileden. Kardeşim yanımıza gelerek abla biz n zaman ışıklara selpak satmaya gidecez demişti🫣😂 Ergen sayılırdım , utandım ezildim bayağı 😁
Yeni evli sayılırm. Kayınvalidemin odasına topluyayım dedim. Yastığın altından prezervatif çıktı,çok utanmıştım🙂😶
ben de yeğenime seni eskiciye verecem diyordum 🤦🏼♀️
1,494,673 soru
24,417,953 cevap
351,381 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın