0 oy
1,197 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,055 puan) tarafından

eşimle rezil olduğumuz anıları konuşuyorduk. orda aklıma geldi. 

lise2-lise3 gibi bir şeyim din kültürü yazılısı var. ya derse gelmedim ya da derste uyudum hatırlamıyorum (genel olarak bütün derslerde uyurdum) 

yazılıya çalışırken elime bir kağıt verdiler bunlara bak diye. hepsi tamam bir şeye takıldım.

tabi o zamanlar akıllı telefonlar yok, telefon olsa okula getirmek yasak hocalar topluyor falan😅

sınıfta da aşırı dindar bir arkadaşımız var(erkek) ve hani beyefendi ağzından çıkan kötü bir söz duymadım hiç. gittim ona sordum gülecek gülemiyor, anlatamıyor da kızardı bozardı çocuk 😂önde başka bir arkadaşa seslendi, gözde bir şey soruyor baksana diye. ona sordum yarıla yarıla güldü, e ergen normal😂(bu kişi de benim çocukluk arkadaşım aynı sitede oturuyoruz falan baya samimiyiz) 

ay sonra dedi bana bu, bu demek diye. gitmişim en cevaplayamayacak kişiye sormuşum ama dini bilgi en iyi o bilir diye düşünmüştüm 🤦🏼‍♀️

sorduğum şey ise cünup nedir😅

bir keresinde de tvde prezervatif reklamı dönüyor ama böyle açıklayıcı tarzda değil bir adam gece boza satar gibi okkeeyy diye bağırıyor, reklam bu şekildeydi. ablam anneme sordu okey ne diye, ben akıllım İnternet sağlayıcı diye atladım cevap verdim, evde de birileri vardı. nasıl gülmüşlerdi😅 tabii çok sonradan öğrendim okey in ne olduğunu 😂😂 bu tarz reklamların artık tvde dönmüyor olması iyi bir şey 😂

var mı böyle utanılacak tarzda rezil bir olay 😂

23 Cevaplar

+2 oy
önce (8,104 puan) tarafından

Ben de küçüktüm, 4-5 yaş falan galiba. Ankara'ya dayımlara gelmiştik, dayım da o dönemler ağır siyasette. Refah Partisi falan koşturuyor. Dayımlarda yine protokolden birileri var kim bilmiyorum ama aile görüşmesi. Babamlar da var. Kadın erkek ayrı oturuluyor, biz çocuğuz diye salona erkekler bölümüne girip çıkıyoruz arada. Çerez falan taşıyoruz. Çocuklardan birisi pırt yaptı. Sesli😂 Çok utandırdılar oğlanı, aaa çok ayıp falan diye. Ben de sevinsin diye "Evde babam da yapıyor" dedim 🤣🤣🤣🤣 🤣 Tövbe tövbeler çekildi azıcık da güldüler ben tüydüm çünkü babamın kafasından pembe mor kırmızı dumanlar çıkıyordu 😂😂😂

Seneler geçti hâlâ güleriz, babamın yanında değil ama 🫢😄

Ortama biraz neşe katmışım ne 😂😂 Ve hep korkuyorum babama ettiğim kesin başıma gelir oğlum da okulda falan benle ilgili bir tuvalet mevzusu anlatır kesin diye 😂😂

önce (9,055 puan) tarafından

baya küçüğüz, dayım geldi avluda ne kadar çocuk varsa topladı. herkes akraba dedi ki pırt yapana para verecem 😂

herkes ağzıyla falan yapıyor tabi dayım yemiyor. o ara ne olduysa ben yapmıştım 😂😂 dayım çıkarıp harçlık vermişti 😂😂😂

bizim yayla komşumuzun torunu annem tuvalette kaka yapıyor diye gelip bize anlatıyordu 😂😂3 yaş falan.

benim kıx da geçen durdu durdu yerler pis deöeye başladı ne var yerde dedik, bk var desş😂 sorduk kim yaptı, anne yaptı 😂 kendi kendine senaryo yazdı hanımefendi 😂

Ay sıpa 😂😂😂 Nasıl da yazmış senarist olacak çocuk 😄

@trankobuskas Sizin hikayede de yanan yenge olmuş 😂😂

Benim doğumdan sonra kilo vermem aşırı hızlı ve kötü oldu, göbek sarktı biraz o yüzden. Dar giyince ya da oturunca 3-4 aylık hamile gibi duruyordu. Eltimin küçük kızı da akraba toplanmasında yengem hamileee diye anons etmişti beni 🤦‍♀️ Kayınvalidem alnımdan öpecekti hevesi kursağında kaldı 😂 Bir pırt değil ama bunu da toparlamamız zor olmuştu 😂

önce (361 puan) tarafından

Ayy benimki daha kötü oğlumun odasında yatmıştım o uyanmış kalkmış ben hala uyuyorum. Veled sen balkona çık aç baba aç nefes alamıyorum annem odamda pırt yaptı kokudan bayılcam diye bağır babası sus oğlum sus diyo ama bayağıda sesli demişti uyurken nasıl saldıysam artıık 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,179 puan) tarafından

Ay benim de var korkunç bir anım . Yıllar önce dayımın düğünü için anaannemlerde toplanmıştık düğün akşamı yukarıda bir sürü insan var ben de gelin heveslisi gelinin yanından 1 dk ayrılmıyorum . Yengem de birşey demiyor ama çık işte evden der gibi bakıyor dayımda kıyamaz bana bak yukarda pasta kesiyorlar koş sende ye falan diyip yollamıştı bende o heyecan odadan fırladım ama sonra elbisemin çantasını unuttuğum aklıma geldi geri aynı hızla odaya daldığımda hiç hoş olmayan manzarayla karşılaşmıştım. Çok utandım hemen anaannemlere çıkıp herkesin içinde ağlayarak dayım yengemin üzerine çıkmış dövüyor diye bağırmıştım. Tabi herkes gülememeye çalışıyor kimse kimseye bakmıyor. Diğer yengem kolumu çimdikleyip mutfağa götürmüştü beni. 😅😅 keşke anam bana biraz sahip çıksaymışta yeni gelin kadının yanında bırakmasaymış beni 

kız biz yatacağız 😂 burada gece 

Hayır siz niye bu kadar acelen ettiniz üzerlerinde damatlık gelinlik hobbidi hobbidi 😅 az bekleseydiniz 

önce (2,453 puan) tarafından

10 saat fark var aramızda zaten kaç gündür moralim bozuktu vallahi bu hikaye ile uzun zamandır kahkahalarla güldüm 😂😂 gerdek odası mıydı orası ki acele ettiler 😂😂😂

Onların eviydi Anaannem le birlikte yaşıcaklardı ama o geceye özel Anaannem yukarıda ki dayımın evine geçmişti 😅

önce (4,240 puan) tarafından

Yengenle bu konuyu konuştun mu hiç 😂😂😂

+1 oy
önce (3,635 puan) tarafından

Lise 2ye gidiyordum sanırım ama hiçbir halttam haberim yok. Yakın bir aileye misafirliğe gitmiştik ben de o sırada gazeteden bir şeyler okuyordum ve gazetede görüp ev sahibi adamın yanında babama mastürbasyon ne demek diye sormuştum 🤦🏼‍♀️ babam gözlerini belertti baktı bana, benden ziyade babam utandı. Ben çok sonra öğrendim ne olduğunu

önce (219 puan) tarafından

Hsjssjsjdjdjsjdjsjsjjddjjsjsjd ay çok güldüm ya babanın o halini görmek isterdim 😂😂😂😂😂😂

😂😂 kahkaha attım resmen ama bizler cidden bilmiyorduk böyle şeyleri, saflıktan ölücez😅

0 oy
önce (6,323 puan) tarafından

Hahahha komedi yaa 😂 benim başıma gelen aklıma gelmedi ama Okey deyince bizim gelin aklıma geldi

Üniversite gidiyormuş arkadaşlarıyla marketw girmişler kasa yanında oluyor ya okeyi almış arkadaşlarına sallıyorrmuş bakın yeni sakız çıkmış alakmı die🤣🤣

Diğer arkadaşı yanına gitmiş koy onu malmısın ne sakızı die. Dışarı çıkartmış zorla rezil ettin bizi die 😂😂

ashdjsjma tmm benim başıma gelecek rezillikte bir olay😂😂

önce (68 puan) tarafından

Daha geçen oğlumu okuldan aldım markete girdik oda bimde kasaya yakın ya AA bu ne diyor oğlum gel diyorum ısrarla gidiyor birde sırada var gülmemek için zor tuttum kendimi zor attım marketten kendimi 🤣çıkın ca da bir daha bilemediğin şeylere dokunma dedim ne yaptım da diyor birde 🤭anlatamadım da tabi ne olduğunu kapattık öyle konuyu 

çocuklar cidden rezil edebiliyor 😂😂

0 oy
önce (630 puan) tarafından

Durex reklamı çıkıyor TV de kız 

hiç denk gelmedim ya gerçi bayadır tvye uzun uzun bakamıyorum belki ondandır😂

önce (630 puan) tarafından

Tv8 koyuyordu bende kanalı sildim,  

0 oy
önce (216 puan) tarafından

Biz eşimle nisanliyken kvalide ailemle beni yemege davet etmisti evli olan gorumcem de kayinvalidemde oradaydi iste yedik ictik filan sonra herkes otururken esimle ben koridorda denk geldik esim dudagimdan optu o sirada gorumcem pat cikti odadan bizi gordu tatli kucuk bi kacamakti o zamanlar icn utanmistim gormemis gibi yapmisti o da 😂

o normal ya, nişanlılık döneminde daha bir güzel gelir o minik kaçamaklar 😅 daha heyecanlı çünkü 

önce (216 puan) tarafından

Evet ya simdi hicbir anlami yok 😂😂

önce (1,274 puan) tarafından

Aynını yaşadık ama giderken gelirken öper eşim alışkanlık olmuş kaçamak olarak değil görümcemin yanında öptü hop hop aile var fln dedi eşim çok utandı 🫢

0 oy

Ortaokulda derste regl olmuştum tam hocadan izin isteyecektim zil çaldı eteğimle süveterimin arasına pedimi sıkıştırdım tuvalete gideceğim koridorda yürürken birden ped eteğimin arasından kaydı yere düştü bütün kat bana güldü bense ağlayarak okuldan kaçmıştım ikincisi ise eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle birlikte her ay kokteyl tarzı davetleri olur eşim ilk kez elli katıldı beni tanıttı filan sadece bir kişi iş arkadaşı değildi bende insan canlısı olarak siz ne iş yapıyorsunuz diye sorunca o an sessizlik oldu salon buz kesti herkes bana baktı kırdığım potu o an farkettim (avrupada kimse kimseye ne iş yaptığını maaşını sormaz bu çok kaba ve aşağılayıcıdır) hemen toparlamaya çalıştım biz türkiyede eş dost ile iş yapmayı tercih ederiz aa bak şurda biri ile tanışmıştık şu işi yapıyordu ona iş yaptırıp ona para kazandıralım diye kıvırmaya çalıştım ama bildiğiniz s..çıp sıvamış oldum kimse yemedi hala düşündükçe yerin dibine girerim koca bi çam ormanı devirdim resmen 

senin regl anın yine iyiymiş. tabi o benim başıma gelse ben de çok utanırdım da sınıfımızdan bir arkadaşım regl olmuştu ve her yer kan olmuştu. hiç farketmemiş birden gelivermiş. kızı okuldan gizli gizli kaçırmıştık🤦🏼‍♀️ 

Ben utancımdan sene sonuna kadar o koridordan geçmedim 😂😂

0 oy
önce (756 puan) tarafından

Benimde var 🤦‍♀️

İlki biz ortaokuldayken o zamanlarda  okulda sadece kızların katililimini zorunlu kılarak regli anlatmak adına bir seminer duzenlenirdi sırayla sınıf sınıf tiyatro salonuna indirilip anlatırlardı sıra bizim sınıfa geldi erkekler derste kaldı ders işlediler biz kızları hepimizi aşağıya indirdiler anlattılar falan bir ders boyunca sonra derslerin bitmesine az kala bizi sınıflara yolladılar tabi yanında da herkese ikişerli ped dagittilar şimdi nereye gizleyelim diye dusune durduk o pedleri bile alırken utana utana almıştık neyse aldık birimiz hırkasını içine birimiz göğüs arasına birimiz cebine derken herkes biryerlerine sıkıştırdı sınıfa giittik tabi erkeklerin hepsi meraktan çatlıyor yalvariyorlar anlatalım diye dibimizden de ayrilmiyorlar pedleri çantaya koyalım sınıfta bir arkadasimiz cebine koymuştu tam ayağa kalktı cebinde düştü erkeklerden biri gördüğü gibi kaptı sınıfın içinde koridorda kosusturup durdu bide havaya kaldırıp bağıra cagira koşuyor çabuk anlatın bu ne size ne dagitmislar diye kız çok utanmisti o zaman 

İkincisi ise yeni evlenmisim daha bir kaç aylık falan eşim aşırı terlerdi öyle böyle değil su içinde kalırdı bir iki derken bir gün kaynanam ben ve küçük görümcem oturuyirduk bunu kaynanama söyledim anne senin oğlun aşırı terliyor diye ama o kadar saf niyetle söyledim ki bir hastaligimi var acaba düşüncesinden 😅 şimdi kaynanam bişey olmaz sıcak diyip duruyor ben yok anne serin üzeri açık yatıyor diyorum bide kaynanam konuyu kapatmaya çalıştıkça ben söyleyip duruyorum en son kaldırıp bana dedi bir hastaneye gitsin bakalım neden oluyor diye halla aklıma geldikçe çok utanıyorum yaa yanlış anlamıştır diye 😂🤦‍♀️

önce (6,323 puan) tarafından

Yanlış anlaşılacak ne varki bazı insanlar fazla terler . Kaynananın niyeti bozuksa demek 😂

Kız ben tamamen öyle düşündüm düşünsene kaynanam kaldırıp diyorum ki oğlun çok terliyor valla biri bana böyle dese ben çok farklı anlarım heralde 🤣🫢

ay o regl seminerlerinde illa bir şey çıkardı zaten😂

ama diğerinde de senin kaynananın niyeti bozuk 😅😅

🤣🤣

0 oy
önce tarafından düzenlendi

Ben 11-12 yaşında falanım, halamın oğluna kız istemeye söz kesmeye gittik. O kuzenimle de aramda 12 yaş falan var ve birbirimizi çok severdik ben onu abim o beni kardeşi gibi görürdü. Hep onların arasında büyüdüm zaten uzun süre tek çocuk olduğum için. Neyse, söz kesildi kızın ailesinden biri de almış eline sony camera çekim yapıyor sürekli. Ben her zamanki gibi abimin yanında oturuyorum, baktım ki çekim yapılıyor, dedim gel sarılalım bak çekiyolar videoda çıksın. O da bana doğru döndü sarıldı yanağımdan da öpmek istedi, ben de aniden öpmeye kalkınca sağ sol karıştı dudak dudağa geldik yanlışlıkla 1 saniyelik😂😂😂😂😂 abim de bana kızdı, dedi ki naptın dudağımdan öptün. Halbuki ikimizin ani refleksiydi. Ben de çocuk aklımla hem utandım hem de kızdım ona, o kadar sinirlendim ki "kaza oldu napim senin pis dudağını çok mu meraklıydım seni öpmeye, bundan sonra bu çiroza öptürürsün küstüm sana" dedim koşup gittim yanından😂😂😂  

tabi bunlar kameraya çıktı mı 😂

Çıktı tabi konuşma kısmı değil ama öpüşme çıktı😂

0 oy
önce (3,988 puan) tarafından

Asla unutamadığım bi salaklığım var.çarşıda oturan ablma gideceğiz kız kardeşlerimle.alışveriş merkezinin oralarda bekliyoruz eniştem gelip alacak bizi.neyse baya bekledik gelen giden yok.birde trafik var.bende kardeşime sordum arabası nasıldı hangi renkti belki bizi farketmedi dedim.o da dediği işte kırmızı renkte arkadaşıyla gelecekti.bende sağa sola baktım.kırmızı bi renkte araba ve ön koltuktaki adam bize doğru bakıyor bende eniştemgil herhalde diyip arabaya yaklaştım.ama adamın bi gülümsemesi var ben yaklaştıkça daha çok gülüyor.meğersem kardeşim sesleniyorum arkamdan gel buraya onlar değil diye.duymamışım tabi.kız kardeşim kolumdan tutup götürmese adamlarla gidiyordum bende🤦‍♀️

bunun benzeri arkadaşımın başına geldi. üniversiteytiz deli gibi yağmur var. kız yurttan bir şey alacak derse gidecez. eşimde araba var o zaman sevgiliyiz daha,o arkadaşımı bekliyoruz yurdun önünde. öne benzer renkte araba geldi, kız yağmurda önüne bile bakamadan gitti arabanın arka koltuğuna oturdu 😅 biz yarılıyoruz gülmekten. sonra tabi hızlıca geri bize gelişi var 😂

0 oy
önce (1,342 puan) tarafından

İkinci oğluma doğum yaptım kaynanamla eltim beraber yaşıyor onlarda kaldım bı sure bebeğin bezi bitmişti sabah eltimin odasına girdim sabah sabah iş başında yakaladım nasıl kapıyı çektiğini bı Allah bide ben bilir çok utanmıştım.

Benim akıllı kocam ist dukyan işletirken metro market var büyük yılbaşı günü orda dukyana alışverişi yapiyo tabi mikyar yuksek olunca hediye felan aliyo eve geldi dedi can al bunu bu ne markette verdiler aldimki kırmızı kalp içinde iç çamaşırı benim saf kocam dukyanda elinde gezmiş bide 😂😂

Diyeceklerim bukadar

Ozaman eşimin restorani vardı dukyan metro market var İstanbul'da toptancı alışveriş yapınca önceden fişe göre hediye çıkıyordu 

Sabah sabah benim uykusuz gözler neler gördü sarhoş gibi bı daldım odaya😂😂herkes şok 

önce (8,485 puan) tarafından

Dukyan ismi mi bende dükkan mı diyorsun acaba diye anlamaya çalıştım 😅

ay bu çok fena😅 ama evde biri varsa kapı kitlenir ya

önce (26,504 puan) tarafından

Sabahın köründe evli ise hele de odasına girilmez ama kapı çalınır müsait mı diye sorgulanır 

Musaitmi diye derken sabahın körü kız ben en fazla 4 5 günlük doğum yapmışım uykusuzum sence omu aklıma gelir ben uyusunlar diye bebek agladimi hemen aliyordumki rahatsız olmasınlar  @Birbalannesi 

Olan oldu 🤗

0 oy
önce (1,384 puan) tarafından

Küçükken prezervatif vermişti ebe anneme bende babama sordum bu ne dıye babam utana sıkıla ilaç dedi 😃 tabi ben meraklıyım anneme de sordum sonrasında takılan bir şeye benziyor dedım. Annem de baban burnuna takacak dedı babama dedım nıye doğrusunu söylemedın 🫢 babam en son kızdı sorma bir daha dedı😃 

Diğeri ise yenı evlıyız eşimi sıkıştırdım bir yerde sırnaşmaya çalıştım eşime gece bilmem kork benden falan filan dedım hop kaynım çıktı birden gülerek kaçtı yanımızdan 🫢 hala gördükçe utanırım 😃

ahahah prezervatif herkese dert açıyor 😂

0 oy
önce (3,901 puan) tarafından

Çok varr 😅😅😅 ben ortaokula gidiyorum veliler toplantısımı ne vardı babam geldi dönüşte birlikte çıktık eve giderken bir yerde 3 film birden yazıyordu aaa baba 3 film birden varmış gidelim mi gidelim mi diye tutturdum babamda çok güldü he kızım gideriz dedi geçtik eve anneme dedim anne 3 film birden varmış babam götürcek diye annemde kahkaya boğuldu senin gidebileceğin bir film değil diye bende o sıra anlamadığım için üzülmüştüm sonradan anlayınca hak verdim 😅😅😅😅

önce (8,485 puan) tarafından
+1

Neymiş ki 3 film ben hâlâ anlamadım 

ayy o sinemadan osmaniyede en merkezi yerde vardı 🤦🏼‍♀️ geçmeye tırsardık ama başta ne olduğunu da bilmiyoruz sadece erkekler girip çıkıyor uzak durun burda diye uyarıyorlar bizi sadece 🤦🏼‍♀️ çok sonra öğrenmiştim😂😂

sadece erotik film yayınlanan sinemalar vardı 🤦🏼‍♀️

önce (3,901 puan) tarafından

Ben bide Ankaradayım ankara pavyonuyla meşhur 😅 bir kere ablam otobüse binmiş  adamın biri ablama 06 binası nerde demiş ablamda daha var gelmedik demiş pavyonun adı 06 pavyondu😅 gelince ablam demiş burası diye adamda feci utanmış yok burayı sormadım felan demiş ablamda orda çok utanmış 😅😅😅

0 oy
önce (6,017 puan) tarafından

Valla ben o zamanlar 15 yaşlar arasında falandim Birtane fırlama bir çocuk vardı babasının  prezervatifini bulmuş içinde su doldurmuş sallayıp sallayıp dururdu o zamanlar ben nerden bileyim bu ne görünce o zaman anladım onun o olduğunu 😅 iyiki gidişte banada ver bende sallayayim dememisim 😂

etgen aklıyla ben böyle bir şey derdim sanırım 😅

0 oy
önce (2,903 puan) tarafından

ya benim değil de ablamın yaptığı bir şey hshhsh .. küçükken aile apartman da yaşıyorduk , yemekler hep bearber yeniliyordu işte kuzen amca yenge falan.. bir gün yemek saati geldi yengem ablama dedi ki bakkala git ekmek al, giderken de amcana uğra söyle yemeğe gelsin geç kalmasın (amcamın evin altında dükkanı vardı) , ablam da bakkala gidip ekmek alıp yengem seni yemeğe çağırıyor hemen de gel geç kalma demiş bakkala.

önce (5,954 puan) tarafından

Adam gelmiş mi?

ben küçüktüm hatırlamıyorum da bizimkiler adam da üşenmemis gelmiş diye anlatıyor olayı:))))

aaaa 😂😂😂 

önce (3,767 puan) tarafından

Bunu daha önce okudum ama isim başkaydı. ☺️ 

evet daha önce burada anlatmıştım, nickim farklıydı.

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Ay benim de bir anım aklıma geldi 🤭😂😂3 yıl önce eltime kahve içmeye gitmiştim neyse mutfak da oturuyoruz hoş sohbet muhabbet ediyoruz telefonundan bana alışveriş sitesinden favoriye eklediği elbiseyi gösterecekti neyse bu favorileri girdi aşağı doğru inerken favoriye eklediği şey dikkatimi çekti o ne bacım öyle dedim 🤣🤣ay eltim kıpkırmızı olmuştu ben gülme krizine girdim onu görünce favoriye eklediği şey belden bağlamalı şeymiş ya süs gülme diyo bir yandanda Kendi gülüyor ay bak kimseye söyleme dedi yok bacım deli misin öyle birşeyi ben nasıl birine söylerim  ben bişe görmedim dedim 🤣 

önce (7 puan) tarafından

Ay işte nasıl desem eşi istemiş şeyinin üzerine takılıyormus bende onu İlk defa duydum orada görünce 🤣🤣

önce (961 puan) tarafından

Fantezi sanırım 😂😂

agdjshaka eşim de amazondan prezervatif almış. prime üyeliği var, ablam da bir şey alacaktı, şifreyi falan verin alayım dedim eşim sonra benim adıma hesap açıp prime üyeliği aldı onun şifresini verdik. çünkü eşimde hala en üstte çıkıyormuş 😅

önce (7 puan) tarafından

Aynen canım  😂😂 ben de ilk defa duymuştum eve gelince baktım bakmaz olaydım 🤣🤣

önce (7 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣

0 oy
önce (2,736 puan) tarafından

Arkadaşımın cocugu açılmamış prezervatif bulmuş. Babasına getirdi bizim yanımızda, babası kıpkırmızı oldu bizde utandık 😏😏😏

baba bu nee dedi 🤣🤣🤣🤣

prezervatif fena sıkıntı ben de diyorum eşime iyi sakla diye 

0 oy
önce (1,910 puan) tarafından

BBir kaç haftalık evliydim. Dolayısıyla eşimin ailesiyle konuşurken çekinirdim . Sürekli gülümseyerek konuşurdum telefonda bile. Bir haftalığına eşimin annesi yalnız başına köyde kalıyordu. Ve bir gün boyunca haber alamamıştık. Tenha bir köy. Eşimin babasıyla telefonda konuşurken 'Annemle görüştün mü baba? ' dedim. O da 'yok ya başına bişey mi geldi gidemiyorum' dedi. Her şeye gülümseyerek konuşan ben de ' merak etme baba ölse haberin olurdu ' dedim kahkaha atarak. Eşim buz kesti. Kayınpederim sustu. Ben kıpkırmızı oldum. O anı hayal et işte. Hala hatırlayınca utanırım. Ama gülerim de 🤣🤣

önce (1,910 puan) tarafından

Bir de şey var. İlkokulda İngilizce sınavında kopya yazıp eteğimizin altına bacağımıza bantlamıştık. Erkeklerde bunu yaparken görmüşlerdi. Sınavdan önce hoca herkesin yerini değiştirmişti. Benim yanıma da bir erkek denk gelmişti. Sınav başladı. Ben tabi kopya çekemedim çocuğun yanında. Çocuk oflayıp puflamaya başladı. Sonra ' eteğini aç da biraz bakayım ' dedi. 🤣🤣🤣 O sınavda ne ben kopya çekebildim ne yanımdaki garibim 🤣🤣

😂😂😂 eteğe kopya işi hep sıkıntılıydı😅

0 oy
önce (461 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Nisanlilik donemindeyiz esimin ailesine ilk jez yemege gittik esim bana kas goz isareti yapiyo osaya gecelim diye bide kaynanam demezmi anneme iste ilk evine geldigi icin kizimiz hediyesini verecek nisanlisi diye

Altin kolyeni takcam demisti bana 🩶🤣🤣🤣🥰😜

Annem tamam desi siz nasil uygun gorurseniz 

Esimle gectik odaya 

Koltuga oturduk esim parfum aldim dedi sana bi pis yapti bende baska parfum SIKACAK sandim optu kucucuk dudagimdan ama. Varya

Ben Bildigin kirmizi oldum esim guluyi

OOdadan hemen ciktim mutfaga gectim kaynanam annem yok utanmasinlar diye gitmisler sesleri geliyo ama tuvalet ve mutfak karsi karsiya bide esim beni kucakladi yanagimdan. Operken kayinbabam. Gordu bu seferde cok utanmistim ikisindede

nişanlıyken böyle şeyler heyecanlı oluyor😂 herhalde hepimiz yaşadık bunu

Sormaobaya heycanliydi ay

0 oy
önce (2,317 puan) tarafından

Markette kasiyer olarak çalışıyordum yaşım 19 20 arası bir şey o kadar uzağım ki bu konulara kasalarını önüne prezervatif koymuşlar ben akıllım parfüm zannediyorum onları yanımdaki arkadaşa hiç tester yok acaba nasıl kokuyorlar alırdık falan diye konuşuyorum ayy rezil olmuştum kız gülmekten yerlere yattı sonradan öğrendim ki parfüm değil farklı bir şeymiş 🤪

bizler bilmiyorduk böyle şeyleri ya çok mu saftık acaba 😂

önce (2,317 puan) tarafından

Benim 5 yaşındaki oğlum neler biliyor tabi bu konulardan bahsetmiyorum çok soru soruyor ulan diyorum ne saf ***** misim 5 6 yaşlarında hayatta onun gibi olamadım 😀 bazen chatchpt soruyorum valla hala bilmiyorum sorduğu şeyleri 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 399 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 443 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 865 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Miraeymen (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.