0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (376 puan) tarafından

Kızlar Bn çok isterim oğlumun gözleri renkli olsun ama olmadı. Babasına çekti şimdi hamileyim İnternete Bi akım vardı işte böyle ekran fotoğrafına hangi bebeği koyarsan doğduğunda bebeğin ona benzermiş. Doğrumu ben renkli gözlü olmasını çok istiyorum ya 

18 Cevaplar

0 oy
(358 puan) tarafından

Sen renkli gözlü müsün? 

(376 puan) tarafından

Evet  renkli gözlüyüm  babam tarafı hep renkli gözlü 

(358 puan) tarafından

%50 ihtimal var zaten renkli gözlü olması için :D 

(376 puan) tarafından

Ay inşallah çok istiyorum  ben çok severim :))

-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından

Eşinin genlerinde de renkli gözlülük varsa ihtimali artar

Mesela annem babam ikiside renkli gözlü değil ona rağmen kardeşim mavi gözlü çünkü hem anne hem baba tarafından renkli göz var böylelikle çekinik de olsa 4te 1 ihtimalle renkli olabilir gerçekten de 4 kardeşiz tek o mavi gözlü 

Kızım da bn kahverengi gözlü olduğum halde mavi gözlü çünkü bnm genlerimde de var babası da yeşildi ihtimal arttı o yüzden 

(616 puan) tarafından

Şimdi şöyle bnm dedem resmen güneş gibi bi adamdı masmavi gözlü babaannem de kapkara öyle böyle değil baya esmer 😂 11 kardeşten bi babam bi en küçük amcam esmer  bi halam normal geri kalanlar hep kumral gözler bal rengi 

Babam ve küçük amcam esmer oldukları halde de bi onların oğulları maviş çünkü hem annemde hem o yengemde ailesi renkli gözlü

dominant  çekinik gen çaprazlama vs diye bak netten aslında demek istediğimi daha iyi anlarsın 

(376 puan) tarafından

ben denedim o isi iki cocugumdaha 😀😀😀 hatta ikinciyi doguracagim zamanhamile kalinca yani kendi cocugumun ekrandan kaldirdim tanimadik baska bebek ekledim . ayva yedim gamzeli olsun diye ikisindede tutturamadim kendi genlerimi aktaramadim

(616 puan) tarafından

Ayva bende yedim gamzem yok ama gamzeli oldu lavin😂 

(376 puan) tarafından

Of ama ya bnm anne tarafı gamzeli bnm de böyle hafif var. Bu genlerim çocuklarım almıyor ya bu 2. Merakla bekliyorum Vala. 😄😃 tabi önce sağlıklı olsun da o ayrı tabi 

(376 puan) tarafından

😀😀😃 aman kiz masallh 20 bin veriyosun gamze yapiyolar yanaga tip ilerledi 😀😀😀 goz rengi bile degisiyo yani😀😀 nasip iste 

0 oy
(1,462 puan) tarafından

Eltimin gelinide yaptı 9 ay ekrana baktı sonuç babasının kopyası bı kız doğurdu 😂öyle şeylere inanma genlerde varsa olur haa kardeşim kahverengi gelinde öyle ama yigenim yeşil gözlü bir Yağız olacak 🤔

(376 puan) tarafından

Ay ne yapim ya  çok istiyorum  kaynanam ela gözlü ama çok güzel   benim de anne tarafı sarışın  baba tarafında sarışın renkli gözlü inşallah benim bebeğimin gözleri babam kine çeker ekranda var en son inanacağım şey ama ne yapim ya :(

0 oy
(15,336 puan) tarafından

Bende koca ayı da kahverengi gözlüyuz. Babam ve tüm sülalesi mavi gözlü biz çoçuklar hiçbirimiz değil 

Kızım maviy gözlü doğdu değişe değişe yeşil oldu 3 buçuk yaşında 

Babanizda varsa olabilir direk anne baba değil büyüklerden alıyorlar göz rengini 

(376 puan) tarafından

Evet canım babamda mavi gözlü abim yeşil gözlü. İnşallah olur

0 oy
(11,778 puan) tarafından

Eşim ve 2 kardeşi renkli gözlü hele ki eşimin göz rengi çok nadir bir renk mavi sarı yeşil ela hepsi karışık bende 3 tane doğurdum. Bizde çok istedik 3 kişiden biri kişi bile renkli olmadı 3 üde göz rengi benim gibi simsiyah hahaa

0 oy
(1,975 puan) tarafından

Benim dedem renki gözlüymüş ama ne torun ne benim kızım olmadı baştan renkli gözlüydü Ama degişti sağlıklı olsunlarda ama bende istemiştim seviyorum yani renkli gözü:)) 

0 oy
(285 puan) tarafından

Ben yeşil gözlüyüm.. ailede herkez kahverengi gözlü sadece babamın dedesi mavi gozluymustu bide annemin teyzesi yeşil... Banada geçmiş yeşil göz.. oğlum var oda ela ile yeşil arası göz rengi... Ailede olunca geçebiliyor...

0 oy
(4,009 puan) tarafından

Ekrana bakarak olsa herkes mavi, yeşil gözlü çocuklara bakardı inanmayın. Çocuğunuz sizden renkli göz geni alıyor ama eşinizden de alması gerekiyor. Benim babam, babannem ela gözlü, annemin kendi babası, dedeleri mavi gözlüymüş ama biz 4 kardeş annem gibi kahverengi gözlüyüz. O yüzden ben kızıma hamileyken hep kahverengi olacak diyordum ama babası gibi yeşil gözlü oldu. Şimdi ikinciye hamileyim bunda ne olacak merak ediyorum açıkçası 

(376 puan) tarafından

Ben ilk oğlumda hiç düşünmedim bile diyordum zaten yüksek ihtimale mavi gözlü olur olmadı o yüzden bu bebeğimde Bi ihtimal

0 oy
(9,484 puan) tarafından

renkli göz geni çekiniktir. eşimin ailesinde varsa bir ihtimal olabilir. annemin gözü yeşil bizler hep kahverengi. eniştemin ailesinde de yeşil göz var, yeğenlerime olur belki dedik olmadı. 

ha bazen anne baba kahverengidir ama çocuk renkli olur. çekinik taşındığı için genler görünmez bir araya gelene kadar. 

(376 puan) tarafından

Öyle Vala bnm baba tarafı komple mavi gözlü bütün amcalarım halalarım çocuklarıda tek tük yeşil gözlü oldu Bn ve abimde yeşil gözlü yüz Bi ihtimal daha var 

(9,484 puan) tarafından

eşinde de varsa denk gelirse olabilir 

0 oy
(7,455 puan) tarafından

Renkli ve kahve göz birleşmesi yarı yarıya diye hatırlıyorum canm ben . Benm eşim ela ( yeşil gbi) ben kahveyim kızım kahve oldu 

(376 puan) tarafından

Evet öyle Bi ihtimal varmış Allah nasip ederse inşallah ☺️

0 oy
(349 puan) tarafından

Benim Babam ve 3 kardeşim mavi gözlü Sarışın ama her iki çocuğum kahverengi gözlü 🤣

(376 puan) tarafından

Nasiplerini almamışlar demeki😃

0 oy
(26,749 puan) tarafından

Kime baksan ona çeker derlerdi büyüklerimiz onlar deyince hurafe oluyor lincleniyor internette akım olunca herkes yapıyor :) 

Ailede renkli göz varsa sizde ya da babada olabilir üst Soydan birilerinde varsa da olur ama olasılığı azdır hiç kimse renkli gözlü değilse resme bakarak olmaz zaten 

(26,749 puan) tarafından

Babamın ailesi full renkli gözlü babam halam dedem babaannem hepsi renkli gözlü idi annem kahverengi sadece bir kardeşimizin ki dedemize benzemiş diğerlerini hep kahve ki babamın gözleri çok güzel benim her şeyim full babaya benziyor gözler anneden alınmış 😂 bütün ergenliğim de bunu sorguladım ben her yerim benzemişken gözlerim neden değil diye 

0 oy
(203 puan) tarafından

Valla bende inanmazdım. Ayşegül kurt var fenomen dkdndndn gulamiiy olan onun kızı almiraya çok baktım resmen aynısı olsu babası esmer ben kumral ailede renkli gözlü dedem falan var ama almiraya benzetiyorlar hajahaj

(376 puan) tarafından

😃😀 ya çok tatlı  

0 oy
(8,257 puan) tarafından

Sağlıkla dünyayı görsün de kahve gözlü olsa ne olur mavi olsa ne olur. Ben kendi adıma korkarım böyle isteklerden. 

Ben yeşil gözlüyüm eşim kahve, oğlumuz önce yeşil sonra ela oldu. Bana göre dünyanın en güzel gözleri oğlumun çünkü bana başka kimse öyle pırıl pırıl bakmayacak. 

Böyle heveslerle uğraşmayın derim. Geleni "verenden" ötürü sevin.

0 oy
(6,280 puan) tarafından

Vallq ben dahil kendi aileden bir tane renkli göz yok 1.derecelerde dedem mavi gözlüyüm tabiki kocam ve kaynim mavi gözlü ben hiç düşünmedim kime çeker diye eli ayağı düzgün sağlıklı evlat olsunda dedim..

Glhe sonuç nemi diye sorarsan allah nazardan saklasın çok.dikkat çekici bir çocuğum oldu gözlerine bakan birdaha bakıyor  bazen disarda yuruken uyusun diye bakıyorum 

0 oy
(5,845 puan) tarafından

Dene belki olur umut dünyası:)) %50 şans. Sizde olmasa bile dedelerde ninelerde varsa renkli göz olabiliyormuş genetikle geçer yani. Fotoğrafa baktım inandım oldu diyebilirsiniz sonunda😁

0 oy
(1,443 puan) tarafından

Genel de babadan aliyolar göz rengini biz iki kız kardesiz gozlerimiz kahve rengi anneminkiler renkli ondan alamamisiz

0 oy
(2,313 puan) tarafından

Benim eşimin gözü ela, benim göz rengim koyu kahverengi, oğlumun koyu gri oldu ... eşimin rahmetli annesinin gözleri öyleymiş benimde anneanemin masmavi...yani gelebiliyor 7 öbek olsa benziyor 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 1,019 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Citipiti (5,845 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 415 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lidaadill (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Efemmm (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.
28 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Semaan (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,838 soru

24,436,406 cevap

352,914 kullanıcı

...