Kızlar dört buçuk yaşında yani inanin yeni alıştığı zaman daha iydi şimdi en az günde bı kere de olsa yapıyor gidiyor tuvalete diyor anne kaçırmışım çok az ama sürekli olunca artık sinirlerim bozulmaya başladı kreşe gidiyor orda da aynı enfeksiyon yok götürdüm doktora
Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım psikolojik desem bişey yaşamadi yani
Nolur bı akıl verin ya
Dikkat çekmek için yapıyor olabilir
Benim kızımda 4 yaşında 3 ay kadar önce tuvalete kadar gider orada yapardı
Yaa acaba niye dikkat çekmek istiyor olabilir ki düşünüyorum aklıma bu ara hiçbirsey aklıma gelmiyor
Ayaklarını üşütmüş olabilir bnm oğlumda 4 yaşında tuvalete gidene kadar kaçırıyordu doktora götürdüm enfeksiyon yok dedi sadece ayaklarını üşütmesin dedi
Bı dikkat ediyim bakiyim devam edecek mi
Aynı benim oğlum yaklaşık 2 ay devam etti bu durum aldığım çamaşırın haddi hesabı yok yıkmaya dayanmıyordu yetmiyordu çünkü günde en az 5 kere değişiyorduk saglik ocağı çocuk doktoru normal dedi urolojiye gittik normal dedi yinede bide çocuk urolojisine götürdüm oda bisey yok normal deyince bıraktım 😀 daha yeni bitti şükür son 2 haftadır normale dondu yapmıyor geçici yani ama umarım sizinki uzun sürmez
Ayy inşaallah ya çok yorucu oluyor stres yapıyorum bende
Şey geçen yıl benim kızımda öyleydi şuan 5 yaşında oyun oynamaktan tuvalete gitmeye üşeniyordu son raddeye gelince de kaçırıyordu tuvalete koşana kadar sürekli hatırlatmak gerekebilir kızım çişin varsa yap öyle oyna diye
Tamam canım çok teşekkür ederim
1,494,881 soru
24,421,589 cevap
351,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın