0 oy
128 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,796 puan) tarafından

Kızlar dört buçuk yaşında yani inanin  yeni alıştığı zaman daha iydi şimdi en az günde bı kere de olsa yapıyor gidiyor tuvalete diyor anne kaçırmışım çok az ama sürekli olunca artık sinirlerim bozulmaya başladı kreşe gidiyor orda da aynı enfeksiyon yok götürdüm doktora 

6 Cevaplar

0 oy
(1,796 puan) tarafından

Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım psikolojik desem bişey yaşamadi yani 

-Reklam-
0 oy
(1,796 puan) tarafından

Nolur bı akıl verin ya

0 oy
(357 puan) tarafından

Dikkat çekmek için yapıyor olabilir 

Benim kızımda 4 yaşında 3 ay kadar önce tuvalete kadar gider orada yapardı

(1,796 puan) tarafından

Yaa acaba niye dikkat çekmek istiyor olabilir ki düşünüyorum aklıma bu ara hiçbirsey aklıma gelmiyor 

0 oy
(354 puan) tarafından

Ayaklarını üşütmüş olabilir  bnm oğlumda 4 yaşında tuvalete gidene kadar kaçırıyordu doktora götürdüm enfeksiyon yok dedi sadece ayaklarını üşütmesin dedi

(1,796 puan) tarafından

Bı dikkat ediyim bakiyim devam edecek mi

0 oy
(78 puan) tarafından

Aynı benim oğlum yaklaşık 2 ay devam etti bu durum aldığım çamaşırın haddi hesabı yok yıkmaya dayanmıyordu yetmiyordu çünkü günde en az 5 kere değişiyorduk saglik ocağı çocuk doktoru normal dedi urolojiye gittik normal dedi yinede bide çocuk urolojisine götürdüm oda bisey yok normal deyince bıraktım 😀 daha yeni bitti şükür son 2 haftadır normale dondu yapmıyor geçici yani ama umarım sizinki uzun sürmez 

(1,796 puan) tarafından

Ayy inşaallah ya çok yorucu oluyor stres yapıyorum bende 

0 oy
(305 puan) tarafından

Şey geçen yıl benim kızımda öyleydi şuan 5 yaşında oyun oynamaktan tuvalete gitmeye üşeniyordu son raddeye gelince de kaçırıyordu tuvalete koşana kadar sürekli hatırlatmak gerekebilir kızım çişin varsa yap öyle oyna diye 

(1,796 puan) tarafından
+1

Tamam canım çok teşekkür ederim 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 264 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_8704373 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 154 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.
0 oy