SEDEP sosyal yardım başvuru sonuçlarımı nasıl anlarım?

0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (461 puan) tarafından

Kızlar selam sedepe sosyal yardım için başvuru yaptım iki yardım onaylandı gözüküyor bir tanesi süt yardımı fakat diğerini anlayamadım yardımcı olurmusunuz ekonomik destek tamamladı yazıyo 

Geçim sofra desteğinde ödeme olarak yazıyor

3 Cevaplar

0 oy
(662 puan) tarafından

Kart gelicek ama bu nezamani bulur belli olmaz kart geldikten sonra 153 arayıp aktiflestiriyirsun her ay 2 bin yatiuor süt aydan aya veriliyor bazen akşama oluyor

(461 puan) tarafından

Aradım 153 ü ama market kartı vs gibi bişey demediler sadece süt yardımınız var dediler

(662 puan) tarafından

Geçim sofrası ödeme dediyse kart var cnm basilma aşamasında benim kız kardeşim 3 sene bekledi ilk iki sene kurul onayına sunuldu yazdı geçen yılda onaylandı ödeme yazdı ama ne süt var ne kart bir yıl doldu kartı yeni geldi süt hala gelmedi aynı durumu komsunda yaşadı bazılarına aynı ay cikiyir kartı gönderiliyor beli olmuyor yani senin de kart var ama basilma aşamasında bunu 153 göremiyor malesef 

(461 puan) tarafından

Ay valaha öyle bi sevindim ki Allah'ta seni sevindirsin çok sağol 

(662 puan) tarafından

İnşallah cnm kart gelirse mutlaka yaz bana merak etim🙂sayfayı kaydet

(461 puan) tarafından

Tamam haber edeceğim

-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından

O sofra desteği kırmızı kartmı ben onu aldım pişman oldum market kartı varya kadınlar kavga eti kalabalıktan canımı zor kurtardım 

(461 puan) tarafından

Nedenki

(717 puan) tarafından

Bayrama yakındı Bi arkadaşımla sosyal markete gittik kadınlar erkekler karışık tı hepsi milet içeri girmek için birbirlerini itiyorlardı içlerinden 9 aylık hamile Bi kadın bayıldı içeri aldılar ay çok kötüydü yani o an kapı açılsaydı varya yere biri düşse ezilecekti ha   artık mecbur bırakıp geldim geçen yılda sosyal kart için Bi sürü kadın toplanmıştı sonra sıra kavgası çıktı Bi tane yaşlı büyük kadın yere düştü 2000 fazla insan kadının üstünde tepindiler. Kadın hastaneye yetişmeden yolda vefat eti 

0 oy
(367 puan) tarafından

Bende başvuru yaptım ama neredeyse 1 senedir kurul onayında yazıyor. Artık umudumu kestim. Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı bir yardım dı. Kendisini hapse attıktan sonra her şeye kayyum atandı bu yüzden vermezler artık diye düşünüyorum.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

SEDEP süt yardımı onaylandığını nasıl anlarım?
SEDEP üzerinden yapılan başvurularda süt yardımı onaylandığında sistemde ilgili yardım başlığı altında onay durumu aktif olarak görünür. Başvurunuzun durumunu e-Devlet veya belediyenin sosyal yardım sorgulama ekranı üzerinden takip ederek, onaylanan yardımların detaylarını görüntüleyebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
SEDEP ekonomik destek tamamlandı ne anlama gelir?
SEDEP sisteminde ekonomik destek tamamlandı ibaresi, başvurunuzun inceleme aşamasının bittiğini ve yardımın hak ediş durumuna geçtiğini ifade eder. Bu durum, kurumun ödeme planına dahil edildiğinizi ve yakın zamanda yardım ödemesinin hesabınıza tanımlanabileceğini göstermektedir.
Geçim sofra desteğinde ödeme yazması ne demek?
Geçim sofra desteği kısmında ödeme yazması, söz konusu yardımın onaylandığını ve ilgili tutarın tarafınıza ulaştırılması için hazırlık yapıldığını belirtir. Bu aşamadan sonra ödeme, sisteme kayıtlı olan banka hesabınıza veya PTT üzerinden adınıza tanımlanarak aktarılmaktadır.
SEDEP sosyal yardım başvurusu sonuçları ne zaman açıklanır?
SEDEP sosyal yardım başvuruları genellikle 15 ila 30 gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılır. Başvuru yoğunluğuna göre bu süre değişiklik gösterebilir, ancak onaylanan kalemler sistemde anlık olarak durum güncellemesi ile kullanıcılara yansıtılmaktadır.
Onaylanan sosyal yardımlar hangi hesaba yatar?
Onaylanan sosyal yardımlar, başvuru esnasında verdiğiniz IBAN numarasına veya adınıza açılan PTT hesabına yatırılır. Eğer sistemde kayıtlı bir banka hesabınız bulunmuyorsa, ödemeleriniz kimlik numaranız ile PTT şubelerinden çekilebilir durumdadır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (8,847 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 943 göst.
+2 oy
13 cevap 1,195 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 222 göst.

Kategoriler