0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,575 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Genç yaşta fıtık ameliyatı olan varmı.  Nasıl geçiyor süreç beldeki fıtık patlamış benim görümcenin ayağının üstüne basamıyormuş. Yaş 32. Kesin ameliyat demiş özelde 100 bin yuh . Şehir hastanesinde çok bekletirlermi acaba . Orası geç ameliyat yapar diye özele gittiler.

7 Cevaplar

0 oy
(1,584 puan) tarafından

100 bin nedir yahu ohaaaaaaa cusss milleti nasıl somureceklerini şaşırdılar para kolay kazanılıyor sanki 

(1,575 puan) tarafından

Aynen ya . Çok şaşırdım bende yazık o kadar paraya

-Reklam-
0 oy
(214 puan) tarafından

Teyzemin kızı yakın oldu devlette 30 yaşında daha çok rahat simdi

0 oy
(27,104 puan) tarafından

Benim annem oldu üniversitesi Hastanesi'nde 50 bin civarı bir şey vermişti şu an daha iyi. 

0 oy
(37 puan) tarafından

Ben oldun canım fıtık patlamıştı benim de ayağımın üzerine basmayı bırak ayağa bile kalkamıyordum uyuşma kramp devlet hastanesinde oldun ben ama doktorumuz tanıdıktı MR çekildim öğleden sonra MR sonucuma baktı doktor ve yarın acil ameliyata alcam dedi benim sürecim çok hızlı oldu 1 günde ameliyat kararı alındı ve ertesi gün ameliyat oldum ilk 15 gün biraz zor geçti ama 15 günün sonunda daha iyiydim kendi işlerimi kendi başıma halledebiliyorumdum şu an 4 yıl oldu hala 3 fıtığım daha var ama iyiyim kendimi zorlamadığım sürece dikkat ettiğim sürece nir sıkıntı olmuyor sormak istediğin merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin 

0 oy
(1,364 puan) tarafından

Teyzem 40lı yaşlarda patlamisti çam sakurada ameliyat olmuştu istanbulda sırayı hatırlamıyorum 

0 oy
(7,504 puan) tarafından

Ablam 27 yaşında o da fıtık ameliyatı oldu gerçekten yürüyemiyordu hastaneye gittiler 2 günü mü öyle bir şeydi hemen ameliyata aldılar zorla bir süreç ama şu an çok şükür bütün işini kendi yapıyor yani ayakta yani o da ayağa hiç kalkamıyordu o zmn

0 oy
(24,318 puan) tarafından

Eşimin kuzeninin eşi olmuştu. 2 3 ay ise gidemedi. Ama hep ayakta duran bir iş olduğu için olabilir. Zor bir süreç. Nerde ameliyat oldu hatırlamıyorum. Allah şifa versin. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
5 cevap 128 göst.
8 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 142 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Tansugoc (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.

Kategoriler

1,498,739 soru

24,481,533 cevap

356,898 kullanıcı

...