Selamlar,
Şu günümüz teknolojisinde hala radyo mu kaldı diye düşünebilirsiniz😊 Fakat ben radyo programlarını dinlemeyi çok seviyorum. Normalde TV de çıksa hiç sarmayacak programı, radyoda keyifle dinliyorum.
Siz de sever misiniz, yoksa ilginizi çekmiyor mu🤔🤗
Çook severim hemde , bu aralar kahve sunumlarımın en iyi yandaşcısı hatta, annemden gelen bir alışkanlık olsa gerek evimizde hep bir radyodan gelen müzik sesi vardır📻
Çok tatlı bir radyo, ayrı bir nostaljik hava katıyor.
Forograf cok hosuma gitti
Çok teşekkür ederim 🤗🌸
Ben çok severim özellikle arabada giderken hoşuma gider oradaki programlar
Arabada süper oluyor gerçekten.
arabayla bir yere giderken anca😅 lisedeyken dinlerdik şimdi spotify sağolsun 😅
rabarbayı dinlerdim önceden, mesut süre ama sonra onu da bir ara ifşaladılar, işte taciz maciz şeyleri. ne kadar doğrudur bilemem ama bir soğudum adamdan
Evet okudum o haberleri, ben de soğudum, ki yanını da kaldırdılar zaten.
YouTubea yüklemişler bütün bölümlerini, bir kanalda gördüm da hatırlamıyorum.
ilişki testini de izlerdim hep.
işte bir hata her şeyi bitirebiliyor.
Valla eğer haberler doğruysa hata olarak değil, suç olarak görüyorum. Şu taciz, tecavüz zanlıları toptan ortadan yok olsa, gram üzülmem.
ha tabi canım, tartışmasız suç
Bende dinliyorum en çok mutfak toplarke
Mutfakta da severim, kulaklıkla çok iyi gidiyor.
Ben lisedeyken severdim serdar gokalp vardi radyocu onun programi cok komik oluyordu
Okul dönemleri, yolda giderken daha çok dinlerdim ben de. Şuan çocuklardan, bir tık azaldı.
Yanlış hatırlamıyorsam gecelik diye yayını vardı. Yaklaşık 15 yıl var belki ☺️
Arac kullanırken aciyorum
Yolda harika oluyor.
Çevremin dediği kadar eski kafalıyım arabada yolculukta çok severim telefonumdan bile radyo açıyorum kardeşim ablaaa yaaa birsürü uygulama var desede inatla radyocuyım
Benim de telefonda uygulamalar var, direkt radyoya bağlayıp dinliyorum. Podcastlar de iyi oluyor.
Nostaljik radyodan almıştım 3 sene olmak özellikle sabahları kahvaltı hazırlarken akşam yemeği ve mutfak toplama esnasında sıkça açıyorum bende çok seviyorum bazen telefonu bağlıyorum ama çoğu zaman kendi radyo kanalını açıyorum her tür müzik türkü var ilk alırken süs niyetiyle almıştım ama bu kadar seveceğim aklıma gelmemişti :)ayrıca yazın pikniğe giderken de yanımda hep götürüyorum güneş enerjisi de var şarjı hiç bitmiyor çok keyifli olıgor
Kız şuan hep hoparlörler var, direkt telefona bağlayıp açıyoruz. Ama radyo ayrı bir hava verir, orası ayrı.
Eşim o hoporlerden de aldı aslında ama bende radyoyu dinlemek değil de dekor amaçlı kullanmak istemiştim sonra bi açınca hoşuma gitti hoporler olduğu gibi duruyor eşim bile bi yere giderken radyoyu aldın mı diyo eşim zaten araba alım satımı yapıyor kışın özellikle modelli araba almıyor o arabalarında bazılarının radyosu çalışmıyor dolaşmaya falan çıktığımızda arababınki bozuk senin radyoyu al diyo 🤣açıp Ordan dinliyoruz bizim radyo çok amaçlı kullanılıyor herhalde haahah
'' radyoyu aldın mı'', çok hoşuma gitti bu cümle. Çok nostaljik, hoş bir duygu uyandıyor 😇 Z kuşağından olmadığımız o kadar belli oluyor ki şuan 😅
Aslında 24 yaşındayım Z kuşağıyım sanırım ama içimde o Z kuşağı hissi hiç olmadı sanki 90 larda çocukluk yaşamış birisi gibiyim:)
Yaşına göre olgunsun o zaman diyelim 😊
Tabiki kendimi bildim bileli 😄😄 buda bnm radyo kirptim yanında tatlı vardı asefen gelirse diye😄
Çok tatlı bir radyo, 🤗
Çok fonksiyonlu bide 😄😄 elektrik gtti geçen hemen ışığı yandan açtım . Bluetootha bağlanıyor. 😄😄
Eşim almıştı iki yıl önce falan
Ooo son model radyolardan 🤗 görüntüsü bile çok güzel.
He ya 🌸 teşekkür ederim cnm 🌸
Evdeki işleri radyo sayesinde daha keyifli yaparım son ses
Dimi, süper enerji veriyor.
İşe giderken serviste açardı şöfor doğancan vardı onu açardı güzel sarardı ama onun harici kendim hiç dinlemedim
Doğancan hala var, severim kendisini 😊
Evet komikti 😊😊
Bekarken her aksam dinlerdim programa evli olup esiyle borlikte dinleyenler katilirdi ozenirdim evlenince ben de esimle dinlerim diye dusunuyordum. Artik arabada denk gelirse dinliyoruz sevdigimiz programlar var oyle.
Hiç arayıp katılmadım 😊 ama bağlanıp, konuşanları hep tebrik ederim.
Sadece arabada
Arabada çok iyi gidiyor, ama benim için mekan çok önemli değil.
Evde dizi izlerim veya YouTube müzik açarım ama yolda radyo severim
Alışkanlıklarla da alakalı tabi🙂
Kafa radyo dinliyorum bir de radyo tiyatrolarını dinliyorum
Kafa yı YouTubedan takip ediyorum genellikle. Ama ekranı kapatıp, radyo programı gibi dinliyorum daha çok. Aşırı iyi bir kanal 🤗
Zekirdek ve sivrisinek bayıldığım iki programdan. Bir de matraks var. Harikalar ya
Çok severim dinlemeyi halada dinliyorum yaş 24 birde nostaljik arabesk falan çok severim. Eşim plak almış geçen benim için hala açar dinlerim iş yaparken eski şeyler çok hoşuma gidiyor 😊
Plaklar da çok nostaljik, alsam hoş olurdu.
Son zamanlarda dinleyemiyorum ama yıllarca MATRAX bu bir radyo programıdır dinledim. Çok severim
Benim favorim gazoz ağacı idi 😊
Ben de çok severim bekarken telefonum da yoktu ful radyo dinlerdim ama evlendikten sonra dinleyemedim artık 2 yıldır dinlemedim ama severim çok hele telefonum yoktu ya yoklukta daha çok hoşuma giderdi her gece seyru sefer programı vardi babamlarin telinden gizlice istek parça isterdim okununca çok sevinirdim
Telefonlardan önce 1 numara aletti zaten🤗
👍🥰
Oldum olası çok severim yaa bekarken bile çok dinlerdim şimdi dandini fiş fiş kayıkçı eeeee eeee eeee dinliyorum yedi yirmi dört
Hepimizin müzik listelerinde vardır bu parçalar bence 😊
Kesinlikle anne unvanını alan herkeste var 😅
1,494,780 soru
24,419,770 cevap
351,485 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın