Sorum yukarida
salata, yayla çorbası, turşu daha da bir şeye gerek yok bence
ha annem bulgur işine girince fellah köftesi veya ekşili köfte de yapardı
Tuzlu yoğurt çorbası ve salata yapıyorum
Valla ben icli kofteye kiyamiyorum 2ser 3esr pisiriyorum yanina borek yapiyorum genelde ama biri yapsa soyle 5 tane icli kofte tek baisma yesem ayranla yemek isterim hic bisey istemem baska
Ben züccaciye beyaz eşya satandan aldım ama dur bulup atayım
Bu canım
https://ty.gl/ztyp6wj2dlf31
Ama bu kıyma makinesi linki canım açınca kıyma makinesi çıktı🤔 içli köfte aparatları görmüştüm bende trendyolda falan ama işe yaramaz diye almadım😄
Tamam işte o aparatla yapıyorum canım kıyma kısmından bulguru çekip sonra aparatı takıyorum oyulmuş çıkarıyor ben koparıp kapatıyorum
@Feyz canim sen kendi acindan haklisin dusuncene saygi duyuyorum ama benim dusunce yapimla cok farkliyiz bak simdi 30 tane icli kofteye yarim kilodan fazla kiyma gidiyo 3 kisiyiz evde 5er tane pisirsem 2 kez yiyebiliriz onu ama azar azar yapinca 3 4 kezi bulduruyorum ugras olarak da 3 bucuk yasinda bi oglum var onun yaninda boyle seyler yapmak mumkun degil anca o uyuduktan sonra yapabilirim aksam 10 da basina oturuyorum 12de bitiyo elde aciyorum ben aparatim falan yok simdi bi de hamileyim ben onu yogurana kadar catlarim normal bi yemek yapana kadar kac kez dinleniyorum onun basina gecip yapamam yani hem maddi hem manevi acidan benim icin zor bi yemek bu ayrica hepsini gectim nefsim istiyo diye cok yiyemem ben hayatimin hic bi doneminde canim sunu cok istedi deyip de tika basa yemedim binde bir canim bisey ister onda da az yerim nefsimi simartmak istemem elhamdülillah o da boyle cok bisey istemez nadir ister hamilelik durumu bunun disinda tabi hamileyken ne istersem yerim sende kendince haklisin canim cekmis yemeyim mi diyosun ama benim yapima ters bu ha bak disariya elim cok aciktir kaynim kayinbabam kardesim annem cok severler onlara her geldiklerinde hazirda varsa pisiririm kayinvaldemin de annemin de derin dondurucusu var bi tepsi yapar goturur dolaplarina koyarim ya da komsularim bazen der kapinin onune sofra kuralim otururuz diye ben genelde bu tarz seyler yaparim birinde icli kofte yaptim bi tepsi birinde manti yaptim 3 bezeden ama kendi nefsimi simartmak istemem
@Kahvelihuzur tamam canım çok teşekkür ederim
Güzel bı çorba ve salata🤌
ay hamileliğim boyunca hep aşerdim kimse de yapmayı bilmez yaaa ben tarif indirip yapacaktım hep öyle kaldı kendim yaptığım şeyleri de yiyemiyorum sanırım doğurcam ama daha yemedim içimde kaldı 😂😂😂😂
Ahh bu erkekler valla bı değişik bunlar hamile kalırsın sanki o hamile tavır yapar doğum yaparsın lohusalıgi bile yine onlar yaşıyor
malesef cidden çok yoruyor erkek kardeşim 10 yaşında evime geldi eşim de tutturdu bna su getir bnde belim ağrıyor uzanıyorm ve yorgunum tm dedim bağırdı fln kardeşm kalkmama izin vermedi gözleri doldu o kalkıp su getirdi öyle canım yandı ki o an
Allah yanına bırakmasın bacım ne diyim taş kafalılar bunlar
Allah yanına bırakmaz tabi bunu biliyor olmak bna güç veriyor şuan bı bardak su bile versem hep Allah'ım hakkımı helal etmiyorum diyorum her Allah'ın günü bunu diyorum yüzüne de diyorum pişkin sabah işe gidecek mal bu adam yemin ederim dengesiz bı yaptığı bir diğerini tutmuyor işteyken ariycan napyosn evi temizliyorm diyince yapma yorulma eve gelim Berber yaparz dicek akşam da gelip kavga edicek çözemedim ve Allah'a bıraktım
En iyisi de o Allah'a havale etmek
Mercimek çorbası.salata.yoğurtlu mezelerde gider yanında.
Biz limon domates yeşillik ayran tıpkı lahmacun da olduğu gibi yani çok yapıp sadece onu yiyoruz yanına bişi yapsakta içli köfte varken kimse onu yemez
Ha misafir içinse mercimek çorbası salata yine yeter
Cacık ............
Biz bir şey yapmayız. Turşu ayran bu kadar. Yapılırsa belki bir havuç tarator.
1,495,348 soru
24,428,660 cevap
352,278 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın