+1 oy
238 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (194 puan) tarafından

Evlendıkten sonra bu eşin ailelerinın kapatılcak bi düğmesi yokmu cidden öyle bişey icat etsinlerde bizde kurtulalım ya artık nedir bu cektıgımız Dün aksam artık sabrımın son cızgısını cizdiler yemekler yenilmiş çay içilcek işte evde 6 kişiyiz kızımla bırlıkte çay yapmıstım normalde bizde tek dem yapılır hepimiz evdeyken ben yanına suda yapıyorum aksamda öyle yaptım halbukı jardesı evde degılmıs babası uyuyordu kalkmadı o cay ıcılmedı sonra yenıden cay yapınca babası tabı her b*ka atlar gıbı çay içmiyorsunuz o kadar yapıyorsunuz diye bagırıyor sonra kendı kendıne soylenıyor neyse ben koydum çay suyunu salona gıttım eşimde ne diyor dıye sordu söylemedim bosver dedim anası gıttı kocasına ne dedın dıye soruyor işte sonrasında eşte olacak şeyde bunamı alındın dıyor delı edıyon ınsanı dıyor bende he ben delı edıyorum diyip gıttım odaya sinirlenmiştim baya böyle herseye karısmalarına etmelerıne odada pijamalarımı gıyerken anası geldı kapı calma yok bişey yok çıplaktım kovdum o sinirle odadan sonra gelmıs gel anamın elını öp barıs 😂😂😂 niye öpeyim sen daha benım aılemle muhattap olmuyorsun ben senın aılenı cekmek zorundamıyım hızmetcı mıyım burda ben sonra sabah kahvaltı öncesi salonda otuyoruz anamın elinı op falan dedı yapmadım ben yapmadım dıye benımle konusmuyor ne ana kuzuymus neyse içimi döktüm rahatladım bıraz 

5 Cevaplar

0 oy
önce (6,021 puan) tarafından

Aynı evde mi yaşıyorsunuz?

önce (194 puan) tarafından

diyorum sende olan ondada var dıyor laf anlatamıyorsunkı şehir dısına cıkıyor calısmak ıcın kız olmadan once bak tasınalım gıdelım burdan dıyorum ev varken kıramı vercez dıyor sımdıde calısırken ev tutmus orda kalıyor gittiği zamanlar 

önce (260 puan) tarafından

ohoo yanmisin sen omur boyu orda kalirsiniz ev varken derken ev yokki senin evin yok burasi annen ve babanin evi . herkes gibi kiraya cikacaksin tabiki kimse anne babasinin yanina sigisip anne babasi ölene kadar beklemiyorki bu sekilde diyeceksin. sen bastan bunu bilmen lazimdi milletin evine gdecegini anlamadinmi. ailesinin kendi evi vardir murulu duzenleri vardir . . ekstra baska bir fazlalik evi vardir alin oglum oturun der ozaman sorun yok. ama adamlarin evine gitmis coreklenmissiniz esin bunun farkinda bile degil😀😀 ev varken diyo.😂😂😂ev yokki nerde var 😂😂😂. ozaman hepimiz kic bas acip gezek herkeste ayni sey varsa

ozaman o yuttugu eve gidin valizini yopla gt orda yasayin. esinde bi ayri sacma sapan yani. karisina ev tutacagina kendine bekar evi mi tutuo😀

bak benim kardesim ev aldi. 41 yadinda bekar . bi kiz bulsa evlenecek en fazla iki ic dort seneye evlenir. annemlerin kendi evi var ama eski. kardesim tasinalim benim aldigim eve dio. 

annem dedi oglum 2 yil sonra sen evlenince nolacak biz geriye eski evimize donecez gitti geldi olurmu oyle sey dedi tasinmak masraf arti yorucu .

sende bu sekilde dusunmen lazimdi . bunlarin evi var suan baska yerde kizinda kalsalar da donup dolasip gelirler evlerine ben zirt diye kalirim acikda deyip en bastan kabul etmemen ve rekiodu . orayi kiraya verip siz baska yere kiraya cikabilirdiniz ordan alinan kirayla. hatanin yuzde 100 u sende yani bunu dusunemedigin icin

zaten dedım onu evlenmeden once dedıkı ben burda calısmıyorum calısmaya gıttıgım yere senıde götürürüm dedi o lafta kaldı sadece evet evet kendıne bekar evı acıyor gıttıgınde gecen gittiğinde 1 kere bıle aramadı bıle napıyorsun dıye benı bu delılerın arasında bırakıp gidiyor anlıycak ama bı gun ozaman gec olacak

e tamam iste topla valizini pilini pirtini ev esyanda yoktur. gt ben geldim evimize diye baskin yap yani habersizce. ev esyan zaten yoktur . kiayfet alip gdecen en fazla . buzamana kadar neden yaomadinki.  kaynananlar yaniniza geldiginde e biz biraya kendi evimizde yasicaz diye oturduk madem siz geldiniz evinize ozaman biz hazirlanio ev bilalim. ilk gunden demen gerekiodur birlikte yasamayi niye kabullendinki.  calismaya gttigi yere got pilini pirtini toplada . ay vok garip evlilikler. kaynana kayinpeder ölmeden kurtulamassin sen ordan  onlar hizmetci bulmus esinde masrafsizca evlenmis yasiyor herkes rahat

-Reklam-
0 oy
önce (9,229 puan) tarafından

niye aynı evde yaşamayı kabul ediyorsunuz niyee? hiç mi kimse uyarmıyor sizi? 

ev aile apartmanında 3 kat var 4.katı yapmak için birikim yapmıştık o birikimi kardesıne verdi @Pisupisu

önce (168 puan) tarafından

sana yaşanmış bir örnek vereyim benimde eşimin hakkı olan ama anne babasının yaşadığı bir ev vardı üstte de kayinim oturuyor eşimde anne babası ölürse ev ona kalır diye herşeye zorladı beni sonuç daha anne babası yaşarken tüm mal varlığını durumu iyi olan abisinin üstüne yapti yani kocan da o düşüncede olmasın isteseler konarlar o eve kocanın ruhu duymaz

biliyorum zaten ev amcasının ustune ortada tapu falanda yok kaybettik demısler kulağıyla dinlemeyen birine bişey anlatamazsınkıı @Kimsesiz34

önce (9,229 puan) tarafından

ev amcanın üstüneyse eşine nasıl kalacak acaba🤦🏼‍♀️

benim kayınbaba da kendi anasının evinde oturuyor. tek tapuda 3 ev 4 dükkan var. kayınbabam da sandı ki yıllardır bu evde oturuyoruz annem bu evi bana verir. sonuç annesi vefat etti, 6 çocuk ortak. şimdi satılmasını bekliyorlar 

bende bılmıyorumkı acaba ölüncede evide götürcekmi peşinde merak edıyorum acıkcası

0 oy
önce (16,400 puan) tarafından

Eski Türk filmleri gibi “anamın elini öp” 🥸

😂😂😂 dogrudur cok eskı türk filmlerini izliyor ondan kalmıstır 

önce (16,400 puan) tarafından

Allah kolaylık versin 

Hem eş hem de onun ailesi ile zor gerçekten 

0 oy
önce (607 puan) tarafından

Ya o deveyi gudeceksin yada o evden gideceksin bacım başka çaresi yok ele hiç bir zaman yaranilmaz bunu unutma

bu böyle anasıyla babasının peşinde olurken imkansiz benim o deveyi güdümem evden gitmeyi düşündüm kızım olmasa 1 dk bıle durmam da işte kızımada böyle seyler yasatmak istemiyorum onlar yüzünden ne anasız kalsın ne babasız onada yazık 

0 oy
önce (7,227 puan) tarafından

Ay ayni evde mi oturuyorsun okurken sinir oldum..öpme kız kaldırma onun bi taraflarını 

maalesef aynı evde binlerce dedım gidelim diye gitmedi öpmedim zaten onlar bana doğumdan sonra neler yasattılar kımse gelıp öpmedı özür dilemedi  hiç olmamıs gıbı yasadılar 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 707 göst.
10 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 658 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Karkuresi (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 476 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde 2516 (2,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 848 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Glsm444 (307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,397 soru

24,414,144 cevap

351,143 kullanıcı

...