Dokdor takip dedi şeker için saat 11.30 arası yemek yedim saat 2 de ölçtüm 131 çıktı normalmi kizlar
Kizlar açlık 131
Aclikmi aclik 95 en fazla
Sadece açlık kan şekeri ile tanı koymak zor doktorun takip istemesi güzel. Kaç saatlik bir açlık bu?
Benim 129 du doktor normal demişti beslenmene dikkat et spor yap falan demişti
Açlık bu cnm
Yemek yiyip 2 saat sonra tekrar kan istedi mi doktor
Cnm evde ypyorum.1 hafta boyunca ypcmmyazcam
Tokluk sa ortada cnm 200 ve 110 arası
Açlık 90 la 110 diye hatırlıyorum cnm annem şeker hastası biraz bilgim var oyuzdne
Şeker hastası değilsen bu oranla yüksek değil cnmm
Bebeğin gövdesi önde olduğu için şeker den şüphelendi dokdor ondn takip istedi
Yok değilim ama bebek iri ve önde olduğu için istedi
Hamilesin panik yaptinmi test verirken yada en az iki saat öncesinden acmiydin ondan belki böyle çıkmış olabilir çok yüksek değil ki yine içinde şüphe kalmasındoktor takip etsin geçmiş olsun cnm Allah sağlıklı Dünya nasip eylesun
Ann cnm insllh
Açlık için biraz yüksek. Takip edilmesi gerekir açlık ve tokluk ölçüp not Alman lazım her yemek öncesi sonrası ona göre bir yol izler doktor
Smdi akşam yemek yedikden 20 dk snra tekrar ölçüm dimi
Kimse yokmuiu
biraz yüksek değil mi ya
Hiçbir fikrim yokkib
benim 65 çıkıyordu açlık o da alt sınırın altı.
yapay zeka bunu diyor
Açlık kan şekerinin 131 mg/dL çıkması, tıbbi standartlara göre yüksek bir değerdir ve dikkate alınması gerekir.
Genel olarak kabul edilen referans aralıkları şöyledir:
Ayın 29 nda istediler 3 aylık kan şekerini nrml.cikmisti
Canım aç karnına sabah açlık 100 altı olması lazım yemekten ilk lokmayı aldıktan iki saat sonraki tokluk 140 altı olması lazım hamilelik varsa ilk bir saat içinde 140 altı olması lazım
Ymk yedikden 3 saat 3.5 saat önce bakıldı cnm
Kizlar bakın hele
Açlık şekeri çok çok yüksek bnm tokluk 131 çıkıyor açlık en az 99 90 88 o aralarda çıkıyor
Şöyle cnm yemek yedidken 3 yada 3.5 saat sonra baktım 131 cikti
Ne yedinki o kadar yüksek çıktı ben gebeyim diye kaçamak yaptığım için çok yüksek çıkıyor
Önce aç karna ölçüyorum sonra yemek yedikten 1 saat sonra ölçüyorum hamur işi falan tüketirsen 3 saat falan şeker düşmüyor bnmde öyleydi
Hamilelikte de bende de olmuştu ama bu oran cok yüksek degil yani ama cok dikkat etmen lazım yemeğe seker un cok tüketme ben bu sayılardan 1 hafta sonra 80 düşmüştüm doguma kadar çok dikkat etmiştim bu rakam seker tükenince yükseliyor
Ya ben ilk defa ölçtüm yani cnm saat 11.30 gbi yedm 2 de ölçtüm 131 çıktı işte
Normal canım
Canlarrr ordamasnz
Açlık 131 çıkması çok yüksek demek. Dikkat edilmesi lazım. Doğru beslenmeye rağmen düşmüyorsa, doktor insülin başlar.
Acliksa 131 yuksek. Ust sinir 110 diye biliyorum.
1,495,660 soru
24,433,394 cevap
352,645 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın