Sen cok guzel pencereden bakiyosun hayata eminim ben olsam boyle guzel kareler cikaramaz soguktan donmakla sikayet ederdim tum guzellikleri goruyosun yoksa da elini nereye atsan guzellestiriyosun idolumsun ♥️
...TevhidGulu..🌞 bilerek güneş emojisini yazdım ki hayatta hep böyle güzellklerle mi bakıyonuz bakış açınız ne kadar güzel böyle pozitif insanları çok seviyorum yani sizi tanımam ama o kadar güzel yorumlamişsnz ki bn olsam aa ne kadr güzel derim geçerdm ama siz farklı bi bakış açısıyla baktnz gerçekten hep pozifmisiniz cvbnı merkala bekliyorum
Ah canimmm yani genel anlamda karsimdakine deger veriririm bu sadece sahis degil maddi manevi herseye tabiki insan gonlu kabe gibi oldugu icin onu daha cok hos tutmak isterim bi de usul efendimizin usulu yoksa bazen kafam atiyo saydiriyorum hep boyle degilim yani ama post sahibi beni taniyo mu tanimiyo mi bilmiyorum eski hesabimdan beri bu kadina asigim resmen su platforma ne gorsel yuklediyse uzerine saatlerce calisilmis portre gibi oluyo elinden masaAllah her is geliyo hele bi kek yapar aman aman nazarim degmesin bayiliyorum hanim efendiye ♥️
@TevhidGulu Canım valla 2 gündür benim için o kadar güzel şeyler söylüyorsun ki kalbim pıt pıt 🥰 Kalbinin güzelliği için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun 😍
Ay estagfurullah icimden geldi demekki
🥰😘😘🤍🤎🌸🌸
Yaa ne kadar güzel yaratmış Rabbim 😍
Biz kara a hasretiz 😢
Her mevsim ayrı güzel canım ☺️ Rabbimin güzellikleri 🤍
Bizde yüksek yerlere çıktık canım merkezde yok
Çok güzel kareler gerçekten 🤗 bizde de 1 hafta yağdı, bitti.
Teşekkürler canım. Merkezde yok yukarılara çıktık
Hevesimizi alacak kadar gördük diyelim.
Çok şükür canım
Hayy maşaAllah hayy maşaAllah Hayy maşaAllah nurun ala nur ne kadar güzeeeeel
Evet canım çok şükür yağdı. Kar dizlerime çıkıyor neredeyse. Ve o kadar güzel görüntüler vardı ki
Yaa tadını çıkarmışsındır 🦋🌹Allahın lutfuna mazhar olmuşsunuz demek.
Hemde nasıl çıkardık canım çok şükür yağdı
Burası yalovanin neresi yaa annemler ciftlikkoydeler orda hava mis
Evet canım merkezde yok zaten oturduğum yerde de yok . Höyüktepe'ye çıktık orası burası
Çok güzelmiş
Teşekkürler 🌸
ay ama harbiden çok güzel görünüyor
Kaç yaşında olursa olsun insan istiyor kar görmek oynamak . Çocuklar gibi eğlendik bizde çok keyifliydi . Insallah size de nasip olur canım keyfi çok başka gerçekten
adanada zor😂😂
Ooo Adana'da imkansız zor olsa neyse ☺️
osmaniyede 1 kere yağmıştı ortaokula falan gidiyordum 😅 ama böyle 1 avuç falandı yağan kar😂 adanaya da en son 92de yağmış😂😂
çocukken şubat tatilinde konyaya gittik, dayımlar orda oturuyordu dedik kar görürüz yok, eve döndük dayım aramıştı lapa lapa kar yağıyor diye😂
neyseki şimdi ablam sivasta yaşıyor arada sivasta denk geliyoruz kara😅
Bu nasıl şans ya 😄 inşallah bir yerlere gidersiniz de denk gelirsiniz 😍
Canım Yalovam 🥹♥️
Burası neresi tam olarak?
Höyüktepe canım ☺️ Yalovalı mısın ☺️
Yalova harika bir yer balayi için oraya tatile gelmiştik gezilecek yerleri herşeyi mükemmel bir yerdi sizin ortamda şahane tam benlik ama bizim karımız sizinkinde. Fazla
Bizde senelerdir yağmıyordu canım çok şükür bu sene yağdı nasıl mutlu olduk . Her anın keyfini çıkardık. Yalova'da gerçekten çok güzel ulaşım kolay her yere .
Acayipp canım çektiii🙃 Bol keyifler,bereketli olur inşAllah
Çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkese nasip olur 🌸🥰
Ya mükemmel olmuş hep yazı seviyoruz ama kışında ayrı bi güzelliği var tabi bana göre Kışı çok seven biri olarak anne olduktan sonra hep yazı sevdim ama bu sene tekrar kışı kış gibi hissettim bizde her haftasonu Erciyes’te yapıyoruz bunu gerçekten çok iyi geliyor önceden çocuklar hastalanır diye gitmezdim hiç bu sene tadını sonuna kadar çıkarıyorum :) keyfiniz hep böyle daim olsun inşallah
Bende her mevsimi ayrı severim keyfini çıkarırım canım. Oğlum da çok sevindi karın üstüne zıpladı yattı yuvarlandı. Kıyafet almıştım yedek hemen değiştirdim ama eğlensin de istedim . İnşallah hasta olmaz ama herkesin tatması gereken bir şey gerçekten ☺️ teşekkür ederim size de iyi eğlenceler 🌸
Canım sehir ya. Üniversiteyi orada okumuştum ❤️
Küçük ama güzel sakin bir şehir inşallah yine gelmek nasip olur canım 😍
İnsallah canim benim
Canım Yalova❤️ ama neresi burası
Höyüktepe canım merkezde yok. Yukarı çıktık
Özellikle masa sandalyenin olduğu fotoya bayıldımmmmmmmmmmmm... rabbim buralara da nadip etsin inşallah...damla düşmedi :(
Teşekkür ederim canım inşallah aminnnn🤍
Masanın olduğu fotoğraf gerçekten kartpostallık 😊
Teşekkür ederim 😍
Ne güzel görüntüler canım hasret kaldık bizde 🥺
Bizde öyleydik canım bu sene yüksek yerlere yağdı da çıktık
Mükooo 🌸🥰🥰🥰
Teşekkürler 🥰
pazartesi size kar tatili yaptilar bize yapmadilar iyi bari hakki verilmiş tatilin 🙂
Kar merkezde yok kar tatili verildi ☺️ ama bizde hakkını verdik gerçekten 😄
Cok güzel görünüyor ama Van'da kar var ❤️
Çok teşekkürler canım keyfini çıkarın valla biz senelerdir hasrettik☺️
Aaa valla korkudan dışarı çıkamıyorz
Neyden korkuyorsunuz
Hasta olmaktan
Manzara harika kız
Çok hoşuma gitti
Teşekkürler canım
1,494,792 soru
24,419,965 cevap
351,494 kullanıcı