Evi toplarken bulduğum bu yabancı eşya neyin nesi?

0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (836 puan) tarafından

image

evi toplarken buldum çocuğun eşyalarına mı ait nedir bilemedim

3 Cevaplar

0 oy
(6,266 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Askı bu,,,,,,,,,, 

(836 puan) tarafından

Hadi ya nasıl bi askıki anımsadım sanki ama çıkaramadım

(6,266 puan) tarafından

Örnek yüklüyorum

image

-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından

Google görseller de arat çıkar benzer şeyler 

(4,327 puan) tarafından

Onu nasıl yapıyorsunuz ?

(7,448 puan) tarafından

Google ye gir. Arama çubuğunun yanında mikrofon işaret var onun yanında da foto makinesi işareti. Fotoğraf makinesine dokun ve istediğin görselin üzerine tut foto çekiyor gibi . Sonrada sayfayı yukarı kaydır ilgili görseller çıkıyor 

(836 puan) tarafından

Yaptım çıkmadı o yüzden buradan sordum

(4,327 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Benim sürüm desteklemiyormuş. Operadan girince de mikrofon işareti yok

(7,448 puan) tarafından

Ben ekran görüntüsünden arattım paslanmaz şekilli kanca çıkıyor.

0 oy
(7,070 puan) tarafından

Yapay zekaya sorsana canim

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evde bulduğum ne olduğunu bilmediğim eşyaları nasıl tanımlayabilirim?
Evde bulduğunuz ne olduğunu bilmediğiniz eşyaları tanımlamak için öncelikle nesnenin fiziksel özelliklerini, üzerindeki yazıları veya seri numaralarını detaylıca inceleyerek Google Lens gibi görsel arama motorlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca eşyanın boyutu, şekli ve bulunduğu yer, onun bir çocuk oyuncağı, tıbbi cihaz veya ev elektroniği parçası olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak en önemli ipuçlarıdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşyaların çocuğumun eşyası olup olmadığını nasıl anlarım?
Bir eşyanın çocuğunuza ait olup olmadığını anlamak için eşyanın bulunduğu noktayı ve o alana daha önce girip girmediğini kontrol etmeniz gerekir. Çocuk eşyaları genellikle belirli markalara, renk kodlarına veya yaş aralığına uygun tasarımlara sahiptir; bu nedenle ürünün üzerindeki marka bilgisini aratarak hedef yaş grubuna bakmak, eşyanın çocuğunuza ait olup olmadığını kesinleştirmenizi sağlar.
Bilinmeyen ev eşyaları için hangi arama yöntemleri kullanılır?
Bilinmeyen eşyaları tanımlamak için en etkili yöntem görsel arama motorlarına nesnenin net bir fotoğrafını yüklemektir. Eğer eşya üzerinde herhangi bir logo veya model numarası varsa, bu bilgileri arama motorlarına yazmak ürünün kullanım kılavuzuna veya satış sayfasına doğrudan ulaşmanızı sağlar; böylece eşyanın güvenli bir ev gereci olup olmadığını kolayca öğrenebilirsiniz.
Evin içinde ne olduğunu anlamadığım eşyalarla karşılaşırsam ne yapmalıyım?
Evinizde tanımadığınız bir eşya bulduğunuzda, öncelikle eşyanın bir güvenlik riski oluşturup oluşturmadığını anlamak için görsel olarak incelemeli ve mümkünse parçalarının ayrılıp ayrılmadığına bakmalısınız. Eğer eşya çocuğunuza ait bir şey gibi görünüyorsa, oyuncağın veya parçanın yaşınıza uygunluğunu kontrol etmek ve boğulma riski taşıyan küçük parçalar içeriyorsa onu güvenli bir şekilde erişilemez yere kaldırmak en sağlıklı adımdır.
Çocuk eşyaları ve ev gereçleri arasındaki farklar nelerdir?
Çocuk eşyaları genellikle daha yumuşak materyallerden, yuvarlatılmış köşelerden ve canlı renklerden oluşurken, ev gereçleri daha sert plastik, metal veya fonksiyonel devre bileşenleri içerebilir. Bir eşyanın çocuklara uygun olup olmadığını anlamak için eşyanın sağlamlığını, keskin kenarlarını ve küçük parça ayrılma riskini değerlendirmek, ev güvenliği açısından oldukça kritiktir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,506,378 soru

24,590,153 cevap

363,015 kullanıcı

...