Benım kız bi çıtırtıya uyanır bu nedır boyle taktıgı varmı boyle uyumasının 😂😂
ayy çok güldüm buna <!--StartFragment-->😂 bence gerçek olamayacak kadar hayal bi durum <!--StartFragment-->😂 <!--EndFragment-->
<!--StartFragment-->😂😂 aynen öyle olur hemde rüyanın en tatlı yerinde.
biliyomusun ben eskiden çok zor uyanırdım, üni zamanı bi ara teyzemde kalıyodum beni uyandırmak için iki tane yaratıcı yöntem geliştirmek zorunda kalmıştı <!--StartFragment-->😂<!--EndFragment--> <!--EndFragment-->
valla bende öyle evlendıkten sonra gecelerı esım uyandırıyormus ben bi tıkırtı bıle duymuyordum ama sımdı oylemıı beşiğinde bı kımıldasa uyanıyorum 😂 bana dıyor sen boyle degıldın noldu dıye 😂😂
tabi şimdi en ufak sese uyanır olduk <!--StartFragment-->😂 ama eski günleri hatırlıyorumda teyzem bezmişti artık uyanmamamdan iki tane yaratıcı yöntem bulmuştu, sırayla bi sefer biriyle diğer sefer öbür yöntemle uyandırıyodu <!--StartFragment-->😂<!--EndFragment--> <!--EndFragment-->
annemde benı su dokerek uyandırıyordu😅😅
onun yöntemide iyimiş <!--StartFragment-->😂 teyzemin birinci yöntemi ayaklarımın altından gıdıklamaktı, hemen etki ediyodu <!--StartFragment-->😂 ikinci yöntemi daha acımasızdı, önceki gün giydiği çoraplarını burnuma tutup koklatıyodu, özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı için baya kokardı ayakları ve çorapları, çorap kokusu burnuma geldiği an uyanıyodum <!--StartFragment-->😂<!--EndFragment--> <!--EndFragment--> <!--EndFragment-->
Tüm keşfetimi saran o video 🥴😄
1,495,771 soru
24,435,435 cevap
352,824 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın