Kızlar röntgenden anlayan var mı ? Kızım topallayarak yürümeye başladı bugün röntgen çekildi ama sabah sonuç alacağız merak ediyorum ne olduğunu
Geçmiş olsun canım rapor yazılmamış mı
Birde röntgeni çok zor çektiler 2 kişi tuttu 1 kişi röntgen çekti durmadı baya ağladı ayaklarını falan zor tuttular
Kıyamam evet nazar olabilir erken yürümüş baya maşallah dediğin gibi yapay zeka diyor kalçada ćıkıklık olabilir yada enfeksiyon olabilir oda yapıyor maalesef
Onlarda yeni bakıldı 🥺 gerçi her an olabilecek birşey bunlar da bakalım artık yarını bekleyeceğim
Niye o kadar geç çıkıyor canım sonuçlar 3 saat içinde çıkmıyor mu normalde yada doktor röntgen sonucunu direk bakmıyor muydu
Öğlen arasına girmişti canım ondan 3-4 saat beklemeyin sabah erken gelin dedi , röntgen çekildi kan alındı direk eve geldik
Doktor değilim tabi bişey diyemem de ama sağ ayakla sol arası fark var sağ mı sıkıntılı bana öyle geldi . Bize taraf sol olan
Sol ayağı topallıyor canım bir sıkıntı var ama ne olduğunu merak ediyorum
Yakın zamanda hastalık geçirdi mi grip benzeri oğlumda da olmuştu biz de doktora götürmüştük bu tarz etkiler olabileceğini söylemişti
Aynısını doktor da sordu ama en son 1 aydan fazla oldu hasta olmayalı, hasta olmuş olsaydı iltihaplı eklem olabilirmiş
Kızma ama ilk röntgen çok şirin 🫣 Sümeyye keşke demeseydin yürüyor falan. İnan bu aralar o kadar geç yürüyen çocuk var ki etrafımda , o yüzden biri iç geçirse tmm derim kesin ondandır. Fıstığın adını söylemende bir mahzur varmı ?
😁😁 tombiş tombiş çıkmış Büşra 😁 of ya hiç sorma o anın hevesiyle herkese söyledim 🤐
Amine Alya canım
Gecmiş olsun canım haber et mutlaka :)
Teşekkür ederim canım benim ❤️ haber veririm tabiki
Ah canım ya nazarda olur ne demek ❤️
Ya var ya kesin nazar 😓 çocuk çok erken başladı yürümeye , konuşmaya falan ah ah keşke kimseye söylemeseydim
Bizede hep soruyorlar daha başlamadı bakalım üzülme canım ya oku bol bol bizde öyle yapıyoruz 😊
Canım röntgen için bişey diyemem ama bana kıyafet gönderen bayanla görüşüyoruz onunda oğlu birden aksamaya başlamış kendisi Ankara'da yaşıyor iki farklı dK götürmüş dk eklem iltihabı var ondan aksıyor demiş birden olmuş yani aklında olsun geçmiş olsun
Su gecenin hurmetine rabbim evlatlarimizi korusun
Amin inşallah canım benim ❤️ doktorda ondan şüphelendi bakalım birazdan gideceğim sonuçları almaya
Daha küçük ama büyüme ağrısı da olabilir. Benim kızımda oldu ama tabi o daha büyüktü. 3 yaşındaydı. Bacağı çok ağrıyordu bir iki gün sonra da aksayarak yürümeye başladı. Doktora koştuk hemen FMF den şüphelendim yeğenimde de var çünkü. Doktor sadece büyüme ağrısı olduğunu söyledi içim rahatladı. Bir kaç güne geçti. Ama o bir kaç günde ağrıdıkça ağrı kesici şurup verdim.
Fmf taşıyıcılığı bendede var aslında ama bizde hiç inatçı ateş olmadı , bakalım günü zor ettim gidiyorum şimdi sonuçları almaya
Geçmiş olsun ama korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum zaman zaman cocuklarda o oluyor birde yeni yürüdüğü zamanlar ayaklarını ses çıkıyor diye yere pat pat vura vura yürüdüğü için tabanları acımış da olabilir
Kızma kusme ama azcikda o ağzını kapalı tut ve kimseye yürüdü deme bilmiyormusun insanların gözü akbaba gibi bakarken yiyorlar etraftakileri
İnşallah canım şimdi gidiyorum sonuç almaya umarım birşey yoktur 🤐
Vallahi haklısın bacım heyecandan herkese söyledim ben 😪😪
1,494,747 soru
24,419,151 cevap
351,449 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın