0 oy
72 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Selam hanımlar!Ne kadar unutmağa çalışsam da bir türlü bu olayı unutamıyorum sizleri de bıktırdım.Demin instagramda şöyle bir foto çıktı karşıma,kapanmayan yaram yine acıdı.özet geçeyim;ben kasımda anne oldum 3 kez.hamilelikte oğluma X adını koyacağım diyordum eşim de birşey söylemiyordu .Doğuma giderken kaynana cadısı X ismini koymayın ne koyarsanız koyun o ismi koymayın(akraba ismiymişmiş)eşim de onlar ne dersler zaten “hayır”demez(Bana dedi gel bir isim bulalım.Neyse ben o zamanlar pek fazla takmadım,2-3 isim yolladım.onlardan birini beğendi ben de beğendim,sonra dedim onu koymayalım başka isim bulalım,bu sefer de o vaz geçmedi o ismi koydu.ben çocuğuma ismiyle seslenemiyorum,benim sözümün hiç mi kıymeti yok diye düşünüyorum çıkmıyor aklımdan.Sizce ben yenilmiş miyim?adam yerine konulmadım mı?bu durumda ismi kim koymuş oluyor?bu durumda eşimin ailesi mi kazanmış oluyor?sürekli sık sık görüyorum onları kapanmayan yaram tazeleniyor 

image

5 Cevaplar

0 oy
önce (337 puan) tarafından

Oğlum 6 yaşında o kadar pişmanım ki x kişilerinin ismini koyduğum için nefret ediyorum Allah'tan iki isim koymuştuk o ismi asla ben kullanmıyorum şimdiki aklım olsa asla koymazdım

önce (2 puan) tarafından

Benim durumuma ne ad veriyorsunuz?

önce (337 puan) tarafından

Olan olmuş artık kendini doldurup durmanın anlamı yok sende o ismi kullanma 

-Reklam-
0 oy
önce (1,904 puan) tarafından

Her üzüntü durumlara gerçekten bende çok üzülüyorum düşünüyorum kendimce kendi yerime koyuyorum sizi nasıl öyle şey yaparlar ya töbe töbe herkesin farklı farklı üzüntüsü işte 🥺🥺

önce (2 puan) tarafından

Suçlu kim  ve ben nasıl davranayım?onlar zafer çaldılar değil mi?

önce (1,904 puan) tarafından

Takma kafana canım olmuş artık ama inadına seslen koyulan ismiyle onlara inat :) 

0 oy
önce (1,306 puan) tarafından

Meseleyi sanki savaş kaybetmiş gibi yazmışsınız. İsim bu nihayetinde  galibiyet mağlubiyet davası yapmanıza gerek yok. Sizin seçtiğiniz isimlerden biri konulmuş zaten ..

önce (2 puan) tarafından

Az da olsa merhem oldunuz

0 oy
önce (1,271 puan) tarafından

Isim için sıkıntıya girme canım sağlıklı olsunlar yeter. İleri de beğenmezlerse değişirler. Ilk çocuğum kayjn babamın adı rızam olmadan konuldu. İkinci ben koydum ismini eşinde rızası olmalı tek kadının dediği de olmuyor maalesef bazı eşler arasında kaos oluyor isim mevzusu bizde olduğu gibi. Neyse ki önemli olan çocukların sağlıklı sıhhatli olmasi gerisi boş😊💖

önce (2 puan) tarafından

Az da olsa merhem oldu 

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Ben hamile olduğumu öğrendigim gün kayınpederim kız olursa annemin erkek olursa babamın adını koycam dedi neyse dedim gönlü kalmasın 2 isim koyarız kimlikte olsun dedim sonra zaman geçti oğlum olacağını öğrendik esimle birlikte biz Kağan istedik kayınpederim de Muhammed olsun dedi bu arada babası rahmetli oldu ve rahmetli olduktan sonra 2 kişi da Muhammed ismini koydu yani çevremizde çok vardı o yüzden istemiyor dün ama gönlü kalsın istemedik Muhammed Kağan olsun dedik kabul etmedi ama eşim ben koycam sen takma dedi doğuma kadar ben karnımı hep kaganim diye sevdim sonra doğum oldu ben sezeryana alındım apar topar kayınpederim tutturdu sadece Muhammed olcak işte Kağan olmayacak falan biz istiyoruz dedik ben baba değil miyim dedi oğluna çok kavgalar oldu da burda uzatmak istemiyorum sonuç olarak sadece kimlikle Muhammed yazıyor ve oğlum 18 aylık 1 kere adıyla cagirmadım cagiramadim esimle çok kavga ettik o normallestirdi bu durumu çağırıyor kendisi ama ben cagirmadım diye çok kızıyor du kavgalar ettik karışmıyor artık bana pişman mıyım evet keşke hiç evlenmeseydim 😢

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 667 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 615 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde FatmaÇokAnne (188 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,737 soru

24,418,963 cevap

351,442 kullanıcı

...