hanımlar karneler nerede hani? 😅
Ah keşke saklasaydik . Şimdi de gelişim raporu saçmalığı çıkmış 💆♀️
Atatürk'lü karnelerin gözünü seveyim 🇹🇷
ben hiç kıyamadım, sadece bi tanesi yok onu da okul değiştirirken diğer okul almıştı geri de vermediler 😅😅
bu raporları görünce üzüldüm bende. tamam aileye yine rapor verilsin kötü bir şey değil ama karne dediğin şey o değil işte, çocuğa da göstermelik karne hazırlayın yani
Bakalım biz almadık öğlenci 3 te gitcez biz almaya dediğin gibi gelişim raporu verilsin bu güzel bişey bilmemiz eksik ne falan ama karne de olmalı Atatürk ve andımız olan bir karne olmalı 🥲
kesinlikle katılıyorum
bizim hem gelisim raporu hemde karne seklinde a4 e basili. ama bizim zamanimiz gibi kalin karton karneler nerdee . onlar ap ayri bir heycan
emek hepsi 😅
oyle . benim transkriptimi de cikartmisim duruo o benim icin ne emek asil emek ordakiler😂😂😂
sayfa sayfa transkriptim var😂 4 senede değilde 5. 5 senede bitince okul😂😂 şimdi tabi iç mimarlığın da birikiyor 😂😂
Yokki :( benim
yaaa neden? ben hepsini sakladım 😅
Vala sadecw diplomam var ,ama kizimin hepsini sakliyorum hatıra kalsin
annemin bile duruyor hiç atmamış o da
Sen sağ ben selamet 🥹 kızımın almaya geldik onu atarım birazdan kabulse
o da olur 🤗
Gelişim raporcuğumuz
neyse bu da sevimliymiş ama bir karne değil ya😂
Anaokulu daha asıl karne seneye elektroy sistemi var bizde çocuğum kaç gündür strese girdi doğru mu çok gelecek yanlış mı diye 😅
12 yılın hepsi var hemde 🤣
aaaa çok iyi fikir 😂😂
😂😂😂😂cok iyi
Fırsattan istifade dur ne alacak bakalım 🤣 ıban da atabilirim babacım die yazdım
alırım dedi (şüpheli) bakalım😂
Hiç yok ama babalarımızda ne güzel gönülleri bol🤭
Benimkiler hâlâ annemin evinde, bazanın altında saklıyor kurban olduğum 🫠🩷
çok hoş hatıralar. 30 yılı görünce bir şok yaşadım 😂
Ayy benimde duruyorlar yaa 🥹🥹
30 yıl olmuş benim, hangi ara bu kadar büyüdüm 😂
Aynen maşallah siz ikinci sınıfa giderken ben doğmuşum :)) sene 1998
Benim babamın 71 yaşında onun ilkokul karnesi duruyordu köyde resmini atmışlardı bize. Sonra ne oldu bilmiyorum. Beden dersinde jimnastik yazıyordu
annemde de öyle bir şey yazıyor galiba daha eskilerde matematik yerine cebir, görgü gibi farklı dersler de var. ve baktığında daha mantıklı dersler. sadece akademik olarak değil sosyal hayata hazırlık dersleri.
en basitinden bizde iş eğitimi, iş teknik gibi dersler olurdu. örgü, dikiş, makrome, ahşap kesme, yakma, boyama, sabun yapma. böyle şeyler yapıyorduk
Din kulturu nasil 1🤣🤣kolay bi dersti
kız o haftalık ders saati 😂😂
Ders saati o yanlış yere bakmışın
Oyleymis pardon gozdecim💜
ben derslerime çalışan bir öğrenciydim lütfen 😂
Benim Din Kültürü 1'di, gülmeyin 😂
Sınıfta kalma vardı o zaman, annemle babam okulda geldi hocayla konuştu da 3 düştü ilave sınavla 😔
Hepsi annemde gözu gibi saklar oğlumda teşekkür almış abileride açıktan okuduğu için sistem nasıl bilmiyorum
eskilere gidiyor insan güzel oluyor 😍 yeni sistemde nasıl ben de bilmiyorum hep değişiyor zaten😅
İnsanların çocukluk anılarını saklaması elinde olması ne kadar güzel bi mutluluk kaynagıdır
tabi çok hoş oluyor, hatta instagramda paylaştım aynı resmi, ilkokuldan sıra arkadaşım yazdı gittik eskilere 🥲 insanın aklına birden 30 yıl öncesi gelmiyor ama bir anı küçük bir sohbet ile her şeyi hatırlıyorsun dün olmuş gibi
Ay benimkiler evde ama 1ci sınıf hariç hic 4um bile olmadi :( hepsi 5ti benimkiler.
liseye kadar benim de öyleydi 😝 lisede azıcık salmış olabilrim 😅
Hayatımda 1 kere takdir aldım şuan o belgenin nerede olduğunu bile bilmiyorum 🤣🤣🤣
Teşekkür belgem çok vardı onları da bilmiyorum noldu en son ablam saklıyodu bütün karneleri benim hiç haberim yok akıbetlerinden😂
Hay maşallah bacım arşiv misin 😂
Hepte takdir almış çalışkan 🤣
oyle 😂😂😂
liseye kadar ben de hep takdir almıştım, ama lisede hazırlıkta bi kere aldım takdiri, sonra hep teşekkür 🤦🏼♀️
bir teşekkür de bizi deli gibi zorlayan okuluma 😂
Ben kendi karnelerimin hepsini attım ama eşimin hepsi duruyor... Adamdan bildiğin zeka firkirmis darısı oğluma babasına çeksin 😂
kendi karnelerini niye attın ki😅
Çalışkan bı öğrenci değildim ondandır 😂
Karneleri bilmiyorum ama bir sürü takdir belgesi var sakladığım
hepsini sakladım ben😅 annemle babamın bile durur hala. inşallah hep saklamaya devam ederim
Ay çok sevdim bu postu 🤗 Benim tüm karnelerim,takdir ve teşekkür belgelerim de hepsi bende 😊
ne güzel özenli duruyor. benimki öyle duruyor kitaplıkta 😂
Arşiv yaparken dikkat ediyorum ya, hep anı bunlar 😊
onumuzdeki cuma son gun insaallah bende sonifimi gecerim pazartesi konusma sinavim var pcuma bilgisayar
o zaman bekleriz karneyi 😅
beklemede kal 💕
Benimde karnelerim duruyor ama annemin evinde ya şuan bulamam ben yarı çalışkan yarı tembel bi cocuktum cogunlukla tembeldim ama kafam ağrıdı çok ders çalışınca benim ki yumurta son noktaya geldiğinde olurdu genelde yüksek puanlar canım istemezse asla o dersi sevemezdim hocaya gıcık kaptiysam o ders benim için bitmişti öyle bı çocuktum öyle iyle universte nasıl kazandım ben şok 😂ilk okulda sadece birinci sınıfta iyiydik oda öğretmen döver diye korkudan karnenin hepsi besti 4 ve 5 de teşekkür alabildik zar zor ide lise full teşekkürler geçmişti sadece son sene takdir verdiler oda pohpohliyorlardi o zaman yks var diye . Şimdi valla çocuklara bakiyom çoğu takdir Onur nasıl alıyorlar anlamiyom biz mi çok sapsaldik bende gayret ediyorduk ama yoktu yani helal olsun valla ya dersler kolaylaştı ya hocalar insaflı😄😄bide hep içimde kaldı şu kılıflı karneler bizi kuru kağıt verip salarlardi eve gelmeye ben burustururdum sinirden zaten bazen 3 tane 1 le gelirdim eve ama içimde kaldı şu kılıflı şekilli sükulllü karneler 😂 annem bile 3 tane birle eve geldiğimde karnemi burusturuo çöpe atmıştı hiç unutmuyorum valla öyle öyle universte okuduk dereceye girmistim 😂harç odemeyim diye ne gunelrdi ve vay anasini
bizde aşırı zorlama vardı. o eski sınavla girilen Anadolu liselerinden mezunum. fem listesiyle yarıştırırlardı, canımız çıkardı 😂şimdikiler laylaylom😂
Hicbi zaman şöyle lise karnem olmadı
neden?
benımkıler ana evınde kaldı ya getirmedim yanımda tabı onlarda yakmadılarsa duruyordur ınsallah😂
duruyordur inşallah ilerde evladına gösterirsin
inşallah
1,494,977 soru
24,423,180 cevap
351,738 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın