Çok zorlu bı doğum geçirdim ilk bebeğim insanları görüyorum eşleri ne doğum hediyeleri neler neler alıyor benm eşim bi çiçek bile getirmedi hastaneye başkaları görünce çok üzülüyorum hep param yok diyor 1 buçuk senedir evliyiz ne doğum günüm ne evlilik yıl dönümü ne diğerleri hiç bişey görmedim sevgisinden eminim ama niye böyle insan dusunulmek istiyor
Getirince ne olacak ki 🙄 en ucuz çiçek şuan 600-700 den başlıyor ne gerek var 🥲 sonuç olarak bu çocuğu isteyerek yaptınız bana bu hediye işleri saçma geliyor
kaldiki canli vivek soluo 3 gun sonra atilacak. yapay cicek de tozuydi kiriydi ne gerek var. kainatta herkes doguruyor cok aman aman ozel bisey degilki dogurdum diye hediye beklemek
Niye eşini mutlu etmesin ki illa gerçek çiçek şart değil
Tek bi adet alsa bile yeter bence
Olmadi yapay alsın
Bi kadını mutlu etmek zor değil ya
Size saçma gelebilir ama arada böyle jestler çok güzel olur bence
Anlık gülümse mutlu olma yeter yani herseye bedeldir
O pahalı bu pahalı diye diye en mutlu gunlerimizu yaşamayı unutuyoruz
Sürekli alsın her gün alsın demiyoruz özel günlerde ufakta olsa sürpriz hediye yeterli bence
O kadar mı yokluk cekiyor kocasi
O kadar mı parası yok
En zor geçinenler bile illaki aliyordur
Bi kadın olarakta istemek haklı
Dogum kolay olmuyor insanın enerjiye morale motivasyona ihtiyacı olur
En büyük rolde kocaya düşüyor
Bildiğin kocan kütük bacim tam kütük hemde
cicek genel olarak bana sacma hediye gelio solup gidecek. cicek yerine bi kutu peynir alip gelse en azindan kahvaltida yenir😂😂😂. kendi dusunup alan adam icin masallh. ama kocama dogum hediyesi icin sunu isteyip aldiracam diyen kadinlar cok komik geliyir. zorla hediye aldirtmak sacmalik
Vala olmayınca para olmuyor evde şuan sadece 200₺ var siz düşünün bn de birşeyler satıp kazanmaya çalışıyorum anca üç beş üç beş ama şuan tek kalan oaramiz eşiminde çok canı sıkılıyor kredilerimz vardı saolsun babalar ödüyor onlar ödediği için destek de isteyemiyoruz bn memlekete gideym dedim eşime evde birşey kalmadı cnki ama gidecek kadar bile para yok siz düşünün birinden borç istiyim dedim eşime bakalm yarın ola hayrola bazen gerçekten olmuyor dört yıllık evliyiz bir kez çiçek aldı başka da hiç görmedim siz düşünün yani 😪
ay cok sacma bisey bu. herkes cocuk diguruyor yani hediyelik bir durum yik. hediye alan on adamda 9 u karisi bana bu hediyeyi al dedigi icin alio. aslinda esler bisey almiyir yani. kadinlar kendi secip begenio esine yalvar yakar hediye dilenir gibi dogum hediyesi istiyor .😂😂😂 burda bile kac kisi post acti esimden dogum hediyesi ne istesem diye😂😂 bence cim rezil kepazelik bir olay . adama zorla hediye aldirttirmak. icinden gelir alir ne guzel supriz olur illa doguma gerek yok siradan bir gunde bile alir boyle adam.
ama kadinlar yalvar yakar hediye dilebio kocalarindan digum hediyesi diye. sende digurmadan once bisey secip aldirtsaydin esine hastaneye getirirdi . kendini kandirmak mutlu edecekse hediye aldi esim supriz yapti derdin
Böyle yorum yapana laf anlatamazsin. Çok iyi bi yorum yapmis gibi bide gülücükler katmış.. aslında bu şekilde kadınları onemsizlestiren hem cinslerin yaptığı kepazelik...bir kadın nasıl anlamaz kadının halinden ben orda hayretler içerisinde kalıyorumm.
Yani çok haklısınız kadın olarak kendimizi onemsemeyip yok onunyerine baska birsey alir falan filan zaten o kadar kötü durumda olsak çok şükür aç acikda degiliz tamam diyecem hatirlanmakta yeter.çok çok 100 veya 50tl lik bir gül bu kadar da gerek yok almasına diyip yarın birgunde başkasına yaptığında kimsenin zoruna gitmesin
iyide mevzu parasi yada baska bisey demedikmi . gulucukler koydugum sey kadinin yalvar yakar dogum hediyesi adi altinda zorla hediye aldirma cabasi. icinden gelen adam parasi yoksa bi sakiz alip bile gelir esinin yanina bir paket cikolata bile yeter . bir tane yol kenarindan cicek yolsa bile yeter. benim komik dedigim sey şu.
mesela benim kuzenim bir kolye begenmis kendi ismi covugun ismi esinin ismi yazdirip kolyeyi yaptirtmis siparisi vermis falan. esi dogum hediyesi diye getirip hastanede takti:) simdi bunun ne anlami var . kendini kandirmaktan baska. kocam dogum hediyesi aldi diye heva atti birton😂 ikinci cocugu oldu gtti kuyumvuda ikinvi çocugun ismini ekletti kendisi . esi hediyesine ekleme yapmis gibi kendince kendi kendini kandirio. 3. vovugu oldu bana bunu al diye esine fotolar atiyor yalvar yakar . bana bu cok komik geliyor. yavlar yakar hediye al diye dogum hediyesi aldirmak.
ben hic istemeye yalvar yakar olmaya kadar dusmem sahsen . icinden gelen alir. hic haberim yokken araba almis ilk cocugum ikibuvuk uc aylikti. bu dogum hediyesi adi altinda alinan birsey degil . habersizce bana yapilan bir supriz. ikinci vocugum 6 aylikti yurtdisindan telefon getirtmisti. cocuk dogurdum diye degil kendi icinden geldigi icin supriz yapmis . yani bunlar dogum zamanima yakin diye bu iki ornegi verdim . onun harici zaten nezaman aklina esse yapar supriz . yani bilmiyorum belki hediye hediye diye dilencilik yapmak zorunda kalmadigim icin bana komik geliyor dogum hediyesi ne aldirayim diye dusunmek . zaten adamin icinde varsa iki balon sisirtir gelir odaya supriz yapar o bile yeter . kadini degersizlestirmek onemsemekten baska birsey yani benim dedigim sey siz anlamamissiniz bile.
cicekte solup gidecek hic sevmem cicek hediyeyi. iki gune aticam yani benim gozumde çicek hicbirsey degil gereksiz birsey heleki buket cicekse. terarryum yada vazolu mazolu sık biseyse cicegiatar vazosunu kullanirim gene bi derece idare eder ederim de. cicek benim nazarimda sahsen asiri gereksiz birsey
siz benim dedigimi demek istedigimi anlamamissinzi bile. ben post sahibine uzulmeye degecek birsey degil millete bakipda heveslenme kimsenin kocasi ocinden gelerek zaten benim karim bana vovuk dogurdu hediyelere bogayim diye hediye alip gelmiyor. kadinlar genelde yalvar yakar kocalarina bana su hediyeyi al dogum yapinca getir ver herkese hava atayim diye ya adami sıkbogaz edio yada kendi hediyesini alip kocasinin eline verio kocalarda getirip hastanede takio. uzulme yani demek istemistim
Sizin eşiniz düşünüyor. Önce yada sonrası size hediye alıyor. Bu güzel birşey adamın fıtratında var demekki sürpriz sevmesi hediyeden anlaması. Post sahibi yalvar yakar hediye istemiyor. Onemsenmej istiyor sitem ediyor esi için.. aslında doğum falan bahane kadınlarda.. doğum günü olur sevgililer evlilik yıl dönümü olur insanlar bu özel günlerde hatırlanmak istiyor.. belki güzel bir sözle belki bur çiçekle belki pahalı birşeyle.. sizin gözünüz hediye konusunda doymuş diyebilirim çünkü eşiniz almış . Karşıdaki insaniin sitemi var adam öküz dusunemiyor yada almak istemiyor. İlk yaptığınız yorumun hoş olmadığını düşünüyorum.. mesela kendimden örnek verim benim esim ilk zamanlar öküzün önde gideniydi.. özel günlerde slayt hazırlar altına iki cümle yazardı ben bunu insagramdan ogrenirdum bana bile atmazdu ilk önce.. daha sonra eşime isteklerinden bahsettim. Ya kocam işte şu kollarim sari sari altin mi görse boynum parildasa mi . Yada su evim mis gibi koksa mi diye diye alttan alltan şikayetlerimi isteklerimi söyledim.. eşim bilmiyordu ne yapılması gerek ne alınması gerek.. erkekler dümdüz . Olduğu gibi söylediğin zaman ya kendilerinde olan eksikleri anlıyorlar yada anlamıyorlar . Değiştirmek isteyen insan da kendini değiştiriyor.. ben mesela artık eşimden birşey istemiyorum .bana şunu al bunu yap demiorum öğrendi çünkü .kadın ruhundan anlamaya başladı öküz kocam.. kendisi düşünüyor artık benim aklıma gelmeyecej olan benim hayatımı kolaylaştıracak yada beni ne mutlu edecek artık o biliyor.. bazı şeyleri söylemek lazm dillendirmek lazım eşe diye düşünüyorum..
İnsanız sonuçta bi iç cekisimiz oluyor . Bana da yapsa bende mutlu olurdum diye düşünüyoruz .en önemlisi kadınız ... Kadınlar ilgisizlikten ölürler . Kadına ev araba verme ama sevgi ver ilgi ver Şevkat ver. Dünyanın en mutlu insanı biz oluyoruz .. Bizim beklediğimiz hediye değil aslında bu yani.. yalvar yakar hediye isteme mevzusu burdab çıkıyor. Görülmek istiyoruz yoksa doğum bahane ..
Kuzeninizin durumu görgüsüzlugu ile post sahibinin düşünceleri zerre aynı değil bence. . O başkasına göstermek istiyor post sahibi eşim beni neden görmüyor diyor . Her kadının hayatı bir değil o yüzden yargılamamak lazım
Üzülme demeniz biraz kırıcı olmuş olabilir arkadaşta zaten istiyorum ısrar ediyorum almıyor dememiş görmedim hiç hep param yok yok deyip duruyor diyor yani eşinin dusuncesizliginden bahsediyor
Bak ben soylum bu yıl harcamamız baya fazla oldu gerçekten maddi biraz kisitliyiz çok şükür yine bize yetiyor ben hamileyim tüp bebek tedavisinde 100 bin gibi bir hacamamiz oldu ve ekstralar da var çok şükür istediğimiz oldu giden para olsun geri gelir bu süreç içinde ben ev supuremiyorum diye bana robot süpürge aldı o kadar mutlu oldumki benim mutluluğumu görünce bilseydim daha önce alırdım diyor. Bir küçük pasta almış yanında Çiçek ve bakınca üzüldüm neden mutlu olmadın ne oldu diye sordu bende dedimki zaten biliyorum ben senden böyle birşey istemedim paranın olmadığını biliyorum dedim ve evlilik yıl donumumuzdu.ben seni mutlu etmek için yapıyorum herşey gelir gecer dışarı çıkamıyor sun çıktığımızda yemegede gidelim hediyemde doğumdan sonraya kalsın şimdi alamadım dedi almasada sorun yok beni düşünmüş olması yeter.sevdiginiz bir insanın size değer vermesi kadar güzel birşey yok. Tabi bunu ben istersem de anlamı yok kendinin düşünmesi lazım
Ben kendim istemiyorum bacım takılma bence eşimle öyle hazırlıklı dogum günü yıldönümü vs bıraktık brbirimize iyiki dogdun iyiki tanımışım vs vs diyip geçiyoruz böyle şeyler gereksiz gelmeye başladı gerçekten parası olmayabilir bende 3. Dogumumda aniden oldu eşimin işi sezonluk kış günü cebinde su alacak parası yoktu takılma herkese bakıp kendi agzının tadını kaçırma 😘😍😍😘😘
Şuan ki zamanda, sana ilgili, bebeğe karşı da tüm görevlerini yerine getiriyorsa, emin ol en önemlisi bu. Sana getireceği bir takı o an seni mutlu edebilir evet ama bebek bakımında ya da ev ile ilgili durumlarda görev paylaşımını üstlenmesi en büyük kıyak olur.
Hediye almış ama günlük yaşamda bin tane sorunu olan tanıdıklarım var.
Günlük ev işlerinde ilgilenmediği için dikisim patladi gebeyken yardımcı olacağını falan söylüyordu şimdi ne attığını yerden alıyor ne kapının önündeki çöpü atıyor :((
Heh işte, demek istediğim bu. Millete 'bak bende hediye aldım' demek yerine, daha düşünceli bir eş olması, daha eşsiz bir hediye olmaz mıydı... Yani konu hediyeye gelene kadar, olması gereken başka şeyler var.
diğer hediyelere bir şey diyemem ama çocuk doğurdum diye hediye beklemedim eşimden. ha yapsa kötü mu olur hayır ama benim için elzem bir şey değildi. gönlümü hoş tutsun, çocuğuma iyi bir baba olsun yeter.
Bnm eşim Bi çeyrek bileklik aldı sonra param yok diye satı sonra yarım aldı 1 ay olmadı onuda satı. Şimdide diyo tam altın kolye yapcam artık kaç gün sonra satar bilmiyorum 🤦😂😂 bu arada bunları hamilelik veya doğum hediyesi diye değil bnm altınlarımı vardı sağlık olsun ne diyim ki
Anlıyorum seni canım sen gibi olmasada eşimde mesala yapay aldı insan mutlu oluyor düşünülmesi tabi zorla yaptırılmaz alması içinde icinden gelcek insanın :))
Bende küçük seylerle mutlu oluyorum zaten bılıyorum durumunu hıc birşey ıstemem yuklemem.Evet cıcek gereksız amma ınsanı mutlu edıyor. Dogumlarımda cıcek aldı kendı doğum gunumde pasta alır bılıyor ben kendım için pasta yapmam o yuzden
hiç hediye beklemedim zaten hediyelik bi başarı da değil bence doğum. bebeği kocama doğurmadım ki hediye alsın. kendim istedim kendim yaptım ;)
Cocuk yapmasaydın parasi olmayan birone
İki doğum yaptım ikisinde de eşim almadı annem kardeşlerim kaynanam vs aldı getirdi ama onlarda tozlandı gitti öyle bi beklentim de olmadı zaten çiçek seviyorum ama hem gereksiz pahalı hemde solup gidiyor ne gerek var kafasındayım anneler gününde almıştı fiyatı da epey pahalıydı neden aldın diye kızdım onun yerine çocukların evin kendimizin ihtiyaçını aldırdık dedim düşünülmek hediyeyle olmuyor ki canım sana karşı çocuğuna karşı ilgiliyse yeterli bana göre
İlk dpgumumda cicek ve bilezik almısdı.ikincide peşpeseydi..ali gundilli gibi terikleri bile ters giymişdi🤣 nasip nabalım
1,500,715 soru
24,508,282 cevap
358,737 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın