0 oy
249 göst.
önce Diğer kategorisinde (291 puan) tarafından

Kizlar hayirli aksamlar cok uzatmicam konuya direk soyle girmek istiyorum bundan yaklasik 5 sene once bianda esimden sogumustum ve bi dusunceyle gerckten neler neelr uasadim ve ozaman ikindi vakti yatip kalktiktan sonra boyle bi durum yasamistim velhasil yillar gecti ve ben hep ikindi vakti uyumaktan korktum yani kerahart vakti uyunmaz diye neyse bundan 20 gun once felan ikindi vaktiydi ve bianda sanki uyumusum gibi hissettim ama uyumadim eminim ama yok sanki bisey bana uyuduguma ikna etmeye calisiyo neyse bianda tekrar aklima ozamnki olay geldi ve bianda esime karsi icime soguma hissi geldi ama boyle pat diye esimle ilgi bisey oturdu icime resmen yani suan bunu okuyanlar belki sasircak belki yalan dicek belki yasayan biri cikacak bilemiyorum ama benim aklim beynim durmus gibi hiseediyorum aklim hayalim almiyo bu durumu nasil bole bisey yasiyorum diye cildircakmis givlbi hissediyorum ben napacam Allah askina  bu nasil bisey yapay zekaya yazdim iliski okb si diyo hayatimda ilk defa duydum yani Allah qskina bole bisey duyan eden yasayan varmi

5 Cevaplar

0 oy
önce (33,471 puan) tarafından

Hormonal bozukluk yaşıyo olabilir misin bi uzmana görünmen iyi olur 

önce (291 puan) tarafından

Boyle bi durumun hormonlarla alakasi olabilirmi ilk defa duyuyorum da

önce (33,471 puan) tarafından

Yani hormonlar da problem olduğu zaman da insan eşinden uzaklaşır bişey hissetmiyo olabilir o nedenle acaba ondan mıdır diye düşündüm 

-Reklam-
0 oy
önce (350 puan) tarafından

yapay zeka bile durumun sacmaliginin idrakinda . ikindi vakti uyumak insani sersemlestiriyor evet ama en guzel zaman is guc bitmis yemekler yapilmis cocuklar tam okuldan gelmemis mis gibi bir vakit . sahsen ben ozellikle az bi dinlenim uyuklarim biraz iyi olur kafam da desarj olsun diye ozellikle uyumaya calisirim 😂😂😂😂  esinden soguma olayini ikindi uyumaya baglama o anlik oylr olmustur dusundukce takinti haline getirmissin  bence kafan rahat olsun devir totonu uyu oyle birsey olmayacagina aklini kendini ikna et

önce (1,015 puan) tarafından

Ama bu dogru canan ikindi uyunmaz ,bikere annem uyudu iyandiginda sersem gibiydi sacmaladi hatta siz kimsiniz nereye gidiyirsunuz dedi korkmustuk

önce (350 puan) tarafından

aynn iste ikindi uyumak sersemletir de yani esten soguma gibi bisey olmaz da surekli . o anlik sarhos gibi alil olumur sadece

0 oy
önce (1,015 puan) tarafından

Bence bu gibi durumlar ruhsal problemler 

0 oy
önce (43 puan) tarafından

Eşinle severek mi evlendin

0 oy
önce (426 puan) tarafından

Büyüsel işler olabilir mi. İlk aklıma o geldi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 277 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 477 göst.
17 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hfzfyzbl (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 637 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 549 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,355 soru

24,428,741 cevap

352,298 kullanıcı

...