0 oy
1,289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
36 haftalığım suyum geldi şakır şakır sabahın 6sinda sancı yok hiç yok doktor yatış verdi hemsire baktım suni sancı yazıyor bende dedimki sancim yok ben Bi eve gideyim olunca gelirim sankim biz sizi sonra ararız gibi ilahi ben sakir şakır suyun geliyor sen suniyi görünce kaçma peşindesin bu var birde doğum yapınca doktoruma saolun size hediye alcm dedim sonra konuşuruz işin bitince dedi ama hediye aldım mı yok kurtulma sevincine attım bisey ortaya :Ddd

32 Cevaplar

0 oy
(326 puan) tarafından
Normal dogum yaptim cok zorlandim ayakta tuvaletimi yapmistim herkes görmüştü  ve inanin anlatirken kendimde guluyorum o kadar perisandim yani hemşirelerden ozur diliyorum her zaman :))))
-Reklam-
0 oy
(1,264 puan) tarafından

Suyum geldiginde  hemsirem yanımdaydı altınma isemedim valla altıma işemedim  demiştim hemsiremde biliyorum altina isemedigini deyip güldü :D:D

Teyzemde geçen ay sezaryan oldu sezaryanda çıkınca personeli eşi sanip canımı acıttin hasan deyip koluna hizlica vurtu :D

0 oy
(2,097 puan) tarafından

Bende doktoruma çay götürecektim sözde:D  şu oldu doğum anındayım bağıra bağıra sancı çekiyorum eşim arıyor söyleyin bakalım canı tavuk döner istiyor mu:D:) :)çığlık çığlığa defolllllsunnnnnn gözüm görmesin dedim 

0 oy
(1,422 puan) tarafından

Bn epidural normal olacaktım gece 11 den sabah 8 bucuga kadar kendi sancimi çektim doktorum ve 4 hemşire başımda bekliyo ama doğumhane kalabalık hepsi oglum kanala yerlesmis mi die bakmak istiyolar bı yandan da bnm.etrafimi kapamaya calisiyolr perdeyle bnd biran önce olsun.diye bırakın bırakın açık kalsn bnm için sorun değil demstim bide çok popo gördüm coook herkes onlukle arkası açık geziyo ilk insan gibiydik hepimiz :D

0 oy
tarafından
Valla bnde aciyi o kadar siziyi gectim bebegin esini dogurdum doktora diorumki nolursunuz su es nasilmis bi bakabilir miyim dedim doktor sok olmustu bu acida aklina gelene bak die :))
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Doğum anında sancilar eşliğinde bildiğim ne kadar dua varsa okuyordum sesli sesli ve ani sancilarda da ALLAH ALLAH diye bağırıyordum doktor kız anladık bu çocuğu karninda evliya yapıp doğurcan deyip :D

0 oy
(1,391 puan) tarafından

Daha önce de soruşmuştu aynısını anlatmıştım ama dur yazim :D

Ben sezeryan oldum belden uyuşturmalı. Ameliyat esnasında uyanığım ama önümde bi perde doktorun yaptıklarını göremiyorum. Kolumdanda tansiyon aleti bağlı arada ölçüyor bir de dıt dıt dıt kalp atış sesi gibi ses var. Neyse bebek çıktı doktor kapatıyor bi alet açtılar dııııııııt dııııııtt diye ses gelmeye başladı. Tabi ben onun alet olduğunu sonradan anladım. O dıııııt sesini duyunca kalbim durdu sandım heralde öldüm diyorum kendi kendime :D:Dşimdi göğe çıkarda aşağıda kendime bakar mıyım acaba fln diyorum:D

Öyle komik bir anı kaldı bende :D

0 oy
tarafından

Beni sancı odasına almışlardı 4 cm açılma vardı ama sancım yoktu ordaki kadınlar avaz avaz bağırırken bende içimden " ne var sanki bu kadar bağırılacak en fazla ne kadar acıyo olabilir ki kendilerini yırtıyolar filan demiştim. Sonra benim sancım gelmediği için 48 saat suni sancı verdiler sonradan etki gösterdi .o kadar bağırmışım hemşire gülerek hastaneyi ayağa kaldırdın bütün kadınlar güvenlikler ebeler seni dinliyo dedi o an farkettim.nasıl bağırdığımı . :) Niye o kadar bagirdiklarini da...

0 oy
(1,635 puan) tarafından

40+3 te bebişim gelmek bilmeyince yatışım yapıldı. Sabah 7 de suni sancı almaya başladım öğlen 2 ye kadar 4 santim açılma oldu ve son alttan muayenede suyum yeşil geldiği için acil doktorumu aradı hemşire. Doktor geldi bebek kakasını yapmış acilen sezeryana dedi. Tabii bu sırada eşim dışarı sigara içmeye gitmişti. Aradılar eşimi koşa koşa geldiğinde ben sedyede ameliyathane yoluna çıkmıştım. Eşim benim elimi tuttu sıkı sıkı ağlayarak. Odada annem kaynanam görümcem acil sezeryanı duyunca ağlamaya başladı. 

Sezeryandan çıktım eşim oğlumuzu görümceme emanet etmiş asansörün önünde beni bekliyo. Asansör açılıp eşim beni gördüğünde yine hüngür hüngür ağlıyo tabii bende başladım ağlamaya. Odaya gidince anlattılar banada gülmekten öldüm.

11 yaşında küçük görümcem. Beni sezeryana aldıktan sonra annem kaynanam büyük görümcem daha beter ağlamaya başlamış. Hemşireler bile ağlamış. En son küçük görümcem hem ağlayıp hem bağırıyomuş ne ağlayıp duruyosunuz yaa Gamze ablamı getircekler birazdan bi susun diye. Kayınpederle babamda kafa kafaya verip ağlıyolarmış. Eşim kendini dışarı atmış bebeği odaya getirene kadar odaya girmemiş dışarda ağlamış. 

Bi de şey var tabii. Annemi benim eve yolladım gece refakatçi görümcem kaldı. Eşime dedik git eve uyu diye. Yok ben uyumam sabaha kadar dedi gitmedi. Ama sonuç eşim sabaha kadar koca çekyatta uyudu görümcem tekli koltukta uyukladı. En son sabah 5 gibi eşimi dürttük kenara kay kızda biraz uyusun diye. Şimdi dalga geçiyoruz eşimle. O da refakatçi dediğin uyumaz ben sırf Necla uyumasın size baksın diye kaldım diyo :D

(586 puan) tarafından
Okurken benide aglatiniz kız ne var sanki bu kadar ağlayacak
(1,635 puan) tarafından
Hiç beklemiyoduk sezeryanı. Bi de bebek kakasını yapmış deyince iyice korktuk. Eşim zaten aslan görünümlü duygusal kedi. Kaynanam beni çok sever sağolsun. Gelini için ağlayan kaynana görünce hemşirelerde duygulanmış. Arap saçı gibi =))((=
0 oy
tarafından

Ikizler erken gelicek diye 29 haftadan beri hep tetikdeyiz en son 37.5 oldum sabah 5 de nisanim geldi doktora msj attim oda su agrı olursa bekleme gel olmazsa 12 de gel bakalım bi kontrol ddi ben banyoda bekliyom suyum gelcek diye sonra esime sesleneyimde haber vereyim ddim bagırmadan sakınce seslendim adam kosuyo elinde cuzdan anahtar esortmanın bi pacasi ayagında biri elınde gulmekten karnım iyice agrımısti neyse saar 1 oldu biz anca gittik hastaneye doktor baktı acılman var sancın baslamıstir acil ameliyat hadi cik yatıs yap ddi cıktik anestezi uzmanı soruyo basimdada herkez var 6 7 kisi doktorum dahil ac mısın melek en son ne zaman yedin saat 1.30 fln ben acım saat 1 de yedim diyorum adam yarım saat once mi yedin diyo evet ama acıktım diyom sanki yemek ismarlıycaklar baba orda millet gülüyo tabi napayim ya gulmeyin ben iki tane dogurcam birazdan hep ondan diyorum sonra doktorla konusuyom hocam ilk hangisi cıkıcak gosterin hemen karıstırmayalım diyom ayaklarım kıpirdıyo daha benim ugusmadım ben diye bagirdım sonra kafamı bi kaldırdım lambadan kırmızılık yansıyo aa kesmissiniz bile lambayi cevirin ben gormiyeyim tansyonumm diyodum herkez guluyo gene tabi hemsirenin teki sen baya iyisin ya yasında kucuk ama cesaretlisin ddi tabi sonra film koptu ikizleri cikartti gosterdiler sonra kan takin damar yolu acin esini cagirin gelsin derken hopp ambulansdayım :D 

0 oy
(99 puan) tarafından
Narkozun etkisiyle küfür etmişim.rezillik ya bide ilk eşimi sormusum nerde diyeeee
0 oy
tarafından
Ayyy tövbeler olsun hepsini okudum :D bakalım ben neler yasicam ya çok korkuyorum :D

İlgili sorular

+4 oy
16 cevap 676 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 819 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,032 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 609 göst.
26 Haziran 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.