Niye kapanmiyo
Hamilesiniz diye ağır konuşmak istemiyorum ama, ne demek kocasına izin verenlerin sevgilisi vardır. Eşleri uzaklarda çalışıp tek başına namusu ile çocuklarını büyüten binlerce kadın var. Sırf çocuklarına daha iyi bir gelecek sunmak için ailesinden uzakta çalışan binlerce baba var. Söyleminiz çok yanlış. Eşinizin gitmemesini istememek en doğal hakkınız, ama bunu çok yanlış bir örnekle anlatmışsınız.
Mcfadden dogru diyorsun iste bana onun yoklugu biraz agir geliyor zorlaniyorum o yuzden oyle konustum uzgunum
valla ben kafami dinliyorm iyi oluo yatakta gerine gerine yatmak😂😂😂 vocuklar uyuyunca kapatiyorum isiklari sezzizlikte film izliyorum falan . seviorum ben yanlizligi. arada bi . herzaman olmazda
O sırada Amerikada eyalet eyalet tir işi yapan ve ayda 3 kez filan eve gelen kocam. Jrjejej ve yine o sırada ben 2 sene sonra gideyim sen 1 sene daha çalış öyle gel diyen ben. Güvenmiyorsaniz kabul etmeyin de başkasına da mana bulmayın tek başıma 1 saniye durmayan 18.5 aylık oğluma bakıyorum. Her yer uzak birkaç arkadaşım dışında. Valla bu rezil dünyada çocuklar için 3 kuruş fazla kazanalım diye çoğu şeyi insan kabul ediyor. Yeter ki çocuklarımızın geleceği kurtulsun.
Söylemeye geldiğim şeyi söylemişsin ve üzerine ekleme yapayim benimde eşim işi gereği araç almaya veya müşteriye araç götürmeye gidiyor yeri geliyor arkadaşlari ile bir kaç gün kafa dinlemeye tatil amaçlı çıkıyor ne demek istiyorsjn sen ben bunu hoş karsiliyorum diye sevgilim mi var demekki senin zihnin pislik doluki bunları söylüyorsun hamilelikle alakası yok bunun tamamen özgüven yoksunluğu
Nezireeylul soyledigin pis laflari sana iade ediyorum cunku kocam sizin kadar anlayissiz ******** olmadigi icin beni anladi ve affetti. asagidaki bana hak veren hanimefendiler gibi. Ama siz bu basit turkce anlayisinizla daha cok kuduracaksiniz ben kocamin tatile de bensiz gitmesini istemem nokta . Artik dusunceleriniz kendinizde kalabilir hatta engel koyayim size ki bir daha karsima cikmayin ohhhhh
Kocan seni dua et evden kovmamış odadan kovmuş. Gerek burda gerek normal hayatımızda çoğu kişinin kocası iş için şehir dışına hatta yurt dışına gidiyor. Her gidenin karısı o.mu senin gözünde? Bu ne iğrenç ve pis bir itham.
Kocam bana haftada 2 gun şehir dışına gideceğim dese aklımın ucundan bile geçmez senin düşündüğün şey. Yani gitmesini istemiyorsam bunu açıkça belirtirim ama yok üzülmeyen kadının sevgilisi vardır ondan gitmesini istiyordur vs diye saçmalamam.
Acikca belirtirim diyorsun ya iste buna adam dırdır diyor sinirlendiriyor beni iki laf soylesem gitmesini istemedigim icin iki laf soylesem cok mu? Hic birsey soylemeyen kadinin umrunda degildir erkegin gitmesi
Tatlım tamam da bazı kadınlar hiçbir şey söylemiyor. Tamam git hayatım diyor sonuçta bizim için çalışıyorsun diyor. Sana göre dırdır etmeyen her kadının sevgilisi var.
Ama kadın alışmıştır ses etmez, kocası gitmeye mecburdur ekonomik durum için yine ses etmez. Kocasıyla arası bozuktur gitsin diye gözüne bakıyordur yine susar.
Yani senin dırdır etmeyen her kadının sevgilisi vardır ithamına cok sinirlendim ben. Hayır nerden aklınıza geliyor böyle söylemler.
Benim eşim işi gereği 10 yıldır pazarlama yapıyor. İlk yıllar ayda 2 kere şehirler arası ruta çıkardı. Şimdi 3 ayda bir anca çıkıyor piyasa sıkıntılı otel paraları artması sebebiyle
Çıktığı zaman pazartesi gider cuma döner di . 10 yıldır dırdır etmiyorum çünkü işi bu . Hâyır dua ediyorum arkasından kazasıs belasız git hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim diyorum.
Ozamn bende eve erkek atıyorum sizin söyleminizle..
Töbe estağfurullah.. insanın fikri neyse zikri oymuş. Sizin niyetiniz sıkıntı
Dırdır ettigimi soylemesi beni cok uzdu. Dırdır etmeyen kadinlarin boyle olabilecegini bu yuzden soyledim. Aslinda senin demek istedigini anlatmaya calistim ama yanlis kelime kullandim Uzgunum.
bu tarz konular yanlış anlaşılmaya çok müsait konular.
hiçbir şekilde lafı edilmemeli. ha dediğin şey doğru mu, evet bh şekilde kocam gitsin de sevdiğimi eve alayım kafasında olan kadınlar tabi ki var.
ama eşinin de sana karşı söylediği şeyler son derece yanlış.
iş için gitmesi gerekiyorsa evet gitmeli, her şey pahalı 2 lira fazla kazanmak bazen çok önemli oluyor.
ha aldığı para artmayacaksa ben de gitmesini istemem.
Nasıl yani eşi şehir dışında hatta yurt dışında olanların sevgilisi mi var o yüzden mi karışmıyorlar çok yanlış bir düşünce bu kötü düşüncelerden kurtulun önce
onlar hic dırdır yapmiyor mu yani karismiyor mu hic
İllaki özlenir ayrı kalmak zor gelir ama genelleme yaparak susanların sevgilisi vardır demeniz yanlış bazen hayat şartları maddi imkansızlıklar olur mecbur bir şey diyemezsin ki onlarında mı sevgilisi var yani çok saçma düşünceniz
Yanlızw başına kalmak istememek çok normal ve doğal ama üslup çok yanlış eşi uzun yol tır kamyon şöförü olanlar var yada bir kaç aylığına çalıştıkları iş yerleri mecbur yolluyor o zaman herkes kocasını gitsinde aşığımla buluşayım diyemi yolluyor herkesin kıskançlık seviyesi farklıdır zihniyet bozuksa kocası yanındayken yapar yapacağını tv de görüyoruz hergün o yüzden çok yanlış konuşup kocasının çalışmasını doğru bulan kadınlara iftira atmış oluyorsun
dırdır ettigimi soylemesi beni cok uzdu. Dırdır etmeyen kadinlarin boyle olabilecegini bu yuzden soyledim. cok uzgunum zaten keske soulemeseymisim o an bilemedim
Ben o kadar kıskanç biriyim ki anlatamam bazen saçma sapan kurarım kafamda hiç bir şey yokken 19 sene olacak evleneli huyum hiç değişmedi eşimde alıştı ikimizde sağlıkçıyız eşim hastanede sağlıkçı sırf oradaki insanlar iyi değil diye tayin istedi şimdi 24 saat nöbet tutuyor 40 dk yol gidiyor evimizin dibindeki hastaneyi bıraktı Sabah 8 akşam 5 eve erken geliyordu hafta sonu evdeydi hiç karışmadım önemli olan eşimin huzuru şimdi çok yoruluyor ama huzurlu eşinden bu yorumun için özür dile asıl sıkıntının onu sevdiğin ve yanlız kalmak istemediğini anlat
soyledigin sey en son soylenecek bi laf bile degil cok yanlis birsey soylemissin
Dogru degil söylediğin ve ayıp ya kaç hemcinsin var kocası gurbette calısan hepsinin sevgilisi mi var sence? Mutlusu mutsuzunu bosver hepsini etiketlemiş oluyorsun böyle. Bir de tut ki bu adam nöbet sistemi çalışıyor ya da asker evde yok aynı sey ekmek parası sonucta. Hiçbiri de üzerine konuşmuyor adam altı ay sınır ötesine gidiyor misal karısı hamile kadın neden bunun muhabbetini yapsın. Yanlış üslup dogru sözün celladıdır.
Üslubunuz o kadar yanlış ki eşiniz çok haklı bu arada benim eşim de 8 ay kadar şehir dışına gitti mecbur ekmek parası için o zaman benim sevgilim mi var da ses etmedim çoluk çocuğumun rızkı için kabullendim asıl sevindim ki eşim bizim için ekmeğinin peşine düşüp şehir dışına gitti
Nasil dayaniyorsun nasil vakit geciriyorsun yalniz basina? ben yapamam gibi geliyor. Aksam yemegini bekar gibi hazirliyorum isterdim ki onun sevdigi sekilde hazirlayayim.
ÇÇok borcumuz vardı borcumuzu ödeyebilmek için mecburen gitti yani yanımda olup sıkıntıya girmesi beni daha çok üzerdi şükür borcumuz bitti ve tekrar döndü yanımıza bazı şeyler için biz kadınların da fedakarlık etmesi, gerek bende şuan hamileyim nasipse 8 güne doğumum var rahat bi şekilde doğuma gidebilirim çünkü sıkıntılarımız hafifledi çok şükür
Kendini hakliyken haksız yapmışsın bencede soyleminden sonra . Kocası uzakta olan herkes sevgili yapmaz ki onu karaktersiz olanlar yapar herkesi bir keseye koymuşsun .namusuyla çalışan bir sürü insan var gidenin de sevgilisi yok kalaninda yani çok ya lis bı dusunceye kapilmissin . Eşin kizmakla haklı. Para kazanmak için gidip gelecem demiş sen farklıya çekmişsin olayı . Bence eşinin gönlünü almalısın geç olmadan gönüller iyice kırılmadan 💕🤗
benim eşim 15 saatlik şehir dişında tek Başıma Oğlumla Kalıyorum mecburum Eşim bana Ben Eşime Güvenirim Sizin Bu tür ******** düşünceleriniz Yüzünden Adımız Çıkacak Diye Korkmuyor Değilim her Adımı mı Sağlam Atmaya Çalışıyorum benim ile Beraber gurbette eşi Olan Kadın çok vardır.. senin Bu Gereksiz fitne Fesatlığını kendine Sakla.......
Üzülmeni anlıyorum canım. Hem hamilesin hem çocuk var hem eşin seni yalnız bırakıyor. Allah yardımcın olsun.
Kocasının gitmesine sevinen kadın farklı kadındır demen belki de eşinin zoruna gitmiştir, sinirlenmiştir o yüzden. Peki eşin hep mi böyle ilgisiz biriydi? Son zamanlarda mı böyle mi oldu?
Aklına kötü şeyler sokmak istemiyorum ama bir anda şehir dışına çıkmak istemesi acaba aranıyor mu diye düşündürdü. Günahını almayayım belki de gerçekten para kazanmak için gidiyor, ama dediğim gibi hem ilgisiz hem geç geliyor hem şehir dışına gidiyor. Yine de gözün açık olsun, erkek milletine güven olmuyor.
Yok cnm oyle bir seyden suphem yok gercekten calisiyor kendi iş yeri old icin bu kadar calisiyor. Sehir disina arada gidiyordu zaten ama her hafta gidecek olmasi beni üzdü biraz
O zaman ikinizde haksızsınız. Sen öyle bir cümle söyleyerek eşini kırmışsın, eşin de çirkin bir karşılık vermiş. Bence gönlünü almaya çalış, daha yumuşak bir dille gitmeni istemiyorum de kadınlığı kullan biraz, belki ikna olur. Gidecekse de zaten haftada iki günmüş canım, çok uzun değil bence stres yapma
Açıkçası gençlikte bu düşünceler oluyor evet sen hamilesin çocuğun var ama eğer iş içinse ben sorun etmezdim 2 gun çünkü
Her hafta 2 gun. Bana fazla geldi uzuldum. Bakalim ne olacak. Bunun sektorunde calisan bazi adamlar 15 gun 1 ay eve gitmedikleri oluyormus. Kadinlar nasil dayaniyor anlamiyorum ben alisik degilim
Bazı adamlarda yurtdisinda calisiyor çocukla zor senin için
Aslında söylemek istediğin şeyi anladım da anlatış şeklin biraz yanlış olmuş kocası giden her kadının sevgilisi vardır değil kocasının gidişine üzülmeyen bundan rahatsızlık duymayan kadının bir sorunu vardır demek istemişsin de işte yanlış anlaşılmışsın
3vet cnm oyle diyorum cunku kadin buna hic laf etmiyorsa o adam umrunda degildir belki de baska bir adam vardir hayatinda yalniz kalmayi hicbir kadin istemez
Ya doğru ben demek istediğin şeyi anladım benim eşim de şu an uzakta o yüzden farklı bir tepki vermedim söylemek istediği şeyi anlayabiliyorum hangi kadın içinden Uzak olmak ister ki doğru diyorsun o anlamak istediği yere çekmiş biraz
Siz tamamen haksızsınız ne kadar saçma bir konuşma yapmışsınız çok şey diyesim var ama gene susucam
Evet bi nevi haklısın gitmemesini istememekte ama, yok gönderen kadının sevgilisi var demeniz çok çok çok yanlış
İnsanların haklarına giriyorsunuz
Benim eşim de galerici bazen şehir dışına çıkması gerekiyor işi üzüyor iki gün üç gün gelmediği oluyor
Yada gitmeden söylüyor
Ben de tamam diyorum
Sevgilim mi var benim o zaman
Bu sözünüz sizi haklıyken haksız konuma getirmiş
Madem istemiyorsunuz ikinci çocuğu da yapmasaydiniz tek çocukla rahat etseydiniz
Bana dırdır ettigimi soylemesi beni cok uzdu.
dirdir etmeyen kadinlarin boyle olabilecegini bu yuzden soyledim. Cok uzgunum napcam bilmiyorm icim doldu benimde bazi seylere.
Siz namusu ile evde çocuklarına bakan eşi iş dolayısıyla farklı şehirde yaşayan tüm kadınların namusunu laf etmişsiniz. Benim annem 10 yıl köyde babamsiz yaşadı 2 cocukla yaşadı hiçbir şekilde namusuna laf ettirmedi edebi ile bizimle uğraştı çok ayıp söylediğiniz. Esinin size karşı tavrı da normal bu durumda kusura bakma . Ayıp dediğin kelime.
herkes kadını linç etmiş herkes kelimeyi düz şekilde anlamış ama asıl anlatmak istediği her eşi sehirdisinda olan kötüdür değil bazı kadınlar eşinin evde oluşundan çok rahatsız olurlar rahat hareket edemezler rahat flortlesemezler o yüzden gitmelerini sorun etmez ama bu her kadın için geçerli degil tabi aylarca çocuğunu namusuyla hakkıyla babasız büyüten kadınlar var eşin de sanki bahane aramış gibi sonuçta o seni iyi tanır orda ne demek istediğini anlaması lazımdı sen de haklısın hem hamile hemde çocuk olması zor
Bir tek sen beni tam anlamiyla anladin. Neyse ki kocam burdaakiler kadar anlayissiz ve bynszzz olmadigi icin beni kendisi affetti tek cumle kurmadan. Cinku beni biliyor taniyor dun cok uzulmustum hala da beni uzmeye calisiyolar burada. Amaclari bu bazilarinin. Senin anlayisin icin tesekkur ediyorum cnm
Benim iki yengem var abilerim her kıs gurbete gider yengelerim tek kalırdı bu yillarca devam etti evet yengelerimde istemiyordu gitmelerini ama onlar ve çocukları için ikiside mecburdu hiç onlar kendilerine sevgili yapmadılar senin düşüncen cok yanlış yazık sana böyle bir düşünceye sahip olduğun icin
Haaa iste buradakilerin turkcesi biraz gelismis olsa benim lafimin yengengil gibi istemeyen kisiler icin olmadigini anlarlardi. Yengen istemiyorsa kocasini sevdiginden istemiyor ztn niye sevgili yapsin. Yaaa adam bi gitse diye dusunen birinin ya sevgilisi vardir ya kocasiyla baska bi derdi vardir adam umrunda degilddir bu yuzden adam gideceginde gitme fln demez uzulmez. soylemek istediğim buydu. Yine de anlamadiysaniz diyecek lafim yok bitti.
Şimdi cnm bende eşimi dışarı göndermekten hiç hoşlanmam ve derimki benim senden başka kimsem yok sen gidince benim Dünyam başıma yıkılıyor canım çok sıkılıyor falan filan oda bensiz hiç biryere gitmez Ama iş için ise şehir dışı her yere gider bende bu konuda birşey demem gittiğinde bazen gecede kalabiliyor sürekli tlf konuşuruz müsait oldukça.sende birşey dememen gerekirdi iş icinse. Ama doğumun yakın bundan tedirginsen birşey diyemem
Daha once de sehirdisina cikiyordu bir sey demiyordum ama yeni dogmus bebegimiz varken her hafta 2 gun sehirdisinda olacak olmasi kotu hissettirdi ilk bebegimi yalniz büyütmedim kaynanam kocam yardim ettiler bunda yalniz olacak olmam korkuttu o yuzden sitem ettim. Neyse o beni anladi ve aramiz duzeldi ztn.
1,498,312 soru
24,475,242 cevap
355,409 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın