Herkes bir odada takılıyor kızlar faaliyet peşinde boyalar el işi kağıtları ortada . Eşim kapalı balkonda nargile keyfi yapıyor. Minnak benim yanımda oyuncak oynayıp cümbür cemaat izliyor. Büyük oğlum dershanede..
Bende kahve keyfi yapıyorum.
Akşama ne yapacam bilmiyorum.fikir olsa gerisi kolayda.fikirde yok.
Sizler neler yapıyorsunuz ve menüleri ayarladınızmı acep
✨🩷
Afiyet olsun canım 🌸
Bende oğlumu uyutuyorum ymek yapacağım birazdan
Sağolasın canım 🤗 ne yapocaksın yemeğe
afiyet olsun canım 🤗 bizde yemek ne bilmiyorum kaynanamlardayım kafam rahat😂
Sağolasın canım 🤗
Kaynana evi rahat oluyor ya .bizde niyetlendik gidelim die . Eşim Vazgeçti akşam çaya gidelim şimdi Annem telaşa düşer dedi kıyamadı annesine 😅
halası geldi kızımın, onun için geldik. biz de kafa dinliyoruz😂
Bekarmı halası . Bizim halalarda 2 si Karaman 1 i Ankara da geldiklerinde düğün bayram yapar benimkilerde . Uzak olmak iyi oluyor özlüyorlar 😅
evet bekar, bol bol oyun oynuyorlar 😂
Dışarıda fena kar var
Ve biz akşama misafirliğe gideriz
Bugün yemek derdim yok💃🏻💐🌹
O fena kar bide bizde olsa kupkuru dışarı 😢
Ne güzel bugün rahatsın
Dün gece başlamış kar durmadan yağıyor
O kadar soğuk ki
İstanbul Arnavutköy
Allah'tan araba var garajda
Yoksa mümkün değildir gitmem
Birde benim yemek işkencem çok kötü ya
Hem akşama yapıyorum hem eşimle çocuklara işte yesin diye veriyorum
Valla yemek yapmadığım gün resmen seviniyorum
Burda Güneş var şuan 🤦🏻♀️
Afiyet olsun bende işimi az bitirdim bebeği uyutmaya çalışıyorum geç kalktı yatarsa mutfak beni bekliyo bı duş Alicam yemekte pirinç pilavı bide sulu patates yemeği düşünüyorum bakalım hava buz kar yağıyor
Sulu patates cuma akşamı yaptım bezelyeli yanına makarna yaptım . Bugune menü kalmadı resmen
Afiyet olsun sizede canım
😂😂🩷
Afiyet olsun canım bende kahve içiyorum mercimek koydum ocağa yanına makarna ve karnabahar yaparım bugün
Mercimek benimde aklımdan geçti Kara mercimek koyayım dedim çocuklar yok dedi
Makarnayı da cuma akşamı yaptım yanına patates yemeği ile kolay menüleri bitirmişim hep 😂
Afiyet olsun sizede
Yemek fln düşünmedim valla henüz 🥵 oğlanı sabah anneme bıraktı eşim, ordan işe gitti. Biz kızımla kaldık, güya dinlenecektim regl dönemindeyim ağrım var, yine duramadım kalkıp buzdolabını fln çektim kendime iş çıkardım bir sürü 😅
her yeri süpürüp sildim çamaşır serdim, şimdi kahve yapıp dinleneceğim. Kızım da tatil kitabını yapacak biraz. Akşama eşim oğlumu alıp gelir o zamana bi yemek olur insallah evde 😂
Hahahah 😂 olmzsa olmaz iş bitince iş çıkması .
Buzdolabı çekme tam 1 haftadır aklımda daha yapacam inşallah ne zor geliyor o iş bana
Ay sorma ya yere de dökülmüştü 😂
Bende bayağıdır aklımdaydı çekmek, hazır oğlan da yokken ya Allah bismillah diyip çektim 😂
O olunca yapamıyorum dirlik vermiyor afacan bebem 😅😍
Kızımı uyuttum şimdi daha kahvaltı bile etmedim bn gidip bişiler atıştırıcam
Dünden kardeşlerim eve tok geldi o yüzden kalan tavuklu mantar soteyi lavaşın arasında biraz kaşarla dürüm yapıp tost makinasında wrap dürüm yapıcam
Karnıbahar var bide haşlayıp ya yumurtalı ya fırında olucak yanına da yeşillik ayran yeter her halde
Karnıbahar benimde varmı diye baktım yokmuş. Eşime dedim kalk bi markete git evde yapacak bişey yok . Dün bezelyeli patates yemeği yaptım yanına makarna. En kolay yemeğide yaptığıma göre gerisi kalmadı 😅
Yaa kara hasret bitircez heralde kışı 😢
Bendemi gözleme ypsam acep
Yaptım bitirdim biraz yoruyor ama çocuklar seviyor birde böyle havalarda yapmayı seviyorum diye yaptım 🤗 sen de yaptın mı
Yok canım mutfaga girince mercimek köftesi aklıma geldi 😂 5 çayı gibi yaptık kızlarımda pasta yaptı üzerine yedik . Şükür doyduk bugünde
Sizede afiyet şeker olsun
Yatiyorum hayatim bu saate kadar cocukla dunden kalanlari tukettik mutfagim savas alani gibiydi orayi toplayip yattim uyaninca da cocuk odasinda camasir yigini vardi onlari katladim simdi yatiyorum kalkip kalan camasirlari yerlestircem yemek yapcam esim gec geliyo kahvalti mi hazirlasam yemek mi yapsam bilemedim ne yapsam onu da bilemedim aman hicte yapasim yok zaten cocuk yerde surubuyo elinde kitap bende burda takiliyorum kalkmam lazim
Benimde bir sürü ütü birikti şimdi onları halletcem inşallah
Bizde 5 çayı yaptık 😅 mercimek köftesi yaptım yanına meze turşu çay kızlarda pasta yaptı. Yedik kaldırdım
Sende kahvaltı hazırlayıver hazır Menemenlik felan varsa
Ben utu yapmiyorum valla sallarim usutu istemiyo zaten gomlek falan olursa giyecegimiz zaman utuluyorum sadece yoksa hic acmiyorum elektrik yeteri kadar pahali zaten 🤭
Ay ne guzel benim de bi kizim olsa ds gun menusu yapsak soyle mis gibi valla esim isyerinde yemis istemedi cocuga bi corba yaptim onu ds doyurdum bende yufka cikardim eskiden ben kucukken babanemlerle birlikte yasiyoduk gece acikirdim annem kizardi yat uyu diye babanem kiyamazdi yufka ekmegin uzerine hemen bi domates az sogan dograr yag tuz hafif pul biber onu bana yedirirdi yufkayi kenarindan koparip salatayi ortasindan alarak yerdim en sonunu da durum yapardi ondan canim cekti onu yapcam 🥰
İyi akşamlar canım ben bugün kolaya kaçtım evi temizlemistim eğildim biraz midem de bulanıyor bugün salçalı makarna yanına sulu patates yaptım eşim kızımla yedi ben yemedim daha midem tuttu ya
Sulu patates ve makarna tam zor gün yemeği ya çokta uyumlu oluyorlar. Ben genelde yoğurtlu makarna yaparım üzerine tereyağ sos felan
Afiyet olsun yeter nolucak mide bulantısında yapmışsın yine
Sağol canım evet valla bu saat oldu daha yiyemedim birsey normalde bulantim olmazda arada oluyor ya
Biraz ödev yaptiridk Selo bebesine şimdi çizgi film keyfi yapiyolar bende yoruldum onların odasına geçtim uzanıyorum fırında tavuklu patates bulgur pilavı. Öğlen yemeği için çocuklara yayla çorbası yapmıştım
Afiyet olsun canım. Bende düşün düşün en son mercimek köftesi yaptım 5 çayı yaptık yanına meze turşu felan. Kızlarda pasta yaptı
Patatesli ıspanak yemeği tavuk kızartması ve çorba var turşu vs yeter bihdim yemek yapmaktan
İlk defa gördüm bu yemeği nereye özgü ki
Bende mercimek köftesi yaptım kızlar pasta yaptı. 5 çayı yaptık 😅
Ya normal pirinçli ıspanak yemeği ama ben patatesli yapıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum bu pişmemiş halı 🤣 afiyet olsun sizede ellerine saglik
Pirinç ye varmı içinde
Evet çok az
1,500,909 soru
24,510,372 cevap
358,873 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın